-25%

Sporta kameru aksesuāri - Telesin Backpack Strap Bracket Mount - perc šodien veikalā un ar piegādi

Telesin mugursomas stiprinājums ļaus iegūt jaunu skatījumu un radīt interesantus kadrus daudzās situācijās.Tam ir raksturīga augsta savietojamība - jūs varat uzstādīt dažādus sporta kameru veidi uz tā.Neslīdošs un izturīgs - tas nodrošina jūsu ierīcēm stabilitāti un lieliski kalpos jums ilgu laiku.

Izturīgs Velcro - vienkāršs un stabils stiprinājums

Piederums ir neticami viegli un ātri uzstādāms.Tas ir iespējams, pateicoties tā augstas kvalitātes Velcro stiprinājumam, kas garantē drošs un ērts stiprinājums.Izstrādājums ir arī ārkārtīgi izturīgs un nodilumizturīgs. Izmantojot Telesin, varat ierakstīt katru mirkli un sagatavot unikālu ceļojuma atskaiti.

Telesin Backpack Strap Bracket Mount

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

1162 ar PVN

€ 15.45

Ir uz vietas
2 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

42079
GP-BPM-003
6972860170053
TELESIN

Jauns

iespējams pēc 19.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 20.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 20.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 19.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Plaša saderība

Produkts ir saderīgs ar populārākajiem sporta kameru modeļiem.Varat to uzstādīt cita starpā uz GoPro, DJI Osmo Action, XiaoYi un SJCAM ierīcēm. Neatkarīgi no tā, kādu aprīkojumu izmantojat, tas noteikti noderēs. J-Hook ātrais savienotājs ļauj ērti uzstādīt kameru - arī tad, ja tā ir ievietota korpusā.

Nepārspējama stabilitāte

Divkāršā neslīdošā konstrukcija nodrošina uz mugursomas uzstādītajām ierīcēm lielāku stabilitāti un drošību.No T veida silikona un PU materiāla izgatavotie elementi nodrošina, ka stiprinājums nekustēsies.Nekas nesabojās jūsu kadru - jūs varat brīvi staigāt un pat skriet, nebaidoties no triecieniem.

Telesin mugursomas siksnas stiprinājuma komplekts ar J-veida āķa stiprinājumu sporta kamerām (GP-BPM-003)

Atbrīvojiet rokas un veidojiet oriģinālus kadrus, braucot ar velosipēdu, iekarojot kalnu virsotnes vai slēpojot lejup pa kalnu. Telesin Velcro neslīdošā siksna ļauj droši piestiprināt sporta kameru pie mugursomas. Komplektā iekļautais J-veida āķa stiprinājums sniedz jums daudz iespēju, kā izmantot piederumu.

Pretslīdošs un stabils

Siksnas iekšpuse ir izgatavota no PU materiāla. Tā ir arī oderēta ar T tipa silikonu. Tāpēc piederums ir neslīdošs - tas neslīdēs un neslīdēs no mugursomas siksnām, tāpēc tas neizjauks jūsu sapņu kadrus. Tas sniedz gandrīz neierobežotu brīvību ierakstīt pat visdinamiskākos kadrus.

Uzlabota Velcro aizdare

Izmantojot augstākās kvalitātes Velcro, siksnu ir ļoti viegli un ērti uzstādīt, turklāt tā ir uzticama. Tiklīdz jūs to nostiprināsiet, tā stabili turēsies savā vietā. Jums nav jāuztraucas, ka tā pēkšņi atvienosies un nokritīs, sabojājot kameru. Velcro ir raksturīga neticama saķere, tāpēc tā nodrošina pilnīgu lietošanas drošību.

Plaša saderība

Vai jums pieder GoPro vai XiaoYi kamera? Vai esat laimīgais DJI Osmo Action vai SJCAM īpašnieks? Telesin stiprinājuma siksna būs lieliska izvēle! Aksesuārs ir saderīgs ar populārākajiem tirgū pieejamo sporta kameru zīmoliem. Piestipriniet tai savu ierīci un iemūžiniet visus savus vērtīgos mirkļus satriecošos attēlos!

Ierakstiet, kā vēlaties

J-veida āķa stiprinājums sniedz iespēju izmantot siksnu dažādos veidos. Uz tās varat viegli piestiprināt savu korpusa sporta kameru. Uzstādīšana ir ļoti vienkārša un aizņem tikai dažus mirkļus.

Pārsteidzoši liela celtspēja

Neskatoties uz mazo izmēru, piederums izceļas ar iespaidīgu maksimālo slodzi. Tas var izturēt ierīces, kas sver līdz pat 2 kg, kas nozīmē, ka tas labi darbosies ne tikai kopā ar sporta kamerām, bet arī, piemēram, spoguļkamerām. Piezīme: lai nodrošinātu lietošanas drošību, mēs iesakām izmantot ierīces, kas sver līdz 1,5 kg.

Iepakojumā

  • x1 mugursomas siksnas stiprinājums
  • x1 J-veida āķa stiprinājums
  • x1 Garā skrūve
ZīmolsTelesin
ModelisGP-BM-003
Izmēri220x120x80 mm
Svars44.6g
SlodzeLīdz 2 kg (lielākas drošības labad iesakām izmantot ierīces līdz 1,5 kg)
SavietojamībaSporta kamera
Produkta veidsPiedzīvojumu kameru stiprinājumi
Preces ar atlaidi (%)Vidēja atlaide (10-30%)
Atlaides apjoms (€)līdz 5 €
Stiprinājuma veidsCiti stiprinājumi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
2 vienības