FoxfotoFotoproX-AirflyVideotripod-orange

Fotopro X-Airfly Video ir statīvs, kas labi noderēs gan filmēšanas, gan fotografēšanas jomā. Lodveida un eļļas galviņas kombinācija nodrošina vēl lielāku darbības daudzveidību - ērtu kadrēšanu un vienmērīgu kustību slīpuma un 360º panorāmas režīmā. Neatkarīgi no tā, vai strādājat ar DSLR, bezspoguļa kameru, viedtālruni vai videokameru, šis statīvs pielāgosies jūsu vajadzībām.

Foxfoto Fotopro X-Airfly video statīvs - oranžs

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

26545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

26459
6944326366256
Foxfoto

Jauns

27.04 - 14.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
28.04 - 15.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
28.04 - 15.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
27.04 - 14.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
265.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

No 3K oglekļa šķiedras izgatavotā ierīce sver tikai 1,14 kg. Statīva darba augstums var sasniegt no 14 līdz 164 cm. Centrālajā kolonnā atradīsiet praktisku viedtālruņa turētāju. Trīs montāžas vītnes (1/4) ļaus uzstādīt papildu piederumus. Atkarībā no pamatnes, uz kuras strādājat, varat izmantot gumijas kāju spilventiņus vai zem tiem paslēptos smailes.

Galvenās produkta funkcijas Ultraviegls statīvs, kas aprīkots ar 2-in-1 galvu Inovatīva lodveida galvas un eļļas galvas kombinācija Ideāla izvēle cilvēkiem, kuri meklē vienu statīvu filmēšanai un fotografēšanai Lieliska izvēle darbam ar DSLR, bezspoguļa, viedtālruņiem un videokamerām Centrālajā kolonnā paslēpts viedtālruņa turētājs Izgatavots no 3K oglekļa šķiedras (sver tikai 1,36 kg) 47.3 cm augstums transportēšanas pozīcijā 14 cm minimālais un 164 cm maksimālais darba augstums Maksimālā statīva slodze ir līdz 15 kg panoramēšana 360 robežās (precīza gradācija) iespēja veikt vienmērīgu slīpēšanu uz priekšu un atpakaļ (eļļas galva) ergonomisks rokturis pilnīgai kameras vai videokameras kustību kontrolei iespēja uzstādīt rokturi galvas kreisajā un labajā pusē galva aprīkota ar fiksatoru sešstenda atslēgai ērta sistēma kameras orientācijas maiņai no horizontālas uz vertikālu 3 montāžas vītnes (1/4) papildu piederumu uzstādīšanai iespēja noņemt centrālo statīvu, kas ļauj ar kameru pietuvoties gandrīz tuvu zemei Arca-Swiss standarta ātrās montāžas plāksni, kas aizsargāta ar silikona oderējumu trīs pakāpju kāju slīpēšanas sistēmas āķis, kas ļauj uz statīva uzlikt papildu svaru (piem.piemēram, ar mugursomu) vairuma stiprinājumu elementu regulējamību ar imobila atslēgu Inovatīvā galva Lodveida un eļļas galvas kombinācija ir labākā izvēle tiem, kas vēlas, lai viens statīvs labi darbotos gan filmu, gan fotogrāfiju pasaulē. Ierīce nodrošina divas vienmērīgas darba asis - slīpuma un pagriešanas.

Pateicoties stingrajām fiksatoriem, esat pārliecināts, ka nejaušas kustības netraucēs plānotajam kadram. Īpašs rokturis, ko var uzstādīt galvas kreisajā un labajā pusē, palīdzēs precīzi pārvaldīt kameras vai videokameras darbību. Iestatījumu precizitāti nodrošina arī līmeņrādis un 360° gradācija. Īpašs padziļinājums galvas lodveida daļā ļaus arī dažu sekunžu laikā mainīt kameras orientāciju no horizontālas uz vertikālu. Ērta izvēršanas sistēma X-Airfly Video modeļa kājas ir fiksētas ar uzticamu Flip Lock skavu sistēmu. Šis ir vieglākais video statīvs Fotopros klāstā, kas piedāvā šo pārbaudīto risinājumu. Tas ļauj precīzi pielāgot statīva augstumu atbilstoši jūsu pašreizējām vajadzībām dažu sekunžu laikā un ātri sagatavoties darbam ar kameru vai videokameru. Ultraviegla konstrukcija Fotopro X-Airfly video statīvs ir izgatavots no augstas kvalitātes 3K oglekļa šķiedras.

Materiāls nodrošina izturību un ultravieglo izturību. Viena no statīva trim kājām ir apdarināta ar patīkamu pieskārienam oderējumu, kas nodrošinās jums labāku satvērienu un lielisku komfortu aukstās vai karstās dienās, kad visa ierīce būs ļoti auksta vai karsta. Nav aizmirsts arī par āķi, uz kura var piekārt papildu kravu. Viedtālruņa turētājs Ar Fotopro X-Airfly Video statīvu viedtālruņa turētājs ir vienmēr pa rokai! Aksesuārs, kas ir paslēpts centrālajā statīvā, ir aprīkots ar 1/4 vītni. Šis stiprinājums ir saderīgs ar Arca-Swiss standartu, tāpēc to var uzstādīt uz statīva galvas, montāžas plāksnes vietā. 3 piederumu stiprinājuma punkti Fotopro Fotopro X-Airfly Video statīvs ir radīts vlogeriem un video veidotājiem, kuri savā darbā bieži izmanto papildu piederumus.

Tas ir aprīkots ar 3 1/4 iekšējiem vītņu vītnēm. Šis risinājums palīdzēs uz statīva cita starpā uzstādīt priekšskatīšanas ekrānus, LED gaismas, virziena mikrofonus, skaņu ierakstītājus vai teleprompterus. Statīva kājas 2-in-1 Fotopro X-Airfly Video statīva kājas ir aprīkotas ar neslīdošiem spilventiņiem. Tas nodrošina, ka netiks saskrāpēti paneļi un parketa grīdas, uz kurām to uzstādīsiet, un konstrukcija nodrošina jūsu kadriem optimālu stabilitāti. Ja strādājat ārpus telpām, vienkārši noņemiet gumijas kājiņas un izmantojiet līmējamos smailiņus. Tas būs ideāli piemērots, ja statīvs stāv uz sablīvētas zemes, ledus vai smiltīm. Daudzveidīgs pielietojums Fotopro X-Airfly statīvs ir ideāls ceļojumu biedrs, kas, salocīts transportēšanas pozīcijā, būs tikai 47,3 cm garš. Tā maksimālā kravnesība ir 15 kg. Iespēja atskrūvēt centrālo statīva statni ļaus uzstādīt statīvu pašā zemē - tikai 14 cm augstumā. Jūs to varēsiet izmantot gan brīvā dabā, gan mājās.

Tā maksimālais darba augstums var būt līdz 164 cm. Tas nodrošinās ērtu darbu gandrīz jebkurā vidē. Specifikācijas modelis: Fotopro X-Airfly Video krāsa: pelēka materiāls: Maksimālais darba augstums: 1640 mm Augstums transportēšanas pozīcijā: 1640 mm: Kāju diametrs: 25 mm Kāju sekciju skaits: 473 mm: Maksimālā statīva slodze: 5 Maksimālā statīva slodze: 25 mm: Maksimālā statīva slodze: 15 kg Maksimālā galvas slodze: 15 kg Maksimālā galvas slodze: Svars: 4,5 kg svars: 1,36 kg Komplekta saturs Photopro X-Airfly video statīvs - oranžs viedtālruņa turētājs Aklenais uzgriežņu atslēga

Produkta veidsVideo statīvs
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse