Spoguļkameras - Nikon D610 24-120mm f/4G ED VR - ātri pasūtīt no ražotāja

NikoExperience full-frame photography with the D610.

Powered by Nikon's professional technologies, this powerful DSLR delivers image quality only possible with FX format.

The 24.3-megapixel FX format sensor captures every detail with true-to-life sharpness for stunning photos with rich colors and smooth Full HD movies . You can capture action at up to six frames per second, and Nikon's new Quiet Shutter burst mode delivers near-silent shooting—ideal for wildlife photography.

The camera The D610 is fully weatherproof and ready to accompany you wherever you go. Plus, you can share the beauty of your images with a smart device using Nikon's wireless adapter.n D610 + AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR VBA430AE+JAA811DA 018208015405 018208021932

Nikon D610 24-120mm f/4G ED VR

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

175546 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 5 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

6088
0018208993703
Nikon

Jauns

24.04 - 01.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
25.04 - 02.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
25.04 - 02.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
24.04 - 01.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1755.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

24,3 megapikseļu FX formāta CMOS sensors

Uzņemiet attēlus ar izcilām detaļām, maigām krāsu gradācijām un zemu trokšņa līmeni ar augstu ISO jutību, sākot no īpaši plata līdz īpaši telefoto.

Klusais aizvara sērijveida režīms

Šis režīms ir ideāli piemērots savvaļas dzīvnieku fotografēšanai, ievērojami samazinot kameras spoguļa atgriešanas mehānisma radīto troksni nepārtrauktas uzņemšanas laikā, ļaujot jums pietuvoties objektam, nepamanot.

Nepārtraukta uzņemšana ar ātrumu 6 kadri/s

Uzņemiet ātri kustīgus objektus ar sešiem kadriem sekundē FX un DX formātā.

Iebūvēta augsta dinamiskā diapazona (HDR) fotografēšana

Uzņemiet attēlus ar zemu trokšņa līmeni un plašu toņu diapazonu ar augstu kontrastu starp gaišajiem un tumšajiem apgabaliem.

Izcila veiktspēja vājā apgaismojumā

Izmantojot ISO jutības iestatījumus 100–6400, ko var palielināt līdz 25 600, varat uzņemt attēlus ar smalkām detaļām un minimālu troksni pat fotografējot vājā apgaismojumā.

D-video ar vairākām zonām

Ieraksta Full HD (1080p) filmas 30p, 25p un 24p FX un DX formātos. Nodrošina nesaspiestu HDMI izvadi ārējām ierīcēm un augstas precizitātes audio vadību.

Bezvadu pārsūtīšana: uzreiz kopīgojiet attēlus vai attālināti vadiet kameru, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru un papildu Nikon WU-1b bezvadu adapteri.*

Augstas jutības AF:izbaudiet izcilu objektu uzņemšanu ar 39 punktu AF sistēmu ar Multi-CAM4800 AF sensora moduli. Kamera D610 ir saderīga ar objektīviem ar kombinēto diafragmas atvērumu līdz f/8, kas apvienojumā ar jutību līdz -1 EV ļauj uzņemt asus attēlus pat pilnmēness gaismā.

Attēlveidošanas sistēma EXPEED 3 ar 14 bitu A/D konvertēšanu un 16 bitu attēlu apstrādi palīdz sasniegt lieliskus krāsu toņus.

Ainas atpazīšanas sistēma:kameras attēla sensors un 2016. pikseļu RGB sensors nodrošina precīzus datus ainas atpazīšanas sistēmai, kas optimizē ekspozīciju, autofokusu un baltā balansu tieši pirms. slēdža poga tiek nospiesta, lai iegūtu skaidrus attēlus.

Iebūvēta noildzes filmēšanas funkcija: izveidojiet laika intervāla filmu kadrus ar vienkāršām izvēlnes darbībām, neizmantojot sarežģītus aprēķinus un rediģēšanu. Izmantojiet intervāla fotografēšanu, lai atbrīvotu aizvaru ar iepriekš iestatītiem intervāliem. Izmantojiet laika intervāla video ierakstīšanu, lai saglabātu attēlus kā filmu failus un skatītu palēninātas filmas ātrās kustības atskaņošanas režīmā ar 24 līdz 36 000 reižu ātrāku ātrumu nekā parasti.

Izmantojot Attēla vadības režīmus, varat mainīt savu fotoattēlu un videoklipu izskatu, pirms uzņemšanas precizējot tādas lietas kā asums, piesātinājums un nokrāsa.

Spilgts 8 cm VGA LCD monitors ar apm. 921 000 punktu un automātiska monitora spilgtuma kontrole. Skatiet spilgtus, skaidrus attēlus ar bagātīgu krāsu atveidi.

Augstas kvalitātes skatu meklētājs ar gandrīz 100% kadra pārklājumu un 0,7x palielinājumu. Skatu meklētājā ir DX apgriešanas režīms ar atzīmēm.

Uzticama un viegla:šai kamerai, kas paredzēta skarbām vidēm, ir magnija sakausējuma augšējais un aizmugurējais vāks, un tā sver tikai 760 g (bez akumulatora). Blīvējuma novērtējums ir tāds pats kā Nikon D800 profesionālajai DSLR, ar aizsardzību pret mitruma un putekļu iekļūšanu.

Divu asu elektroniskais virtuālais horizonts: izmantojot LCD monitoru vai skatu meklētāju, varat pārbaudīt gan kameras pozīciju attiecībā pret horizontālo plakni, gan tās slīpuma leņķi. uz šķērsass (novirze uz priekšu vai atpakaļ).

Divi SD karšu sloti: divi SD atmiņas karšu sloti nodrošina vairāk fotografēšanas iespēju. Kad pirmā atmiņas karte ir pilna, varat izmantot otro. Varat arī ierakstīt nekustīgus attēlus vienā atmiņas kartē un filmas citā. Savietojams ar SDXC un UHS-I atmiņas kartēm.

ModelisNikon D610
Kameras komplektācijaar objektīvu (kit)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse