Canon EOS R7 ar Mount Adapter EF-EOS R

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

158995 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 5 darba dienas

43673
5137C017
9914574670607
Canon

Jauns

02.04 - 09.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.04 - 10.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.04 - 10.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.04 - 09.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1589.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Canon EOS R7 korpuss + mount adapter 

  • 4K 30p ar 7K pārmērīgu iztveršanu
  • 4K 60p ar apgriešanu
  • Dual Pixel CMOS AF II — AF, kas atpazīst un izseko cilvēkus, dzīvniekus un transportlīdzekļus
  • Līdz 15 kadri/s nepārtraukta fotografēšana — plus 30 kadri/s sērijveidā ar kameras elektronisko aizvaru4
  • 32,5 megapikseļu APS-C izmēra sensors — ideāls izšķirtspējas, ātruma un veiktspējas līdzsvars vājā apgaismojumā.
  • -5EV fokusēšana vājā apgaismojumā — precīzs fokuss vāja apgaismojuma apstākļos
  • ISO 32 000 — standarta maksimālā jutība
  • Pilna HD līdz 120p — īpaši vienmērīgai kustībai9
  • Sadarbības IS — korpusa un objektīva stabilizācija, kas darbojas kopā, līdz pat 7 stopiem3 aizsardzībai pret kameras vibrāciju
  • 2,36 miljoni punktu EVF — ar atsvaidzes intensitāti līdz 120 kadri/s10
  • 7,5 cm 1,62 miljonu punktu maināma leņķa skārienekrāns
  • DIGIC X procesors — atsaucīga vadība un minimāla EVF aizkave
  • Tiešraides straumēšana, izmantojot YouTube

Nākamās paaudzes automātiskais fokuss ar dziļu mācību AI un priekšmetu atpazīšanu

Esam piešķīruši EOS R7 dziļās mācīšanās AI un iTR AF tehnoloģiju, ko jūs atradīsiet mūsu EOS R3, EOS. R5 un EOS R6 kameras. Tas nozīmē, ka tas var atpazīt cilvēkus, dzīvniekus un transportlīdzekļus un noturēt tos asā fokusā neatkarīgi no tā, kur tie pārvietojas kadrā.

Autofokuss, kas nepakļaujas cerībām

Savvaļas dzīvnieku fotogrāfiem patiks, kā kamera atpazīst putnus lidojuma laikā, saglabājot tos asus kā mušu pāri ainavai. Sporta fotogrāfiem patiks spēja izsekot cilvēkiem, kuri ātri un neparedzami pārvietojas — pat tad, ja viņi valkā ķiveri, skatās citā virzienā vai apgriežas otrādi.

EOS R7 Dual Pixel CMOS AF II fokusēšanas sistēma aptver un izseko objektus gandrīz 100 procentos no kadra un nodrošina ātru, precīzu AF pat tad, ja gaismas līmenis nokrītas līdz -5EV 2 vai ar maksimālo diafragmu f/22.

Nākamā līmeņa attēla stabilizācija 7 pakāpju aizsardzībai pret kameras vibrāciju

Iedomājieties, ka varat uzņemt ilgstošas ​​ekspozīcijas fotoattēlus, turot rokās, apzināti aizmiglojot kustīgus objektus, neaizsniedzot statīvu. Vai tveriet īpaši gludu video, ejot ar kameru. Kameras EOS R7 iebūvētais attēla stabilizators (IBIS) paver visu veidu jaunus veidus, kā būt radošam, un var likt jums pārdomāt, kā izmantot kameras sistēmu.

Noturēt to vienmērīgi, pat ja neesat

Kameras IBIS darbojas sadarbībā ar optisko IS, kas iebūvēts daudzos mūsu RF objektīvos. Pateicoties RF stiprinājuma zibens ātrajam sakaru ātrumam un plašajam fiziskajam platumam, ar RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM ir iespējama līdz 7 pieturām un līdz 8 pieturām ar citiem RF objektīviem ar stabilizāciju virs 5 asīm. , kas ļauj stabili fotografēt, turot rokās garas ekspozīcijas, bez kameras vibrācijas.

Un, kad fotografējat ar objektīviem bez IS (piemēram, ātrās fotografēšanas), EOS R sistēmas platais objektīva stiprinājums ļauj EOS R7 IBIS joprojām nodrošināt ļoti efektīvu stabilizāciju pret kameras vibrāciju.

Gandrīz īsā laikā… Ātrums un veiktspēja, kas jūs pārsteigs

Perfekts fotografēšanas mirklis var ilgt tikai sekundes daļas, tāpēc mēs izstrādājām EOS R7 ārkārtīgi ātri. Uzņemiet RAW, JPEG un HEIF failus ar satriecošu ātrumu 15 kadri/s — vai līdz 30 kadriem/s, izmantojot kameras kluso elektronisko aizvaru — ar nepārtrauktu AF un AE, kas nepārtraukti reaģē fotografēšanas laikā. Lielākais elektroniskais aizvara ātrums 1/16 000 s atklāj detaļas, kuras bieži vien nepamana ar neapbruņotu aci.

Izstrādāts, lai ātri reaģētu

Kameras DIGIC X procesors nodrošina ātru, dzīvīgu vadāmību un praktiski novērš skatu meklētāja aizkavēšanos, lai iegūtu patiesi atsaucīgu fotografēšanas pieredzi. Vienā 30 kadri/s sērijveidā var uzņemt līdz 42 RAW failiem un 126 JPEG failiem.

Attēla kvalitāte, kas pārsniedz gaidīto

Fotoattēli ir pilni ar detaļām, krāsām un dinamisko diapazonu — pat vājā apgaismojumā, pateicoties maksimālajai jutībai — 32 000. Ļoti augstas kvalitātes 4K videomateriālu var iegūt, pārtverot 7K sensora izvadi, savukārt Canon Log 3 nodrošina plašu dinamisko diapazonu un rediģēšanas iespējas pēc uzņemšanas.

APS-C priekšrocība

EOS R7 ir veidota ap APS-C izmēra sensoru, tāpēc objektīviem ir lielāks telefoto “attvērums” nekā tādam pašam fokusa attālumam pilnrāmja kadrā. kameru. Mazāks sensora formāts arī padara EOS R7 pārnēsājamāku — tas ir lieliski, dodoties ceļojumos uz savvaļas dzīvniekiem, fotografējot aviācijas šovus vai iemūžinot notikumus trasē.

Integrējiet un paplašiniet

Un runājot par objektīviem, varat pievienot visus savus esošos EF un EF-S objektīvus uz EOS R7, izmantojot dažādus Canon stiprinājuma adapterus, kur tie darbojieties tā, kā atceraties – ja ne labāk, pateicoties lielākajai EOS R sistēmas funkcionalitātei.

Varat pielāgot EOS R7 darbam tieši tā, kā vēlaties. Pielāgojami ciparnīcas un pogas papildina pielāgotos fotografēšanas režīmus un programmējamo Manas izvēlnes ekrānu.

Nākamais vārds saziņā — kopīgojiet, sūtiet, straumējiet un apstrādājiet

EOS R7 ir savienota kamera, kas var darboties roku rokā ar viedtālruni, planšetdatoru vai datoru, izmantojot Canon kameru. Pievienojiet lietotni. Bluetooth Low Energy saite uztur savienojumu ar jūsu viedierīci, lai jūs varētu pārlūkot, lejupielādēt un kopīgot pilna vai samazināta izmēra attēlus un video, izmantojot Wi-Fi — neatkarīgi no tā, kur fotografējat. EOS R7 ir izstrādāts arī iPhone 11, tāpēc varat izveidot savienojumu, izmantojot ātrdarbīgu USB-C kabeli.

Atjauniniet savus sekotājus sociālajos saziņas līdzekļos ar aizraujošiem notikumiem, kad tie notiek, vai nosūtiet attēlus tieši klientam, ja strādājat profesionāli. EOS R7 pat ļauj straumēt video tiešraidē pakalpojumā YouTube.

Piegādes saturs

  • EOS R7 korpuss
  • Akumulatora lādētājs LC-E6E
  • Akumulatoru komplekts LP-E6NH
  • Vāciņš ER-SC2
  • Akumulatora bloka vāciņš
  • Kameras vāciņš R-F-5
  • Siksna ER-EOS R7
  • Maiņstrāvas kabelis (ES)
  • Lietotāja rokasgrāmatu komplekts (ES)
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisCanon EOS R7
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse