Straumēšanai - Blackmagic Design ATEM Mini (BM-SWATEMMINI) BM-SWATEMMINI - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • 4 kanālu tiešraides straumes HDMI pārslēdzējs
  • Ievade/izvade līdz 1080p60 10 bitu 4:2:2
  • 2 kanālu digitālā audio mikseris
  • HDMI izeja, Ethernet ATEM vadība
  • Multivides atskaņotājs, datora ievades atbalsts
  • Iepriekšējās un lejupējās atslēgas
  • DVE pāreja, Chroma/Luma Keyers
  • Krāsu un rakstu ģeneratori
  • USB Type-C straumēšana/tīmekļa kameras izvade

Blackmagic Design ATEM Mini (BM-SWATEMMINI) BM-SWATEMMINI

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

ar PVN

Šis produkts pašlaik nav pieejams pasūtīšanai, lūdzu, pārbaudiet vēlāk.

19751
SWATEMMINI
9338716006445

Jauns

365.44
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Izstrādāts vairāku kameru tiešraides straumēšanai internetā vai apraides lietojumprogrammās, kompaktais ATEM Mini no Blackmagic Design nodrošina spēļu konsolēm, uzņēmuma datoru straumēm vai HD kamerām četru ievades dzīvās ražošanas pārslēdzējs ar integrētu vadības paneli. Četras HDMI ieejas ir pieejamas šasijas aizmugurē, un tās ievada līdz 1080p60 video. Ir arī HDMI izeja projektoram vai ārējam monitoram, USB Type-C izeja līdz 1080p60 video straumēšanai datorā un RJ45 10/100 Ethernet ports sistēmas pārvaldībai, tālvadībai un jauninājumiem.

Vadības virsmā ir viegli pārskatāmas, aizmugurgaismotas vadības pogas, kas ļauj izvēlēties kameras ievades, kontrolēt pārejas, taustiņus, iestatījumus un DVE. ATEM Mini ir aprīkoti ar augšējo un pakārtoto taustiņu taustiņiem, uzlaboto hroma atslēgu, divus lineāros/lūma taustiņus, DVE pārejas taustiņu, raksta ģeneratoru un divus krāsu ģeneratorus. Ir arī multivides atskaņotāja atbalsts aizpildījuma un atslēgas attēliem, kas atbalsta līdz 20 kadriem PNG, TGA, BMP, JPEG un TIFF formātos. HDMI izeja atbalsta vismaz 1366 x 768 izšķirtspēju straumes pārraudzībai. Tas atbalsta arī ATEM programmatūras vadības paneli, izmantojot Ethernet, un atbalsta vadību un konfigurēšanu, izmantojot ATEM Mini.

Pārejas

Pieejamās pārejas ietver:
  • Izgriezt: nospiežot izgriešanas pogu, ATEM uzreiz pāriet no pašreizējā programmas avota uz priekšskatījuma avotu. Izgriezumus var veikt, tieši atlasot avotus vai nospiežot izgriešanas pogu, lai pārslēgtos uz nākamo avotu.
  • Sajaukšana: maisījums vai izšķīdināšana pakāpeniski pāriet no viena avota uz nākamo, izveidojot vienmērīgu maisījumu. Varat iestatīt pielāgotus laikus, lai manuāli sapludinātu pāreju.
  • Dip: tāpat kā jauktās pārejas, arī pāreja ir pakāpeniska sajaukšana, kas ietver vai nu vienkrāsainu, grafiku vai citu klipu starp diviem video avotiem. Vispopulārākie ir melni vai balti avoti, vai arī varat izmantot logotipus vai sponsoru grafiku.
  • Tīrīšana: iebūvētie tīrīšanas raksti ietver apļus, rombus, kvadrātus un daudz ko citu. Formas un rakstus var apgriezt vai mīkstināt, un tiem var būt pat pielāgotas krāsainas apmales.
  • DVE: ar jaudīgo iebūvēto digitālo video efektu procesoru jeb DVE varat bīdīt, pagriezt, saspiest vai pārslēgt savu tiešraides video no vienas kameras uz otru ar neticamām iebūvētām pārejām. DVE pārejas var apgriezt un mainīt, nodrošinot vēl vairāk pārejas iespēju.

Augšupstraumes atslēga

Izvietojiet tiešraides video pāri citiem video avotiem vai grafikai, izmantojot augšējo atslēgu. Varat izmantot luma taustiņu, lineāro taustiņu, raksta taustiņu vai fotografēt pret zaļu ekrānu un izmantot hroma taustiņu, lai uzreiz saliktu video virtuālos komplektos.
  • Luma taustiņš: Luma taustiņi vislabāk darbojas ar augsta kontrasta attēliem, piemēram, baltiem elementiem uz melna fona, tāpēc varat izmantot kontrastu, lai izgrieztu melno fonu un aizstātu to ar tiešraides video vai grafiku.
  • Lineārā atslēga: iegūstiet tīrus, augstas kvalitātes rezultātus ar lineāro taustiņu, izmantojot divus atsevišķus avotus aizpildīšanai un atslēgu, lai izveidotu vienu video attēlu. Aizpildīšanas signāls satur videoklipu, kas jāliek virs fona, savukārt atslēgas signāls satur pelēko toņu masku, lai izgrieztu vai maskētu aizpildāmo apgabalu.
  • Chroma taustiņš: hroma taustiņi tiek izmantoti katru dienu TV laika prognozēm, un tie ir efektīvs veids, kā apvienot attēlus reāllaikā. Prezentētājs parasti stāv zaļa vai zila fona priekšā, un krāsu taustiņš noņem tikai šo krāsu un apvienos to ar citu attēlu, piemēram, video vai grafiku.
  • Rakstu taustiņš: apvienojiet tiešos attēlus ar jebkuru no iebūvētajiem dzēšanas modeļiem, lai apvienotu tiešos attēlus vai grafiku ar ģeometriskām formām. Jūs pilnībā kontrolējat maigumu, simetriju, izmēru un novietojumu, lai izveidotu unikālus attēla efektus, kurus var pāriet uz jebkuru tiešo avotu.

Pakārtotie atslēgas

ATEM Mini pārslēdzējs iIetver vienu pakārtoto taustiņu, lai jūs varētu pievienot augstas kvalitātes grafiku, piemēram, logotipus, kļūdas un nosaukumus no iebūvētā multivides atskaņotāja, izmantojot tiešraides programmas izvadi. Pakārtotie taustiņi ir pēdējie taustiņu ievadīšanas slāņi, tāpēc tie pārklāj visu video, kas pārslēgts uz galvenās programmas izvadi.

Audio mikseris

Iebūvētais audio mikseris ļauj kontrolēt gan kameru, gan ārējo audio ar precizitātes līmeņa un līdzsvara pielāgojumiem visās sešās pieejamajās audio ieejās un divos kanālos. Mikseris ir aprīkots ar atlasāmu On/Off/Audio-Follow-Video funkciju katram kanālam, kā arī tam ir atsevišķa pastiprinājuma kontrole katram kanālam, līmeņa un maksimuma mērīšana, kā arī jauni Fairlight audio uzlabojumi, piemēram, kompresors, vārti, ierobežotājs, sešas parametriskā EQ joslas un galvenais iegūt kontroli.

Monitora izvade

HDMI monitora izvade ļauj skatīt avotus, grafiku, priekšskatījumu un programmas izvadi vienā ekrānā.

Multivides atskaņotājs

Novērsiet ārējos rakstzīmju ģeneratorus, saglabājot līdz 20 apraides kvalitātes RGBA grafikas failiem multivides baseinā. Viens multivides atskaņotājs tiek parādīts kā ievades avoti jūsu pārslēdzējam. Varat pāriet uz grafiku kā pilna kadra video vai padot tos taustiņinstrumentiem, lai pārklātu video. Tiek atbalstīti populāri attēlu formāti, piemēram, PNG, TGA, BMP, GIF, JPEG un TIFF.
Produkta veidsVideo Straumēšanas Risinājumi
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.