Sporta kameras - GoPro HERO9 black 5K action kamera - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Video izšķirtspēja: 5K30, 4K60, 2.7K120, 1440p120, 1080p240
  • Looping video / 8x palēninājums / 14.7MP foto no stopkadra
  • Foto: 20MP / 2x zoom / Nakts foto / LiveBurst / 25 fps burst / RAW
  • Time Lapse: TimeWarp video / Time lapse video / Time lapse photo / Night lapse video / Night lapse photo
  • Maināma, izņemama 1720mAh baterija

GoPro HERO9 black 5K action kamera

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

24995 ar PVN

Piegādes laiks parasti 1 - 2 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

4444
CHDHX-901-RW
0818279025057
GoPro

Jauns

29.03 - 02.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
31.03 - 03.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
31.03 - 03.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
29.03 - 02.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
249.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Vairāk jaudas. Vairāk asuma. Vairāk stabilitātes. HERO9 Black aprīkots ar jaunu 23.6MP sensoru, kurš nodrošina apdullinošu video kvalitāti 5K izšķirtspējā kopā un kristāldzidriem 20MP fotoattēliem. Pirmoreiz HERO modeļu vēsturē kamerai ir divi krāsaini LCD ekrāni - perfekto pašbildi iekadrēt palīdzēs ekrāns kameras priekšpusē, savukārt ērtu kontroli nodrošinās skārienjutīgais ekrāns kameras aizmugurē. Straumējiet savus piedzīvojumus Facebook tiešraidēs vai izmantojiet to kā platleņķa 1080p kvalitātes vebkameru7. HyperSmooth 3.0 stabilizācija, automātiska horizonta līmeņošana un par 30% jaudīgāka baterija1 – tās ir lietotāju jau iemīļotas funkcijas vēl augstākā līmenī. Savukārt profesionāļi novērtēs iespēju pievienot kādu no modulārajiem aksesuāriem – Max platleņķa objektīvu, LED gaismu, augstas kvalitātes mikrofonu vai papildus ekrānu.

Funkcijas

5K video

Apdullinoši augstā 5K izšķirtspēja ļauj pietuvināt objektu, nezaudējot kvalitāti. HERO9 aprīkots ar jaunu un jaudīgu 23.6MP sensoru, kurš nodrošina pārsteidzoši skaidru attēlu, plūstošu video un horizonta līmeņošanu – labāko līdz šim piedzīvoto HERO kamerās.

20MP foto

Jaunais sensors uzlabo arī fotogrāfiju kvalitāti – asas bildes 20MP izšķirtspējā. SuperPhoto funkcija automātiski izvēlēsies piemērotākos iestatījumus, ļaujot jums domāt tikai par kadrējumu.

Papildus modulārie aksesuāri         

HERO9 modi atrisina vairākas lietotāju problēmas.2 Vēlaties, lai horizonta līnija vienmēr būt precīza kā līmeņrādī? Izmantojiet Max Mod. Gribat izgaismot tumsā ieslīgušu objektu? Tad derēs Light Mod. Nepieciešama labāka skaņas kvalitāte? Pievienojiet Media Mod.

Bez rāmīša

Robustais plastmasas rāmītis ir pagātne. Vienkārši atlieciet nolokāmos pirkstiņus, pievienojiet kameru jebkuram stiprinājumam un tā būs gatava darbam.

Divi ekrāni

Pirmoreiz HERO kameru vēsturē GoPro ir aprīkots ar diviem LCD ekrāniem. 1.4’’ priekšējais ekrāns palīdzēs iekadrēt ideālo pašbildi. Savukārt kameras aizmugurē esošais skārienjutīgais ekrāns padarīts lielāks un aprīkots ar touch zoom funkciju.

Jaudīgāka baterija

Spēcīgāka kamera pieprasa arī spēcīgāku bateriju. 1720mAh paildzina filmēšanas laiku par 30%1, ļaujot gan ilgāk iztikt bez baterijas maiņas, gan padarot kameru izturīgāku pret zemām temperatūrām.

HyperSmooth 3.0

Vislabākā digitālā stabilizācija kļuvusi vēl labāka. HyperSmooth 3.0 piedāvā automātisku horizonta līmeņošanu un profesionālas kvalitātes stabilizāciju jebkurā izšķirtspējā.

Horizonta līmeņošana          

Šķībi piestiprinātai kamerai nav jāsabojā kadrs – HERO9 spēj iztaisnot līdz pat 45% slīpumam nošķiebtu kameru.

TimeWarp 3.0

Pārvērsiet garākas aktivitātes īsos, koncentrētos video mirkļos, izmantojot TimeWarp režīmu. Jaunā Speed Ramp funkcija ļaus ar vienu pieskārienu pāriet gan uz reāllaika ierakstu (tagad ar audio), gan pat uz pusi palēnināt video. Ātri, lēni vai patiesi – miksējiet visu kopā.

Intuitīvs skārienjutīgs ekrāns

HERO9 vadība ir tikpat vienkārša un intuitīva, kā viedtālrunim. Kamerai ir trīs ieraksta režīmi, starp kuriem var viegli un plūstoši pārslēgties.

Straumēšana 1080p kvalitātē

Dalieties savos piedzīvojumos tūlīt un tagad FullHD kvalitātē – HERO9 Black var doties tiešraidē Facebook, Twitch, YouTube un citās platformās. Papildus straumēšanai, kamera saglabās video arī microSD kartē pilnā izšķirtspējā, lai vēlāk tos varētu apstrādāt tā, kā nepieciešams.

Vebkameras režīms

Papildus lieliskai aktīvā dzīvesveida kamerai, HERO9 var izmantot arī kā vebkameru7. 1080p izšķirtspēja un platleņķa objektīvs padara to izcili piemērotu lekciju, sporta treniņu un draugu ballītes zoomošanai.

Izturīgs un ūdensdrošs

Dažkārt viedtālruni drošāk atstāt kabatā. Neļaujiet bailēm par tehnikas drošību kavēt Jūs no piedzīvojumu iemūžināšanas – HERO9 Black izturīgais un ūdensdrošais korpuss ļauj to paņemt līdzi it visur.

HindSight

HindSight funkcija palīdz nekad nepalaist garām svarīgākos mirkļus. Šajā režīmā kamera attin laiku pagātnē un saglabā visu, kas nofilmēts 30 sekundes pirms ieraksta pogas nospiešanas, kā arī visu, kas nofilmēts pēc tam. Šādi jūs varat neuztraukties, ka kaut ko palaidīsiet garām, kā arī ietaupīt vietu atmiņas kartē.

LiveBurst

Jauna foto uzņemšanas pieredze - kamera ieraksta 1.5 sekundes pirms un pēc brīža, kad tiek nospiesta fotografēšanas poga. Rezultātā tiek saglabātas 90 bildes, no kurām algoritms izvēlēsies labāko.

Scheduled Capture

Vēlaties nofilmēt saullēktu, bet neesat gatavs celties reizē ar pirmajiem putniem? Uzstādiet kameru iepriekšējā vakarā un iestatiet taimeri – kamera pati ieslēgsies un sāks filmēt attiecīgajā režīmā.

Duration Capture

Dažkārt kamera tiek piestiprināta vietās, kur tai grūti piekļūt. Lai lieki nepiepildītu atmiņas karti, iestatiet video garumu no 15 sekundēm līdz 3 stundām. Sasniedzot noteikto garumu, kamera saglabās failu un izslēgsies, lai taupītu bateriju.

Night Lapse Video

Iemūžiniet zvaigžņu kustību naktī profesionālā kvalitātē -4K, 2.7K 4:3, 1440p vai 1080p. Video apstrāde notiek kamerā – viss darbs tiek paveikts Jūsu vietā.

Standartiestatījumi

Ja iestatījumu izvēle Jums iepriekš sagādāja galvassāpes, HERO9 Black to krietni vienkāršo, piedāvājot jau konfigurētus filmēšanas režīmus. Sākotnēji kamerā ir 4 režīmi (Standard, Activity, Cinematic un Slo-Mo), bet iespējams arī pievienot savus mīļākos iestatījumus tā, lai tie vienmēr būtu ērti pieejami.

Digitālās lēcas

Ja klasiskais GoPro platleņķa kadrs nav Jūsu gaumē, ar vienu pieskārienu kameras ekrānam varēsiet nomainīt digitālo lēcu -pieejami Narow, Linear, Wide, SuperView un Linear + Horizon Leveling režīmi.

Balss vadība

“GoPro, take a photo”- izbaudiet brīvroku režīmu, kontrolējot GoPro ar vienkāršām balss komandām. Ja kamera ir izslēgta, pietiks ar frāzi “GoPro, turn on”, lai tā ieslēgtos un būtu gatava darbam.

Portretorientācija

Filmējiet un fotografējiet turot kameru vertikāli. HERO9 automātiski sapratīs, ka kamera ir pagriezta un saglabās failu tā, lai tas būtu piemērots Snapchat, Instagram Stories un TikTok platformām.

Foto taimeris

Neatstājiet sevi aiz kadra - foto taimeris ļauj uzņemt pašbildi vai grupas foto tā, ka fotogrāfijā būs pilnīgi visi.

RAW Photo

RAW režīms sniedz daudz vairāk iespēju foto pēcapstrādē un tagad tas pieejams arī time-lapse un burst režīmiem.

8x Slo-Mo

Izdzīvojiet un analizējiet episkākos brīžus 8-kārtīgā palēninājumā. 240 kadri sekundē FulHD izšķirtspējā sniedz iespēju palēnināt video līdz pat 8 reizēm, tajā pat laikā saglabājot HyperSmooth 3.0 stabilizācijas gludumu.

Pārsūtīšana ar USB-C kabeli uz Android ierīcēm

Ātri pārsūtiet fotoattēlus un videoklipus, izmantojot USB-C kabeli. Ideāli piemērots gadījumos, kad nepieciešams šis vecais labais savienojums. Saderīgs ar “Android” ierīcēm.

100 Mb/s bitu pārraides ātrums

Radiet studijas kvalitātes materiālu ar bitu pārraides ātrumu līdz pat 100 Mb/s.

HEVC video formāts

Ietaupiet vietu SD kartē. Izmantojiet īpaši efektīvo video šifrēšanu (High Efficiency Video Coding – HEVC) un samaziniet failu izmēru, nezaudējot attēla kvalitāti.

GPS + kustību sensori

GoPro viedtālruņa aplikācija ļauj pievienot video GPS datus – ātrumu, veikto distanci, paātrinājumu un citus rādījumus. Izpētiet datus un dalieties tajos ar citiem.

Seju, smaidu, mirkšķināšanas un ainavu atpazīšana

HERO9 Black kamera spēj atpazīt, kad kamera ir pavērsta pret Jums, kā arī noteikt, kad Jūs smaidāt un mirkšķināt. GoPro aplikācija izmanto šo informāciju, lai atlasītu labākos kadrus un izveidotu no tiem video Jūsu vietā.

GoPro App

Aplikācija ļauj kontrolēt kameru attālināti, sākt un beigt ierakstu, lejupielādēt failus. Papildus tam veiciet video apstrādi, rediģēšanu un augšupielādi sociālajos tīklos – tas viss iespējams Jūsu telefonā, bez datora iesaistes.

Savietojams ar ātro uzlādi

Negaidiet dīkstāvē! Ar Supercharger lādētāju kamera būs gatava piedzīvojumiem par 35% ātrāk.6

Saderīgs ar GoPro aksesuāriem

HERO9 Black ir saderīgs ar teju visu aksesuāru un stiprinājumu ekosistēmu. Vairāk kā 45 stiprinājumi ļauj iemūžināt notikumus no visdažādākajām perspektīvām.4 

Funkcijas un režīmi

  • HERO9 Black modi2
  • Iebūvēti stiprinājuma pirkstiņi
  • HyperSmooth 3.0 ar automātisku horizonta līmeņošanu
  • TimeWarp 3.0
  • SuperPhoto + HDR
  • Night lapse video
  • Digitālās lēcas
  • Tiešraides straumēšana 1080p izšķirstpējā
  • Vebkameras režīms7
  • Jaunas funkcijas: HindSight, LiveBurst, Scheduled Capture, Duration Capture
  • Izturīga + ūdensdroša līdz 10m dziļumam
  • Balss vadība - 14 komandas 11 valodās + 6 akcentos
  • 3 mikrofoni ar vēja trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju
  • Jaudīgāks skaļrunis1
  • Stereo + RAW audio
  • RAW foto režīms
  • 2.27” skārienjutīgs ekrāns ar touch zoom opciju
  • 1.4” collu priekšējais ekrāns
  • Portretorientācijas režīms
  • 8x palēninājums
  • 100Mbps bit rate
  • H.264 (AVC) + H.265 (HEVC) MP4 video formāti
  • GPS telemetrija
  • Smaidu, ainavu un aizvērtu acu atpazīšanas tehnoloģija
  • Wi-Fi + Bluetooth®
  • GoPro aplikācijas atbalsts kameras kontrolei un montēšanai
  • Automātiska satura augšupielāde mākonī ar GoPro Plus abonomentu3
  • Saderīgs ar ātrās uzlādes lādētājiem
  • Saderīgs ar lielāko daļu GoPro stiprinājumu un aksesuāru4

 

Komplektā ietilpst:

  • HERO9 Black kamera
  • Uzglabāšanas maciņš
  • Baterija
  • Izliektām virsmām paredzēts stiprinājums
  • Stiprinājuma sprādze
  • USB-C uzlādes vads

 

Piezīmes:

1Salīdzinot ar GoPro HERO8 Black.

2Nopērkams atsevišķi.

3GoPro abonēšanas pakalpojums ir pieejams noteiktās valstīs.

4Nav saderīgs ar Karma Drone un Karma Grip.

5Lai “GoPro” lietotnē varētu video materiāliem pievienot GPS datu pārklājumu, kamerā ir jāiespējo GPS.

6Salīdzinot ar standarta 5V 1A USB lādētāju.

7 Windows ierīcēm pieejams beta režīmā.

Produkta veidsSporta kamera
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse