Vairs neražo - Telesin Skeitborda stiprinājums GoPro kamerām

Vai meklējat veidu, kā ar savu darbības kameru izveidot vēl interesantākus kadrus? Izmēģiniet Telesin zīmola stiprinājumu! Tas ir saderīgs ar lielāko daļu tirgū pieejamo ierīču, un ar savu 180° pagriešanas diapazonu tas ļaus jums iegūt vēlamo perspektīvu.

Telesin Skeitborda stiprinājums GoPro kamerām

Rated 4/5 based on 1 customer reviews
42103
0606479713375
TELESIN

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Daudzi lietojumi

Šis universālais stiprinājums darbosies daudzās lietojumprogrammās. Tā roktura platums ir regulējams no 8-15 mm, lai to varētu uzstādīt, piemēram, uz skrituļdēļa, vējdēļa, durvīm vai citas līdzenas virsmas. Izmēģiniet jaunas iespējas un izveidojiet elpu aizraujošus, pārsteidzošus kadrus.

Pielāgojiet ierakstīšanas virzienu

Izmantojot Telesin stiprinājumu, varat arī pielāgot ierakstīšanas leņķi un virzienu. Piederums ir grozāms par 180°, sniedzot jums lielu radošo brīvību. Tas noteikti apmierinās pat visprasīgāko filmu veidotāju vajadzības!

Saderīgs ar populārākajām kamerām

Produktam ir arī plaša saderība. Tajā var ērti uzstādīt dažādas sporta kameras – no GoPro Hero, Xiaomi Yi un DJI Osmo Action. Neatkarīgi no tā, kāds aprīkojums jums ir, Telesin stiprinājums ļaus izmantot tā iespējas pavisam jaunā veidā!

Produkta veidsPiedzīvojumu kameru stiprinājumi
Stiprinājuma veidsPie dēļa

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.