Straumēšanai - Blackmagic ATEM Mini Pro Switcher (BM-SWATEMMINIPR) - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • 4 kanālu tiešraides straumes HDMI pārslēdzējs
  • vadiet līdz pat četrām BMPCC 6K/4K kamerām
  • Tiešraides, straumēšanas un ierakstīšanas statuss
  • Ierakstīšanas poga, kanāla priekšskatījuma daudzskatījums
  • 2 kanālu digitālā audio mikseris katram avotam
  • HDMI izeja, Ethernet ATEM vadība
  • Multivides atskaņotājs, datora ievades atbalsts
  • Iepriekšējās un lejupējās atslēgas
  • Krāsu un rakstu ģeneratori
  • DVE pāreja, Chroma/Luma Keyers
Product Video
 
 

Blackmagic ATEM Mini Pro Switcher (BM-SWATEMMINIPR)

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

39545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 12 darba dienas

8675
BM-SWATEMMINIBPR
9338716006797

Jauns

05.04 - 21.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
06.04 - 22.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
06.04 - 22.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
05.04 - 21.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
395.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Līdzīgi savam priekšgājējam ATEM Mini, ATEM Mini Pro no Blackmagic Design ir četru ieeju tiešraides pārslēdzējs ar integrētu vadības paneli, kas paredzēts vairāku kameru tiešraidei. straumējiet HD video internetā vai apraidiet lietojumprogrammas no spēļu konsolēm, uzņēmuma datoru straumēm vai HD kamerām. Kopā ar programmatūras vadības atjauninājumu Mini Pro balstās uz Mini ar tādām funkcijām kā tiešraides straumes datu pārraides ātrums un statusa informācija, iebūvēts aparatūras kodētājs, vienlaicīga ierakstīšana USB diskdziņos, diska karstā maiņa ar Blackmagic MultiDock, pievienots ieraksts un straumēšanas pogas, straumēšanas kešatmiņa, laika koda ģenerators, programmas priekšskatījuma vairākskatījums, sakritības atbalsts un Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K un 4K atbalsts, ko izmantot kā apraides avotus.

ATEM Mini Pro saglabā to pašu. aizmugurējā paneļa iestatījums, kurā ir pieejamas četras HDMI ieejas šasijas aizmugurē, un tās ievada līdz 1080p HD video. Ir arī HDMI izeja projektoram vai vairāku skatu uzraudzībai, USB Type-C izeja HD video ierakstīšanai datorā un RJ45 10/100/1000 Ethernet ports tiešai tiešraides straumēšanai, kā arī sistēmas pārvaldībai, tālvadībai. , un jauninājumiem. Varat pielāgot kadru ātrumu atkarībā no straumes kvalitātes, un nav nepieciešama papildu straumēšanas programmatūra, jo Pro ietver iebūvētu aparatūras kodētāju.

Atjauninātais ATEM programmatūras vadības panelis tiek izmantots kontrolēt un konfigurēt ATEM Mini Pro, izmantojot C tipa USB vai Ethernet, un tas ļauj pārraudzīt datu pārraides ātrumu, audio mērītājus, konfigurāciju un tiešraides plūsmas statusu. Iebūvētajam krāsu vadības panelim ir tāda pati DaVinci Resolve konfigurācija, kas novērš jebkādu mācīšanās līkni. Uzlabotās funkcijas ietver iespēju inženieriem augšupielādēt XML konfigurācijas failu, lai būtu vieglāk mainīt visus iestatījumus vienlaikus.

Vadības virsmai ir tās pašas viegli skatāmās, aizmugurgaismotās vadības pogas, lai iespējotu izvēloties kameras ievades, kontrolējot pārejas, taustiņus, iestatījumus un DVE. ATEM Mini Pro labajā pusē ir pievienotas vairākas pogas, piemēram, ātrā ierakstīšanas poga, kas ļauj uzreiz ierakstīt tiešraides straumi pievienotajā USB avotā vai, turot to nospiestu, varat veikt karstā diska apmaiņu, izmantojot Blackmagic MultiDock. ja jums ātri jāķeras pie rediģēšanas. Ir pievienotas arī pogas On Air un Stream, lai nekavējoties sāktu un apturētu straumi, kad tā ir iestatīta programmatūras vadīklā. Pievienotās video izvades pogas labajā pusē ļauj atlasīt programmas priekšskatījumu katram avotam, lai jūs varētu pārliecināties, vai katrs avots ir gatavs ēteram.

ATEM Mini Pro ir pieejama tā pati augšpuse. un pakārtotie atslēgu taustiņi, uzlabots hroma atslēgas, divi lineāri/lūma taustiņi, DVE pārejas taustiņu atslēga, raksta ģenerators un krāsu ģeneratori. Ir pieejams arī multivides atskaņotāja atbalsts aizpildījuma un atslēgas attēliem, kas atbalsta līdz pat 20 kadriem PNG, TGA, BMP, JPEG un TIFF formātos.

Jaunas funkcijas

  • Tas pats aizmugurējais panelis kā ATEM Mini ar pievienotām pogām un programmatūras funkcijām
  • Straumējiet video līdz 1080p HD izšķirtspējai
  • Ātras straumēšanas, ētera un ierakstīšanas pogas
  • Aparatūras kodētājs, lai nebūtu nepieciešama papildu straumēšanas programmatūra
  • Pārvaldiet un konfigurējiet laika kodu, straumes statusu
  • Pilnīgs atbalsts un vadības funkcijas BMPCC 6K un 4K kamerām
  • Vienlaicīga USB ierakstīšana datorā, izmantojot USB Type-C
  • Integrācija ar MultiDock reāllaikā cietā diska pārslēgšanai
  • Pielāgojiet papildu iestatījumus, izmantojot XML failus
  • Programmatūras daudzskatījums ar programmu priekšskatījumiem, grafiku, ieraksta statusu, ētera statusu, audio mērītājiem
  • Programmas priekšskatījuma ievades un izvades pogas
  • Saskaites gaismas kontrole BMPCC 6K/4K kamerām
  • Automātiska laika koda sinhronizācija visām kamerām

Tīmekļa kameras opcija

Ja straumējat, visi modeļi izmanto USB kā tīmekļa kameru. ATM Mini tiek savienots ar datoru, izmantojot USB Type-C, un jūsu dators atpazīs ATEM Mini kā tīmekļa kameru, un pēc tam varat to atlasīt kā tīmekļa kameras avotu savā straumēšanas programmatūrā, piemēram, Skype.

Pārejas

Pieejamās pārejas ietver:
  • Izgriezt: nospiežot izgriešanas pogu, ATEM uzreiz pāriet no pašreizējā programmas avota uz priekšskatījuma avotu. Izgriezumus var veikt, tieši atlasot avotus vai nospiežot izgriešanas pogu, lai pārslēgtos uz nākamo avotu.
  • Sajaukšana: maisījums vai izšķīdināšana pakāpeniski pāriet no viena avota uz nākamo, izveidojot vienmērīgu maisījumu. Varat iestatīt pielāgotus laikus, lai manuāli sapludinātu pāreju.
  • Dip: tāpat kā jauktās pārejas, arī iegremdēšanas pāreja ir pakāpeniska saplūšana, kas ietver vai nu vienkrāsainu, grafiku vai citu klipu starp diviem video avotiem. Vispopulārākie ir melni vai balti avoti, vai arī varat izmantot logotipus vai sponsoru grafiku.
  • Dzēst: iebūvētie tīrīšanas raksti ietver apļus, rombiņus, kvadrātus un daudz ko citu. Formas un rakstus var apgriezt vai mīkstināt, un tiem var būt pat pielāgotas krāsainas apmales.
  • DVE: ar jaudīgo iebūvēto digitālo video efektu procesoru jeb DVE varat bīdīt, pagriezt, saspiest vai pārslēgt savu tiešraides video no vienas kameras uz otru ar neticamām iebūvētām pārejām. DVE pārejas var apgriezt un mainīt, nodrošinot vēl vairāk pārejas iespēju.

Augšupstraumes atslēga

Izvietojiet tiešraides video pāri citiem video avotiem vai grafikai, izmantojot augšējo atslēgu. Varat izmantot luma taustiņu, lineāro taustiņu, raksta taustiņu vai fotografēt pret zaļu ekrānu un izmantot hroma taustiņu, lai uzreiz saliktu video virtuālos komplektos.
  • Luma taustiņš: luma taustiņi vislabāk darbojas ar augsta kontrasta attēliem, piemēram, baltiem elementiem uz melna fona, tāpēc varat izmantot kontrastu, lai izgrieztu melno fonu un aizstātu to ar tiešraides video vai grafiku.
  • Lineārā atslēga: iegūstiet tīrus, augstas kvalitātes rezultātus ar lineāro taustiņu, izmantojot divus atsevišķus avotus aizpildīšanai un atslēgu, lai izveidotu vienu video attēlu. Aizpildīšanas signāls satur videoklipu, kas jāliek virs fona, savukārt atslēgas signāls satur pelēko toņu masku, lai izgrieztu vai maskētu aizpildāmo apgabalu.
  • Chroma taustiņš: hroma taustiņi tiek izmantoti katru dienu TV laika prognozēm. Tas ir efektīvs veids, kā apvienot attēlus reāllaikā. Prezentētājs parasti stāv zaļa vai zila fona priekšā, un krāsu taustiņš noņem tikai šo krāsu un apvienos to ar citu attēlu, piemēram, video vai grafiku.
  • Rakstu taustiņš: apvienojiet dzīvos attēlus ar jebkuru no iebūvētajiem dzēšanas modeļiem, lai apvienotu dzīvus attēlus vai grafiku ar ģeometriskām formām. Jūs pilnībā kontrolējat maigumu, simetriju, izmēru un novietojumu, lai izveidotu unikālus attēla efektus, kurus var pāriet uz jebkuru tiešo avotu.

Pakārtotie atslēgas

ATEM Mini pārslēdzējs ietver vienu pakārtoto taustiņu, lai jūs varētu pievienot augstas kvalitātes grafiku, piemēram, logotipus, kļūdas un nosaukumus no iebūvētā multivides atskaņotāja, izmantojot tiešraides programmas izvadi. . Pakārtotie taustiņi ir pēdējie taustiņu ievadīšanas slāņi, tāpēc tie pārklāj visu video, kas pārslēgts uz galvenās programmas izvadi.

Audio mikseris

Iebūvētais audio mikseris ļauj kontrolēt gan kameru, gan ārējo audio ar precizitātes līmeņa un līdzsvara pielāgojumiem visās sešās pieejamajās audio ieejās un divos kanālos. Mikseris ir aprīkots ar atlasāmu On/Off/Audio-Follow-Video funkciju katram kanālam, kā arī tam ir atsevišķa pastiprinājuma kontrole katram kanālam, līmeņa un maksimuma mērīšana, kā arī jauni Fairlight audio uzlabojumi, piemēram, kompresors, vārti, ierobežotājs, sešas parametriskā EQ joslas un galvenais iegūt kontroli.

Monitora izvade

HDMI monitora izvade ļauj skatīt avotus, grafiku, priekšskatījumu un programmas izvadi vienā ekrānā.

Multivides atskaņotājs

Novērsiet ārējos rakstzīmju ģeneratorus, saglabājot līdz 20 apraides kvalitātes RGBA grafikas failiem multivides baseinā. Viens multivides atskaņotājs tiek parādīts kā ievades avoti jūsu pārslēdzējam. Varat pāriet uz grafiku kā pilna kadra video vai padot tos taustiņinstrumentiem, lai pārklātu video. Tiek atbalstīti populāri attēlu formāti, piemēram, PNG, TGA, BMP, GIF, JPEG un TIFF.

ATEM Mini Pro is fast to set up and easy to use. It includes 4 standards converted HDMI inputs, USB webcam out, HDMI out, Fairlight audio mixer with EQ and dynamics, DVE for picture in picture, transition effects, green screen chroma key, 20 stills media pool for titles and free ATEM Software Control. ATEM Mini Pro also includes direct recording to USB flash disks in H.264 and direct streaming via Ethernet to YouTube Live and more. There's also a multiview with 4 cameras, media, preview and program plus status of recording, streaming and audio.

The new ATEM Mini makes it easy to create professional multi camera productions for live streaming to YouTube or innovative business presentations using Skype. Simply connect ATEM Mini and customers can switch live between 4 high quality video camera inputs in dramatically better quality images. Customers can even connect to a computer to present PowerPoint slides or add a gaming console. The built in DVE allows exciting picture in picture effects, perfect for live commentary. There's loads of video effects too. To live stream, ATEM Mini has a USB output that works like a webcam, so customers can connect to any video software. There's also HDMI video out for projectors. Microphone inputs allow high quality desktop and lapel mics for interviews and presentations.

ATEM Mini features a compact control panel based design with all video, audio and control connections on the rear panel. The front panel includes easy to use buttons for selecting sources, adjusting audio inputs, as well as selecting video effects and transitions. The rear panel includes HDMI inputs for connecting cameras or computers, plus additional microphone inputs. The ATEM Mini program is output via an HDMI video out as well as a USB for webcam output. The front panel buttons are large and easy to use by feel, so its even possible to use the switcher while presenting. Customers also get audio mixer buttons for live audio mixing.

ATEM Mini is very easy to use, as customers simply press any of the input buttons labelled 1 to 4 on the front panel to change or cut between video sources. Customers can choose between cut transitions or effects transitions by selecting the cut or auto buttons on the panel. Unlike cut, the auto button tells ATEM Mini to use a selected video effect when switching between inputs. Customers can select from exciting transitions such as a commonly used dissolve, or more dramatic effects such as dip to color, DVE squeeze and DVE push. The DVE is perfect for picture in picture effects and customers can instantly set up different picture positions from the buttons on the control panel. There is even a still store for titles and graphics accessible via external software control.

With 4 independent HDMI inputs, customers can connect up to 4 high quality consumer video cameras. All connected sources will re-sync to the switcher if they operate at different video standards, which means all inputs just work and customers can handle unknown equipment if customers are visiting new venues or locations. Imagine using the low light capability of professional cameras for theater production and music videos.

To ensure the maximum compatibility possible, ATEM Mini features a USB connection that operates as a simple webcam source. That means customers can plug in and instantly get working with any video software. The software is tricked into thinking the ATEM Mini is a common webcam, but it's really a live production switcher. That guarantees full compatibility with all software in full resolution 1080HD quality. Choose any software customers like, such as Open Broadcaster for live streaming, or Skype for point to point presentations. ATEM Mini works with software and platforms such as Open Broadcaster, XSplit Broadcaster, YouTube Live, Facebook Live, Skype, Twitch TV, Periscope, Livestream, Wirecast and more.

The HDMI program output is perfect for connecting ATEM Mini into an external recorder or monitor. ATEM Mini supports recorders such as the HyperDeck Studio Mini and Blackmagic Video Assist. Customers get a high quality output with switcher program video, plus live audio from the internal audio mixer. The HDMI output can even be connected to video projectors in large venues. If customers connect the ATEM Software Panel customers can even change the HDMI output direct from any of the video inputs. There's also a low latency setting allowing output of connected gaming consoles on the HDMI output. If customers enable broadcast style mix effects switching, the HDMI output can be used to preview sources before a transition.

With two independent 3.5mm stereo audio inputs, customers can connect desktop and lapel microphones. With 2 extra stereo audio inputs, customers can ensure a host and guest both have lapel microphones when doing interviews. All audio inputs to ATEM Mini include buttons on the panel for adjusting audio level and enabling inputs into the audio mixer.

The ATEM Software Control app unlocks the hidden power of the ATEM Mini as customers get total control over the switcher features, plus the software is included free for Mac and Windows. ATEM Software Control features a visual switcher user interface with parameter palettes for making quick adjustments. Although customers can normally connect via USB, if customers connect using Ethernet it's possible for multiple users to connect to ATEM Mini using separate copies of ATEM Software Control on different computers. Customers can even save the switcher state as XML files. If customers need clip playback, customers can even control HyperDeck disk recorders via Ethernet.

The built in "media pool" allows loading of up to 20 separate broadcast quality RGBA graphics for titles, opening plates and logos. Customers can even use still frames for complex effects such as graphic wipes. ATEM Mini can even grab stills from the video output and add them to the internal media pool. Customers can easily manage the still store graphic using the included ATEM Software Control app, or customers can download directly from Photoshop software using the ATEM Photoshop plug-in. The Photoshop Plug-in is perfect for graphics that need to change often, such as scoreboards, as customers can update the text and download directly into the switcher, allowing graphics to get on-air fast.

For news or on-set presentation work, ATEM Mini is the perfect choice as it features an ATEM Advanced Chroma Key for high quality chroma or luminance keying, plus an additional downstream linear keyer. Customers can even use it for title overlays simply by using PowerPoint or other software with a green or blue background and the keyer will knock out the green and make the background transparent.

With a built in Fairlight audio mixer, the ATEM Mini makes it possible to do extremely complex live sound mixing. The internal mixer features a total of 12 channels so customers get the ability to mix audio from all sources. 8 mixer channels are de-embedded from the HDMI inputs, while an extra two stereo audio channels are input via the 3.5mm microphone connections on the rear panel. Each input channel features the highest quality 6 band parametric EQ and compressor, limiter, expander and noise gate as well as full panning.

The HDMI output is a true "aux" output so customers can clean switch each of the 4 HDMI inputs or the program feed to this output. Customers can even "direct" switch input 1 to the HDMI output for low latency for eSport. If customers select broadcast style mix effects switching, customers can also output a preview feed, allowing verification of the source before transitioning to it.


ATEM Mini Pro

External 12V DC power supply with international socket adapters




Connections

Total Video Inputs

4

Total Outputs

2

Total Aux Outputs

1

Total Audio Inputs

2 x 3.5mm stereo mini jack.

Total Audio Outputs

None, embedded audio only.

Timecode Connection

None

HDMI Video Inputs

4 x HDMI type A, 10-bit HD switchable.
2 channel embedded audio.

Video Input Re-Sync

On all 4 HDMI inputs.

Frame Rate and Format Converters

On all 4 HDMI inputs.

HDMI Program Outputs

1

Ethernet

Ethernet supports 10/100/1000 BaseT for live streaming, software control, software updates and direct or network panel connection.

Computer Interface

1 x USB Type-C 3.1 Gen 1 for external drive recording, webcam out, software control, software updates and panel connection.

ATEM Mini Pro

Standards

HD Video Input Standards

720p50, 720p59.94, 720p60
1080p23.98, 1080p24, 1080p25, 1080p29.97, 1080p30, 1080p50, 1080p59.94, 1080p60
1080i50, 1080i59.94, 1080i60

HD Video Output Standards

1080p23.98, 1080p24, 1080p25, 1080p29.97, 1080p30, 1080p50, 1080p59.94, 1080p60

Video Streaming Standards

1080p23.98, 1080p24, 1080p25, 1080p29.97, 1080p30, 1080p50, 1080p59.94, 1080p60

Ultra HD Video Standards

None

Video Sampling

4:2:2 YUV

Color Precision

10-bit

Color Space

Rec 709

HDMI Input Resolutions from Computers

1280 x 720p 50Hz, 59.94Hz and 60Hz 
1920 x 1080p 23.98, 24, 25, 29.97, 30, 50, 59.94 and 60Hz 
1920 x 1080i 50, 59.94Hz and 60Hz 

Colorspace Conversion

Hardware based real time.

Product Specifics

Upstream Keyers

1

Downstream Keyers

1

Advanced Chroma Keyers

1

Linear/Luma Keyers

2

Transition Keyer

DVE only.

Total Number of Layers

5

Pattern Generators

1

Color Generators

2

DVE with Borders and Drop Shadow

1

Interface

Minimum monitor resolution of 1366 x 768.

Audio

Audio Mixer

6 input x 2 channel mixer.
Selectable On/Off/Audio-Follow-Video per channel plus separate gain control per channel.
Level and Peak metering. Plus new Fairlight audio enhancements: Compressor, Gate, Limiter, 6 bands of parametric EQ. Master gain control.

Analog Input

Unbalanced stereo

Analog Input Delay

Up to 8 frames

Input Impedance

1.8k

Max Input Level

+6dBV

Mic Plug In Power

Available on both 3.5mm mini jack connections.

Streaming

Direct Streaming

ATEM Mini Pro supports direct live streaming using Real Time Messaging Protocol (RTMP) over ethernet or a shared mobile internet connection over USB‑C.

Recording

Direct Recording

1 x USB-C 3.1 Gen 1 expansion port for external media to direct record a .mp4 H.264 with AAC audio at the ATEM video standard.

Media Format

Supports media formatted ExFAT (Windows/Mac) or HFS+ (Mac) file system.

Multi View Monitoring

Multi View Monitoring

1 x 10 Views including left right configurable Program/Preview, 4 HDMI inputs, Media Player, Streaming Status, Recording Status and Audio Meters.

Multi View Video Standard

HD

Media Player

Media Players

1

Channels

Fill and key for each Media Player.

Media Pool Still Image Capacity

20 with fill and key.

Media Pool Still Image Format

PNG, TGA, BMP, GIF, JPEG and TIFF.

Control

Control Panel

Built in control panel. Software control panel with camera control included. Supports optional hardware panel.

Control Panel Connection

Ethernet supports 10/100/1000 BaseT. Ethernet used for direct connection between panel and chassis or via network. ATEM Mini Pro also supports direct USB-C connection. Ethernet or USB-C used for updating the software.

Control Panel Compatibility

Includes ATEM Software Control Panel. Also compatible with ATEM 1 M/E Advanced Panel and ATEM 2 M/E Broadcast Panel.

Control Panel Included

ATEM Software Control Panel included free for Mac 10.14 Mojave, Mac 10.15 Catalina or later and Windows 10 64 bit only.

Software

Software Updates

Using USB or Ethernet connection directly connected to Mac OS X or Windows computers. Includes ATEM Switcher Utility.

Configuration

Set via ATEM Software Control Panel, excluding ATEM chassis IP address which is set via the ATEM Switcher Utility connected via USB to chassis.

Operating Systems

Mac icon

Mac 10.14 Mojave,
Mac 10.15 Catalina or later.

Windows Icon

Windows 10, 64-bit.

Power Requirements

Power Supply

1 x External 12V power supply.

Power Usage

30W

Physical Specifications

ATEM Mini Pro

Environmental Specifications

Operating Temperature

5° C to 40° C (41° - 104° F)

Storage Temperature

-10° to 60° C (14° to 140° F)

Relative Humidity

0% to 90% non-condensing

Warranty

12 Months Limited Manufacturer's Warranty.

Produkta veidsVideo Straumēšanas Risinājumi
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Blackmagic ATEM Mini...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Blackmagic ATEM Mini...
Šo nomas Blackmagic ATEM Mini... vari iegādāties ar atlaidi par: € 409.48 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.