Kameras zibspuldzes - Yongnuo YN-565EX III zibspuldze Canon TTL - perc šodien veikalā un ar piegādi

Yongnuo 565EX III bezvadu zibspuldze ir uz statīva uzstādāma zibspuldzes ierīce, kas paredzēta Canon kameru sistēmām ar TTL funkciju.

Yongnuo YN-565EX III zibspuldze Canon TTL

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

12945 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

28521
YN-565C II
6947110911038
YongNuo

Jauns

29.03.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
30.03.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
30.03.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
29.03.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Yongnuo YN565EX III ir trešā daļa no viena no populārākajām Yongnuo zīmola zibspuldzēm, kas paredzētas darbam ar Canon kamerām. Liela jauda, ​​daudzas funkcijas un tālvadības pults padara to par būtisku instrumentu katra fotogrāfa somā.
Jaudīga un precīza vadības spuldze
reportieris YN565EX III Canon kamerām ir augsta orientējošā zibspuldze GN — 58. lieljaudas zibspuldze kopā ar plašu regulēšanas diapazonu (diapazonā no 1/1 līdz 1/128, ar 1/3 EV solis) ļauj precīzi izvēlēties pareizo vērtību esošajam sižetam.

režīmi lampa piedāvā trīs darbības režīmus: manuālo, automātisko un strobo E-TTL, ar kuru palīdzību lietotājs var viegli sasniegt vēlamo efektu.
- Manuālais režīms (M) sniedz lietotājam pilnīgu kontroli pār lampas parametriem. Manuālajā režīmā jaudas līmeni manuāli iestata lietotājs.
- zibspuldzes režīms (Multi) ļauj veikt vairākas zibspuldzes vienā ekspozīcijā, lai jūs varētu izveidot radošas fotogrāfijas, kas parāda kustību ainā.
- Automātiskais režīms (E-TTL) darbosies lieliski visur, kur laikam ir svarīga loma, piem. reportāžas, kāzu uc laikā šajā režīmā lampa sadarbībā ar kameru regulē zibspuldzes jaudu, pamatojoties uz informāciju, kas savākta no mērījuma zibspuldzes. Daudzas metodes

Iedarbināt III versiju žurnālistikas zibspuldzi Yongnuo YN565EX var aktivizēt dažādos veidos.
- Foot ISO - lampa, kas piestiprināta ar karsto kurpes uz ragavas tieši kameras vai atbrīvot radio nesēji.
- PC interfeiss - izmantojot tradicionālo kabeļa savienotāju PC sinhronizācija.
- Optiskā zibspuldzes vadība ar automatizācijas pārnesi, lampas, kas saderīgas ar Canon un Nikon (Sn un Sc)
- Tradicionālā zibspuldze (režīmi S1 un S2) vai fotoelementu izmantošana reaģē uz pirmo zibspuldzi. zibspuldze (S1) vai papildus inteliģenta cita luktura priekšzibspuldzes mērījuma izlaišana (S2).
Zibspuldzes kompensācija (FEC)
ir funkcija, kas ļauj ietekmēt zibspuldzes stiprumu, kas darbojas automātiskajā režīmā, E-TTL. Pēc iestatīšanas visas zibspuldzes tiks kompensētas ar korekcijas jaudu, lai palīdzētu fotogrāfam sasniegt vēlamo efektu. Piemēram, FEC, kas iestatīta uz -1 EV, samazinās jaudas zibšņus tā, ka apgaismotā tēma bija nepietiekami eksponēta par 1 ekspozīciju.
FV Bracketing (FEB)
Bracket FV rīks ir īpaši noderīgs situācijās, kad ainas apgaismojums strauji mainās vai ja lietotājs nav pārliecināts par kadra apgaismojuma jaudu. Kronšteina iestatījums ļauj veikt trīs secīgus lampas uzplaiksnījumus ar dažādu jaudu (piem., nepietiekami eksponēts attēls, pareizi apgaismots, pāreksponēts). Šī funkcija palielina pareizi eksponētu attēlu iespējamību sarežģītos apgaismojuma apstākļos.
Sinhronizācija uz pirmā vai otrā aizkara.
Režīms ļauj radoši izmantot zibspuldzes efektu ekspozīcijas sākumā vai beigās. Lampas reportieris YN565EX III piedāvā zibspuldzes sinhronizāciju gan ar pirmo (agrīna ekspozīcija), gan ar otro aizkaru (ekspozīcijas beigas), ļaujot būtiski mainīt saņemto attēlu raksturu. Atbrīvošanas otrā aizkara zibspuldze ļauj tvert, piemēram, objekta kustības efektu. Svītras transportlīdzekļa pasažieriem. Gadījumā, ja mirgo uz pirmā aizkara izplūšanu zastanemu, ko reģistrē gaismas priekšā kustīgajam objektam ainā.
zibspuldzes virziens un leņķis - dažāda rakstura gaisma
lampas reportierī Yongnuo III YN565EX realizētie risinājumi ļauj brīvi veidot izstarotās gaismas raksturu sekundes daļā. Kustīgs deglis ar automātisko (un manuālo) tālummaiņu, difuzoru un atstarotāju ļauj radoši izvēlēties izvēlētā ainas apgaismojumu.
nepārtraukta gatavība darbam
izmantotā zibspuldzes sistēmās ļauj saīsināt laiku starp divām izlādēm (pie pilnas izejas jaudas un bāzes) tikai par 2 sekundēm, lai ierīce nodrošinātu gandrīz nepārtrauktu gatavību darbībai.

Universāls primārais barošanas avots zibspuldzei Yongnuo YN565EX III ir četras šūnas (baterijas) AA. Savietojams ar universālo šūnu, kas parasti ir pieejams veikalos visā pasaulē, kas ļauj lampai darboties praktiski jebkurā vietā. Turklāt, lai optimizētu lampu, tā ir aprīkota ar enerģijas taupīšanas funkciju, kas ilgstošas ​​dīkstāves gadījumā automātiski izslēdz lampu.
Augstas veiktspējas
Lai vēl vairāk uzlabotu ierīces veiktspēju, var pieslēgt ārēju ūdeni uz viņu vai akumulatora jaudas banku, piemēram. YN52000. Papildu ārējais barošanas avots samazina laiku starp mirgojumiem un pagarina darbības laiku, nenomainot baterijas.

IA Assistant Priekšējā palīggaismotāja lampas darbības automātiskā fokusa sistēma ļauj viegli uzņemt perfekti asus attēlus vājā apgaismojumā.

Viegli vadāms Viegli lasāms, aizmugurgaismots LCD displejs un intuitīvas un ar funkcijām bagātas izvēlnes ļauj viegli orientēties lampas funkcijās, kā arī lielas un ērtas pogas ērtai lietošanai pat tad, ja valkā cimdus Varat arī iespējot un atspējot signālu, kas norāda uz uzlādi un ir gatavs atkārtotai mirgošanai. Sadarbībā ar jaunākajām Canon kamerām ir pieejami vadības parametri zibspuldze no kameras.

Ilgs kalpošanas komponenti YN565EX III izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, lai nodrošinātu ilgu kalpošanas laiku. Uzlabotā sistēma aizsargā ierīci no pārkaršanas. Augstas temperatūras noteikšanas gadījumā iekārtas aizsardzības mehānisms brīdina lietotāju un pēc tam samazina pieejamās funkcijas, tādējādi pasargājot lampu no bojājumiem.

Pilnīga saderība Mini USB ports programmatūras atjaunināšanai nodrošina saderību ar zibspuldzi jauniem kameru modeļiem.
SaderībaCanon
Zibspuldzes darbībaTTL

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība