Falcon Eyes soma SKB-30 L78xB36xH31

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews
1789
?
8718127003300
Falcon Eyes

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Šī ietilpīgā un izturīga Falcon Eyes soma ir oderēta un salokāma. Soma ir palīglīdzeklis zibspuldzes un piederumu, piemēram, mazu statīvu (W804) vai lietussargu drošai un vienkāršai transportēšanai. Izkārtojumu var viegli sakārtot pēc saviem ieskatiem. Somai ir ērti rokturi un plecu siksna. Soma ir izgatavota no Cordura un ir izturīga pret abrazīvu iedarbību, plīsumiem un var izturēt rupju apiešanos. Materiāls ir trīs reizes izturīgāks nekā materiāls, kas izgatavots no parastā poliestera. Kad somu nelietojat, to var salocīt un kompakti uzglabāt.
;
;Šī soma ir piemērota, piemēram, četrām lielākām studijas zibspuldzēm no GN-, TF- vai TE sērijas un piederumiem, piemēram, statīviem un lietussargiem.



Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.