Sporta kameru aksesuāri - Hurtel tripod mount GoPro 1/4, black - perc šodien veikalā un ar piegādi


  • Tripod adapter for GoPro
  • Allows attaching a GoPro to a tripod
  • Made of sturdy, strong material
  • 1/4" thread

  • Hardshell case for the GoPro Hero and accessories
  • Soft foam insert with cutout compartments
  • Protects the camera from scratches and dirt
  • Mesh pocket for accessories
  • Durable weather-resistant design

Hurtel tripod mount GoPro 1/4, black

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

845 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas

43159
7426775349961
Hurtel

Jauns

02.04 - 12.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.04 - 13.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.04 - 13.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.04 - 12.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
  • Pievienojiet GoPro savam statīvam
  • 1/4 collas skrūve
  • Izturīgs, izturīgs materiāls
  • Vienkārši piemērojams
  • Var izmantot arī saderīgiem monopodiem, pašbildēm un kameru stiprinājumiem.


Izmantojot šo GoPro statīva adaptera stiprinājumu, varat justies droši, ka jūsu attēli tiks uzņemti skaisti. Neatkarīgi no tā, vai tā ir skaista ainava, ceremonija vai golfa šūpoles vai snovborda triks augstas kvalitātes video, statīva stiprinājuma adapteris notur jūsu GoPro droši savienotu un uzticamu vietā. Sagatavojieties pilnīgai iegremdēšanai dzīves lielākajos brīžos. Vienkārši pieskrūvējiet to statīvam vai citam saderīgam piederumam un nofilmējiet savu piedzīvojumu bez kratīšanas vai nevajadzīgas kameras kustības, kas var sabojāt uzņemto kadru.

Pievienojiet GoPro jūsu statīvs
Ja statīva komplektācijā iekļautais adaptera stiprinājums ir salūzis vai pazaudēts, tas ir ideāls aizstājējs. Tā spēcīgais, izturīgais dizains droši piestiprinās GoPro pie statīva. Tas ļaus jums iegūt vislabāko no GoPro filmēšanas, jo GoPro nepagriezīsies no leņķa, kuru esat ieskrūvējis, kad tas ir ievietots vietā. Kad tas ir ieskrūvēts, varat izmantot savu GoPro, lai filmētu savu piedzīvojumu, iegūstot ievērojami labāku fotoattēlu kvalitāti kratīšanas trūkuma dēļ. Uzlabojiet savu filmēšanas pieredzi, izmantojot GoPro 1/4 collas skrūvi.

1/4 collas skrūve
Standarta 1/4 collas skrūve skrūvju adapteris ir piemērots lielākajai daļai GoPro piederumu, tostarp oficiālajiem produktiem. Tas nozīmē, ka varat justies pārliecināti, ka šī ir īstā skrūve, lai piestiprinātu GoPro pie stiprinājuma un turpinātu piedzīvojumus.

Izturīgs, izturīgs materiāls
Šī skrūve ir domāta piedzīvojumiem. Tas ir izgatavots tā, lai tas būtu īpaši izturīgs un nodilumizturīgs, kas nozīmē, ka pēc ieskrūvēšanas tas nepārvietosies, saglabājot jūsu GoPro pilnīgi drošu un izvēlētajā filmēšanas leņķī. Skrūve ir izgatavota no izturīga nerūsējošā tērauda, ​​kas nerūsē un nerūsē ekstremālos laikapstākļos, tostarp zem ūdens.

Vienkārši uzklājams
Viss, kas jums jādara, ir ieskrūvēt to savā GoPro piederumā un pēc tam pievienot GoPro. Kad tas ir ieskrūvēts, tas būs pilnīgi drošs — tas ļaus jums ceļot, neuztraucoties par GoPro nokrišanu jūsu piedzīvojuma vidū!

Var būt arī tiek lietots saderīgiem monopodiem, pašbildēm un kameru stiprinājumiem
Šo skrūvi var ne tikai izmantot ar statīviem, bet arī GoPro piestiprināt pie citiem stiprinājumiem, tostarp pašbildes nūjām, kameru stiprinājumiem. un monopodi. Šo daudzfunkcionālo skrūvi var viegli atskrūvēt no statīva un pēc tam ieskrūvēt kādā no citiem jūsu GoPro piederumiem. Tas ir lieliski, jo tas nozīmē, ka brīvdienās jums nav jāņem līdzi papildu lielgabarīta priekšmeti, atstājot vairāk vietas citām svarīgām lietām!

Produkta veidsSporta kameru aksesuāri

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse