Baseus 160cm 360°AI Following Shot Tripod Black

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews
42028
6953156232099
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

360° statīvs — izveidojiet vēl interesantākus kadrus
Šis praktiskais statīvs ļauj regulēt viedtālruņa augstumu un iegūt vienmērīgus, bez vibrācijas attēlus gandrīz jebkurā situācijā. Uzstādiet to savā Baseus 360°AI, sekojot Shot statīva galvai, lai izveidotu vēl oriģinālākus ierakstus un satriecoši asus fotoattēlus.

Vienkārši uzstādāms
1/4 collas. vītne ļauj ātri un ērti uzstādīt statīva. Aizmirstiet par saderības problēmām. Ērti uzstādiet šo universālo statīvu uz Baseus 360°AI sekošanas statīva galvas un palieliniet ierakstīšanas iespējas.

Izturība un drošība
Pateicoties tā augstas klases materiāliem , tas optimāli apvieno izcilu izturību ar neparastu vieglumu un pārnesamību. Tas arī nodrošina drošu, stabilu stiprinājumu un lietošanas drošību. Šis parocīgais aksesuārs ne tikai priecēs jūs ar savu funkcionalitāti, bet arī lieliski kalpos ilgu laiku.

Vienmēr pa rokai
Salocīts statīvs neaizņem pārāk daudz vietas – to var ērti ievietot mugursomā vai somā un paņemt līdzi visur, kur vien vēlaties. Aizraujoša ekskursija, tikšanās ar draugiem vai ģimenes ballīte - ar šī funkcionālā statīva palīdzību jūs iemūžināsit skaistākos mirkļus nevainojamas kvalitātes bildēs.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.