VALLERRET IPSOOT PHOTOGRAPHY GLOVE M 18IPSOOT-M

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
31353
18IPSOOT-M
7072621000144
VALLERRET

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Ipsoot fotogrāfēšanas cimdi

IPSOOT fotografēšanas cimdi ir ABIEM DZIMUMIEM īpašas izturības cimdi, kas nodrošina papildu aizsardzību pret nelabvēlīgiem laika apstākļiem, kad temperatūra pazeminās.

Toda Vestbruka (Todd Easterbrook) profesionālie fotografēšanas Ipsoot cimdi ir veidoti tā, lai Tods varētu būt pats labākais savā lauciņā, kad viņš dienu no dienas pavada Kanādas nomalē, iemūžinot profesionālos sportistus, kuri brauc augstākajā līmenī.

Ipsoot ļauj pagarināt fotografēšanas sesiju un iemūžināt šos nenovērtējamos kadrus tumšākajās ziemas dienās, sākot no smalka sniega līdz tumšām naktīm, fotografējot ziemeļblāzmu.

Specifikācijas:

  • **100% merīnvilnas iekšpuse:**Šis dabas labākais ierocis pret aukstumu nodrošina pielāgotus un siltus cimdus, kas optimizēti fotografēšanai.
  • **FlipTech pirkstu uzlikas:**Jūs esat pilnā gatavībā uzņemt dažu sekunžu laikā. Vienkārši apgrieziet otrādi pirksta uzliku un baudiet iespēju pilnībā piekļūt grozāmpogām.
  • Magnēti: Tie tur FlipTech pirkstu uzlikas atvērtas un malā, ļaujot vieglāk piekļūt kamerai.
  • **Ergonomiska saderība:**Šie ir iepriekšēji izliekti cimdi, lai nodrošinātu lielisku piemērotību un kameras kontroli.
  • **Kazas āda un divu slāņu sarža:**Audumu kombinācija ir pamatā izturīgam un ūdensizturīgam apvalkam ar lielisku aizsardzību pret vēju.
  • “Thinsulate” zīmola izolācija: Cimdiem ir papildus izolācijas slānis, kas nodrošina patīkamu siltumu.
  • **Pretslīdes saķere:**Uz cimdiem ir Toda Īsterbruka (Todd Easterbrook) attēls Aļaskas Alpos. Mūsu ļoti lipīgā saķere nodrošina jūsu kameras drošību.
  • Fotografēšanas specifikācijas: Cimdiem ir kabata jūsu SD kartei vai roku sildītājam ar iekļautu trijkāja atslēgu. Īkšķa aizmugurē atrodas “Buff™” lēcu tīrīšanas drāniņa.
  • Adīta aproce: saglabā plaukstas locītavas jauki siltas, viegli uzvilkt un novilkt.

Siltuma vērtējums: Paredzēti bargai ziemai

IzmērsM
Age Groupadult
Dzimumsunisex
KrāsaMelns

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.