LCD monitori filmēšanai - Feelworld T7 Plus V2 T7PLUSV2 - ātri pasūtīt no ražotāja

7" 4K Full HD kamerā iebūvēts monitors


FEELWORLD T7 PLUS ir 7 collu Full HD kameras monitors. Tam ir izturīgs alumīnija sakausējuma korpuss; vienkārša pogu saskarnes konstrukcija nodrošina pārliecību par tā darbību; tas atbalsta 4K HDMI @30 Hz signāla ievadi un izvadi. Funkciju ziņā tas uzlabo T7 bāzes monitora viļņu formu, histogrammu, vektorskopu, 3D LUT. Nodrošina vairāk attēla krāsu un ekspozīcijas detaļu, optimizē darba procesu un uzlabo darba efektivitāti.

Feelworld T7 Plus V2 T7PLUSV2

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

20545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 12 darba dienas

31835
T7PLUSV2
6971863817361
Feelworld

Jauns

04.04 - 20.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
05.04 - 21.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
05.04 - 21.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
04.04 - 20.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
205.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

7 collu LCD, Full HD 1920x1200

Skaidrs skats un katras detaļas iemūžināšana filmēšanas laukumā

T7 PLUS ar Full HD 1920x1200 augstas izšķirtspējas izšķirtspēju Precīzas krāsas, iespaidīgs 323 PPI (pikseļi uz collu), T7 PLUS pikseļu blīvums ir iespaidīgs 323 PPI (pikseļi uz collu), apvienojot atsevišķus pikseļus tā, ka ar neapbruņotu aci nevar noteikt atsevišķus pikseļus. Spilgtāki attēli sniedz jums perfektu vizuālo pieredzi.

IPS Plašāks skata leņķis 160°

Skata leņķis kļūst ļoti svarīgs, jo uzņemšanas laikā kameras operators var mainīt savu pozīciju attiecībā pret monitoru. T7 PLUS IPS 160° plats skata leņķis ļauj operatoram iegūt skaidru, viegli saskatāmu attēlu, kad viņa pozīcija mainās.

Alumīnija sakausējuma rāmis

Viegls un izturīgs
T7 PLUS rāmis ir izgatavots no alumīnija sakausējuma, kas nozīmē, ka jūs saņemat neticami izturīgu metālu, kas gandrīz nepalielina kameras svaru. Tas ir arī pietiekami ērts un joprojām pietiekami viegls, kas padara to ideāli piemērotu stiprinājuma punktu nostiprināšanai.

Īpaši plāns un viegls dizains

Īpaši izstrādāts, lai apvienotu pārnēsājamību un funkcionalitāti, 18 mm biezais 320 g smagais T7 PLUS sniedz jums brīvību labi fotografēt jebkurā vietā. Redziet attēlu precīzi, konsekventi un skaidri neatkarīgi no atrašanās vietas.

Izbaudiet efektīvu darbību

Viegli lietojama pogu konstrukcija, kas ļauj uzreiz uzlabot fotografēšanas efektivitāti. F1, F2 pielāgotie īsceļu funkciju taustiņi, var ātri piekļūt nepieciešamajām funkcijām, fokusa palīgsistēmai, viltus krāsām, ekspozīcijai, iebūvētajam audio u. c.

Patiesa krāsa. Profesionāla krāsu kalibrēšana

Izmanto Rec.709 krāsu standartu
FEELWORLD izmanto profesionālo Rec.709 HD krāsu standartu un izmanto krāsu kalibrēšanas tehnoloģiju, izmantojot profesionālu instrumentu kalibrēšanu rūpnīcā, tā var efektīvi panākt monitora kalibrēšanu un viegli iegūt precīzu krāsu atveidi, neizkropļot krāsas, parādīt reālu attēlu, kad uzņemat video.

Precīza krāsu reproducēšana

FEELWORLD monitors atbalsta ITU standartus un HD video Rec.709 standarta konsekventu krāsu telpu, modernu attēla apstrādes tehnoloģiju, demonstrē skaidru attēlu un dabiskas krāsas, nodrošinot precīzu krāsu atveidi, lai atveidotu filmēšanas fizisko dabu, ļaujot lietotājiem precīzi novērtēt dažādu ieejas video signālu kvalitāti.

4K HDMI ievade un izvade

T7 PLUS atbalsta 4K@30 Hz signāla ievadi un izvadi, kas tiek pārraidīts bez zudumiem, un ekrāns ir skaidrāks. To var savienot ar režisora monitoru vai citiem displejiem, lai vienlaikus rādītu tiešraidi.

Profesionāli rīki, kas palīdz precīzi noteikt ekspozīciju un fokusēšanu

Mūsu elastīgajai operētājsistēmai ir plaša optiku pakete. Video OS ietver rīkus fokusēšanai, kadrēšanai & ekspozīcijai (viļņu forma, RGB parāde, vektorskops, RGB histogramma, histogramma, iebūvēts audio, fokusa maksimizēšana, tālummaiņa, zebra, viltus krāsa, droši kadri u. c.), kā arī elastīgu 3D LUT implementāciju. Palīdz lietotājiem precīzi noteikt ekspozīciju un fokusu, fotografējot, veidojot un atskaņojot filmas/ video.

Pielāgotu 3D LUT ielādēšana, filmēšanas skata apskate, filmējot uz lauka

Atbalsta 32 pielāgotu LUT ielādēšanu
LUT ielādēšanas funkcija padara krāsu kalibrēšanu vieglāku un intuitīvāku, optimizē darba procesu un uzlabo darba efektivitāti agrīnā filmēšanas posmā. Varat izmantot 4 iebūvētos LOG Rec.709 video vai augšupielādēt .cube failus ( Viens fails nedrīkst pārsniegt 7,9M, atbalsta failus ar LUT_3D_SIZE 16, 17, 32, 32, 33, 64, 65). Lietotājs saglabā LUT dokumentu U zibatmiņas diska saknes direktorijā un importē, pievienojot USB adaptera kabeli un ierīces USB saskarni (var importēt līdz 32 pielāgotiem failiem), vienmēr saglabājot radošo ieceri.

Precīza viļņu formas uzraudzība

Ietaupiet savu budžetu
Ja nepieciešams analizēt attēla kvalitāti precīzāk nekā tikai skatoties attēlu, tad izmantojiet T7 PLUS iebūvēto viļņu formas uzraudzību! Izvēlieties no viļņu formas (RGB Parade, YUV Parade, Y Parade), vektorskopa, histogrammas, audio fāzes un līmeņa displeja un iegūstiet apraides precīzu viļņu formas monitoringu, kas parāda visu, kas jums tehniski jāzina par jūsu video un audio signāliem. Funkcijas var atvērt atsevišķi, kā arī atbalstīt vienu taustiņu, lai atvērtu visu jomu režīmu. T7 PLUS kļūst par ideālu izvēli tiešraides pārraudzībai, tāpēc jums vairs nav nepieciešams izmantot atsevišķu dārgu skepeti!

Vairākas uzstādīšanas metodes

Standarta 1/4"-20 montāžas vītne
T7 PLUS ir aprīkots ar standarta 1/4" montāžas vītni (augšpusē un apakšpusē), ko ir viegli uzstādīt uz mini karstās kurpītes, maģiskās rokas utt. Kombinācijā ar attēla apgriešanas funkciju, kas ir ērta fotografēšanai.

Mini karstās kurpes stiprinājuma adapteris

Augšējā daļa ar 180° skata leņķi, pamatne ar 360° rotāciju
Standarta piederumu mini karstās kurpes stiprinājuma adapteri var ātri atbrīvot un piestiprināt kameras monitoram, led gaismai, zibspuldzei, mikrofonam utt. Augšējā daļa ar 180° skata leņķi un pamatne ar 360° rotāciju.

Jaunās paaudzes salokāms saulessargs

Vieglākai skatīšanai spilgtā vidē. T7 PLUS nodrošina pārsteidzoši skaidru, spilgtu attēlu iekštelpās vai uz vietas ar bagātāku krāsu piesātinājumu un kontrastu.
Produkta veidsLCD Kameras monitori
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse