Objektīvi - Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Sony E-mount [ART] 213965 - perc šodien veikalā un ar piegādi


  • 14-24 mm platleņķa tālummaiņas objektīvs
  • Ātrdarbīgs — nemainīga f/2.8 apertūra
  • Putekļu un šļakstu droša konstrukcija
  • Ātrs un kluss HSM fokusēšanas motors
  • Saderīgs ar Sony E bajonetes kamerām 
Product Video
 
 

Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Sony E-mount [ART] 213965

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

134545 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

40902
213965
0085126213657
Sigma

Jauns

iespējams pēc 29.03.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 30.03.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 30.03.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 29.03.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1345.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
Sigma 14–24 mm f/2.8 DG DN Art objektīvs, kas radīts pilna kadra Sony E-mount bezspoguļa kamerām, nodrošina daudzpusīgu platleņķa fokusa attālumu klāstu ar izcilu attēla kvalitāti, vienlaikus optimizējot izmēru un svaru.
Šis objektīvs ir Art sērijas tālummaiņa, un tas izceļas arī ar ātro f/2.8 nemainīgo maksimālo diafragmas atvērumu, kas ir piemērots darbam pieejamos apgaismojuma apstākļos. Ar izsmalcinātu optisko dizainu tiek izmantota virkne zemas dispersijas un asfērisku elementu, lai samazinātu gan hromatiskās, gan sfēriskās aberācijas visā tālummaiņas diapazonā, lai panāktu augstu asumu, skaidrību un krāsu precizitāti. Super daudzslāņu pārklājums apvienojumā ar nanoporaino pārklājumu arī palīdz novērst objektīva uzplaiksnījumus un dubultošanos vairāk nekā parastie pretatstarojošie pārklājumi. Tas palīdz efektīvāk iegūt krāsu precizitāti un kontrastainus attēlus dažādos apgaismojuma apstākļos.
Lai gan ir pieejams pilna laika manuālais fokuss, šis objektīvs ir aprīkots ar soļu motoru, kas nodrošina vienmērīgu, ātrdarbīgu automātisko fokusēšanu, kas ir īpaši klusa gan izmantojot tādas funkcijas kā sejas/acu noteikšanas AF, gan video uzņemšanas laikā. Iebūvētajai automātiskās fokusa bloķēšanas (AFL) pogai var piešķirt papildu funkcijas, lai paplašinātu objektīvam pieejamo darbību klāstu, savukārt iekšpusē noapaļota 11 asmeņu diafragma uzlabo attēla kvalitāti, palīdzot radīt vienmērīgu bokeh efektu. Turklāt iebūvētais objektīva pārsegs aizsargā priekšējo elementu, kā arī neļauj izkliedētai gaismai izraisīt uzplaiksnījumu.
Kā daļa no Sigma Global Vision sērijas Art līnijas, šis objektīvs ir izstrādāts, lai sasniegtu patiesi ievērojamu optisko veiktspēju un ir ideāli piemērots radošiem un mākslinieciskiem lietojumiem.
Šī platleņķa tālummaiņa, kas radīta pilna kadra Sony E-mount bezspoguļa kamerām, ir izstrādāta, lai nodrošinātu izcilu attēla kvalitāti, vienlaikus optimizējot izmēru un svaru. Tas ir piemērots arī APS-C modeļiem, kur tas nodrošina 21–36 mm ekvivalentu fokusa attāluma diapazonu.
Pastāvīgā f/2.8 maksimālā diafragma ir labi piemērota darbam pieejamos apgaismojuma apstākļos un nodrošina lielāku lauka dziļuma kontroli.
Pieci īpaši zemas dispersijas (SLD) elementi un viens F zemas dispersijas (FLD) elements ievērojami samazina hromatiskās aberācijas un krāsu šķautnes visā tālummaiņas diapazonā, lai uzlabotu skaidrību un krāsu precizitāti.
Trīs asfēriski elementi, tostarp liela diametra asfērisks objektīvs, kontrolē sfēriskās aberācijas un kropļojumus, lai palielinātu asumu un precīzu atveidojumu.
Lēcu elementiem ir uzklāts Super daudzslāņu pārklājums, kas apvienots ar nanoporaino pārklājumu, lai samazinātu objektīva uzplaiksnījumus un dubultošanos lielākā mērā nekā parastie pretatstarojošie pārklājumi. Šo pārklājumu kombinācija rada kontrastainus un krāsu neitrālus attēlus, kā arī palīdz padarīt objektīvu vēl efektīvāku pretgaismas apstākļos.
Pakāpenisks AF motors sniedz labumu gan fotogrāfiem, gan videogrāfiem ar tā ātru, precīzu un gandrīz klusu veiktspēju. Var izvēlēties arī pilna laika manuālo fokusa vadību.
Iebūvētajai automātiskās fokusēšanas bloķēšanas (AFL) pogai var piešķirt papildu funkcijas, kas paplašina ar objektīvu pieejamo darbību klāstu.
Noapaļotā vienpadsmit asmeņu diafragma nodrošina vienmērīgu un patīkamu bokeh kvalitāti.
Priekšējais lēcas elements ir apstrādāts ar ūdeni un eļļu atgrūdošu pārklājumu, lai palīdzētu strādāt skarbos vides apstākļos.
Iekļautais aizmugurējā filtra turētājs ir aprīkots ar pretkritienu fiksatoru, lai piestiprinātu un nostiprinātu gēla filtrus gar objektīva stiprinājumu.
Laikapstākļiem izturīga konstrukcija ar misiņa bajoneti, kas nodrošina uzlabotu montāžas precizitāti un stingrību.
Sigma 14-24mm F2.8 DG HSM Art ir ideāls īpaši platleņķa tālummaiņas objektīvs visprasīgākajiem fotogrāfiem. Ar nemainīgu F2,8 diafragmas atvērumu visā tālummaiņas diapazonā, tas ir paredzēts 50 megapikseļu plus kamerām izcilai augstas izšķirtspējas attēla kvalitātei. Atjaunināts Hyper Sonic Motor (HSM) nodrošina ātru un precīzu autofokusu. 3 FLD un 3 SLD stikla elementi; 3 asfēriski lēcu elementi; un 1 liela diametra asfēriskais elements samazina hromatisko aberāciju, radot ārkārtīgi asus attēlus. Āra šāvēji novērtēs putekļu un šļakatu necaurlaidīgo konstrukciju ar īpašu blīvējumu pie stiprinājuma savienojuma, manuālā fokusa gredzena, tālummaiņas gredzena un vāka savienojuma. Pieaugot vairāku kameru VR videogrāfiju popularitātei, ir pieejams jauns priekšējās pārveidošanas pakalpojums, ko šīm specializētajām lietojumprogrammām var pārveidot par apaļu pārsegu.
Produkta veidsObjektīvi
SaderībaSony
BajoneteSony E
Objektīva fokusa attālums, mm14-24
Objektīva fokusa attālumsmaināms
Objektīva tipsplatleņķa
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība