V-Mount Baterijas - Newell BP-150 LCD V-Mount Battery Pack - ātri pasūtīt no ražotāja

Newell BP-150 LCD V-Mount ir revolucionārs uzlādējams akumulators, kas ne tikai pagarinās jūsu kameras vai videokameras darbības laiku. Tā lielā 10500 mAh ietilpība nodrošina ilgstošu enerģijas padevi un var darboties kā barošanas banka.

Pateicoties D-Tap, USB-C un USB-A pieslēgvietām, tai var pieslēgt simtiem dažādu ierīču, tostarp viedtālruņus, klēpjdatorus vai priekšskatīšanas ekrānus. Akumulators ir saderīgs ar V-Mount un D-Tap lādētājiem.

Newell BP-150 LCD V-Mount Battery Pack

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

24945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

16682
5907489647939
Newell

Jauns

26.04 - 13.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
27.04 - 14.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
27.04 - 14.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
26.04 - 13.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
249.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Newell BP-150 LCD V-Mount ir revolucionārs uzlādējams akumulators, kas ne tikai pagarinās jūsu kameras vai videokameras darbības laiku. Tā lielā 10500 mAh ietilpība nodrošina ilgstošu enerģijas padevi un var darboties kā barošanas banka. Pateicoties D-Tap, USB-C un USB-A pieslēgvietām, tai var pieslēgt simtiem dažādu ierīču, tostarp viedtālruņus, klēpjdatorus vai priekšskatīšanas ekrānus.

Akumulators ir saderīgs ar V-Mount un D-Tap lādētājiem. To var uzlādēt arī, izmantojot universālo USB-C pieslēgvietu. Drošai lietošanai tas piedāvā aizsardzību pret pārkaršanu, pārlādēšanos un pārslodzi. LCD ekrānā ar apgaismojumu tiek rādīts uzlādes līmenis, spriegums, kas nodots jūsu ierīcēm, un atlikušais darbības laiks.

Izvēloties Newell iekārtas, jūs saņemat arī 40 mēnešu ražotāja garantiju. Galvenās produkta funkcijas Newell uzlādējamais V-Mount (V-Lock) Ideāla izvēle visur, kur vēlaties pagarināt kameras vai videokameras darbības laiku. 10500 mAh ietilpība nodrošina ilgu ierīces darbības laiku akumulators var darboties kā barošanas banka, kas aprīkota ar papildu pieslēgvietām un ligzdām: USB-C ports, USB-C un USB-A USB-C ports atbalsta Power Delivery tehnoloģiju (maks. 65 W), izmantojot USB-C portu, varat uzlādēt viedtālruņus, planšetdatorus, klēpjdatorus, MacBooks, barošanas bankas, kameru akumulatorus ar USB-C portu, Bluetooth skaļruņus, bezvadu austiņas, sporta kameras, portatīvās spēļu konsoles, e-grāmatu lasītājus, GPS navigācijas un daudzas citas ierīces Tradicionālais USB-A ports ļauj uzlādēt vecākas paaudzes ierīces, kurām nav USB-C porta (tostarp barošanas bankas, viedtālruņus, bezvadu peles un tastatūras, mūzikas atskaņotājus u. c.) saderīgs ar V-Mount akumulatoru lādētājiem un barošanas stacijām (tostarp Newell BP-4CH vai Newell BP-4CHT) saderīgs ar D-Tap lādētājiem (tostarp Newell D-Tap 16.8 V 5 A) D-Tap ligzda ļauj barot, cita starpā, fotokameras, videokameras, priekšskatīšanas ekrānus (attiecīgais kabelis jāiegādājas atsevišķi) iespēja uzlādēt akumulatoru ar USB-C kabeli (jāiegādājas atsevišķi) aprīkots ar LCD ekrānu ar aizmugurējo apgaismojumu uz ekrāna var pārbaudīt akumulatora uzlādes procentuālo līmeni, spriegumu un atlikušo darbības laiku pieslēgtajai ierīcei, cita starpā porti aizsargāti ar hermētiskiem vāciņiem V-Lock sistēma ļauj uzreiz uzstādīt saderīgā kontaktligzdā aizsardzība pret pārkaršanu, pārslodzi un pārmērīgu uzlādi aprīkots ar LG elementiem 40 mēnešu ražotāja garantija Revolucionārs V-Mount akumulators Newell BP-150 LCD V-Mount akumulators ir patiesa inovācija, kas sniedzas tālāk par tradicionālajiem lietojumiem filmu un fotogrāfijas pasaulē. Aprīkots ar USB-C, USB-A un D-Tap pieslēgvietām, tas piedāvā desmitiem dažādu pielietojumu, lai apmierinātu jūsu vajadzības jebkurā situācijā. Ar USB-C un USB-A pieslēgvietām varat uzlādēt un darbināt ne tikai fotoaparātus un videokameras, bet arī viedtālruņus, planšetdatorus, klēpjdatorus vai skaļruņus. Neatkarīgi no tā, vai atrodaties filmēšanas laukumā, brīvā dabā vai birojā, šī uzlādējamā baterija nodrošinās atbalstu visai elektronikai, kas jūs pavada katru dienu.

Vairākas pieejamās pieslēgvietas Newell BP-150 LCD V-Mount akumulatoru komplekts ir vairāk nekā tikai populārais V-Lock stiprinājums un standarta uzlādes savienotājs. Ierīces korpusā ir 3 papildu porti, kas ievērojami paplašina akumulatora funkcionalitāti: D-Tap ligzda (ieeja/izeja) USB-C pieslēgvieta (ieeja/izeja) USB-A pieslēgvieta (izeja) Tik daudz kā 3 veidi, kā uzlādēt Sasniedzot klasisko V-Mount akumulatora lādētāju (piemēram, Newell BP-4CH vai Newell BP-4CHT), nav vienīgais veids, kā papildināt Newell BP-150 LCD akumulatora elementu.

Papildu porti paver pavisam jaunas iespējas, nodrošinot elastību un neatkarību. V-Mount - ja jums ir saderīgs lādētājs vai ar šādu elementu darbināma ierīce, kas atbalsta uzlādes funkciju, vienkārši pievienojiet akumulatoru V-Lock ligzdai. D-Tap ligzda - Newell BP-150 LCD V-Mount akumulatoru var uzlādēt, izmantojot D-Tap lādētāju (tostarp Newell D-Tap 16,8 V 5 A). USB-C pieslēgvieta (Power Delivery) - ja jums nav īpašā lādētāja, nekādu problēmu. USB-C ports, kas atbalsta 65 W Power Delivery tehnoloģiju, ļaus ātri uzlādēt akumulatoru ar universālo USB-C kabeli. Izmantošana kā barošanas banku Newell BP-150 LCD V-Mount akumulatora bloks ne tikai nodrošinās enerģiju jūsu filmēšanas un fotografēšanas iekārtām.

Ierīce lieliski darbosies kā jaudīga barošanas banka. Pateicoties tās USB pieslēgvietām, jūs iegūsiet iespēju uzlādēt dažādas elektroniskās ierīces ceļā, brīvā dabā vai jebkurā citā vietā. Jūs varat uzlādēt viedtālruņus, planšetdatorus, klēpjdatorus un pat dažus MacBook modeļus, izmantojot USB-C izeju, kas atbalsta Power Delivery tehnoloģiju (max. 65 vati). Ir arī tradicionālā USB-A pieslēgvieta. Tā ļaus efektīvi uzlādēt vecākas paaudzes ierīces (tostarp portatīvos skaļruņus, austiņas, viedpulksteņus vai kameras). Neatkarīgi no tā, kur atrodaties, šis akumulators nodrošinās jums un ātru uzlādi, kas ir saderīga ar simtiem dažādu ierīču.

Ekrāns ar aizmugurējo apgaismojumu Pilnīgu uzlādes procesa kontroli nodrošina ekrāns ar aizmugurējo apgaismojumu. Displejs nodrošina detalizētu informāciju reālajā laikā. Ar vienu acu uzmetienu varat pārbaudīt akumulatora uzlādes līmeni. Ir arī informācija par spriegumu, kas tiek pārraidīts uz ierīcēm, kuras ir savienotas ar USB-C un USB-A pieslēgvietām. Newell BP-150 LCD V-Mount akumulatora ekrāns ir arī ideāls rīks, lai uzraudzītu ierīces, kurai tas ir pievienots, darbības laiku. Pamatojoties uz informāciju par spriegumu un pieejamo enerģiju, ierīce pati veic atbilstošus aprēķinus. Tādējādi jūs zināt, kad tuvojas laiks nomainīt baterijas elementu vai to uzlādēt.

Ātra Power Delivery uzlāde USB-C ports, ar kuru aprīkots Newell BP-150 LCD V-Mount akumulators, atbalsta Power Delivery tehnoloģiju ar jaudu līdz 65 vati. Neatkarīgi no tā, vai esat filmētājs, fotogrāfs, grafikas dizaineris, programmētājs vai ceļojošs ārštata darbinieks, Newell BP-150 LCD V-Mount akumulatoru komplekts nodrošinās ātru uzlādi jūsu ierīcēm, tostarp klēpjdatoriem. Tas ir daudzpusīgs risinājums, ko izmantosiet visur, kur nepieciešama tūlītēja uzlādes papildināšana, izmantojot USB-C. 10500 mAh ietilpība Newell BP-150 LCD V-Mount akumulators izceļas ar lielu 10500 mAh ietilpību. Šāds enerģijas daudzums nodrošina ne tikai uzticamu enerģijas padevi, bet arī ilgstošu enerģiju pat visprasīgāko uzdevumu veikšanai. Ar šādu ietilpību akumulators ir gatavs jūs pavadīt ilgu laiku. Aizsardzība un drošība Lai nodrošinātu pareizus uzlādes procesa parametrus, akumulators Newell BP-150 LCD V-Mount ir aprīkots ar moderniem kontrolieriem.

Tie pasargā ierīci no pārkaršanas un pārlādēšanas, vienlaikus garantējot maksimālu baterijas elementu kalpošanas laiku. Akumulatoru var atkārtoti uzlādēt un izlādēt, kā arī uzlādēt jebkurā laikā bez tā sauktā atmiņas efekta riska. LCD V-veida stiprinājumi ir aprīkoti ar uzticamiem LG elementiem. 40 mēnešu garantija Newell nozīmē simtiem tūkstošiem apmierinātu klientu no visas pasaules, kuri jau gadiem ilgi slavē tieši šo zīmolu. Tieši viņu dēļ visu produktu servisa garantija ir pagarināta līdz 40 mēnešiem. Izvēloties Newell BP-150 LCD V-Mount akumulatoru, jūs esat pārliecināts, ka vismaz 3 gadus ierīce veiksmīgi palīdzēs jums darbā.

Specifikācijas modelis: Newell BP-150 LCD V-Mount ietilpība: 10500 mAh (155 Wh) spriegums: 14,4 volti Ieejas: Izejas: USB-C (maks. 65 vati - Power Delivery) D-Tap (maks. 8 A) Izejas: USB-C: 5 V / 3 A, 9 V / 3 A, 12 V / 3 A, 15 V / 3 A, 20 V / 3,25 A (maks.) USB-A: 5 V / 3 A, 9 V / 2 A, 12 V / 2 A (maks.), 4,5 V / 5 A, 5 V / 4,5 A (maks.) D-Tap: 14,4 V / 14 A (maks.) Svars: 820 g Komplekta saturs Newell BP-150 LCD V-Mount akumulators

Produkta veidsBaterijas
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse