Yongnuo YN 12-35mm f/2.8-4.0 lens for Micro 4/3

Yongnuo YN 12-35mm f/2.8-4.0 objektīvs Micro 4/3 ir pirmais tālummaiņas objektīvs zīmola portfolio. Daudzu gadu izstrādes rezultātā ir radīta ierīce ar izcilām iespējām. Universālais objektīvs atbilst desmitiem filmētāju un fotogrāfu vajadzību - no gleznainām panorāmām līdz portretiem, vlogiem, reportāžām un produktu fotogrāfijām.

Yongnuo YN 12-35mm f/2.8-4.0 lens for Micro 4/3

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

42945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

7629
6947110913520
YongNuo

Jauns

iespējams pēc 11.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 11.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 11.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 11.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
429.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Yongnuo YN 12-35mm f/2.8-4.0 objektīvs Micro 4/3 ir pirmais tālummaiņas objektīvs zīmola portfolio. Daudzu gadu izstrādes rezultātā ir radīta ierīce ar ārkārtas iespējām. Universālais objektīvs atbilst desmitiem filmētāju un fotogrāfu vajadzību - no gleznainām panorāmām līdz portretiem, vlogiem, reportāžām un produktu fotogrāfijām. Tomēr tas vēl nav viss.

Īpašs slēdzis ļauj aktivizēt makro režīmu - samazināt minimālo fokusa attālumu līdz 11 cm un palielināt reproducēšanas skalu līdz 0,5x. Objektīvs ir aizsargāts ar hidrofobu pārklājumu, kas pasargā to no netīrumiem. Kluss un precīzs autofokuss nodrošina tūlītēju asumu. Atjaunināma programmatūra un izturīga metāla bajoneta un apzeltītu kontaktu kombinācija garantē uzticamu saziņu ar kameru. Galvenās produkta īpašības pirmais tālummaiņas objektīvs (12-35 mm) Yongnuo saimē 9 gadu zīmola izpētes un izstrādes rezultāts lieliska izvēle gan fotogrāfiem, gan video veidotājiem kompakts izmērs (72 x 94 mm) un īpaši mazs svars (318 g) objektīva garums ir par aptuveni 15 % mazāks salīdzinājumā ar konkurentiem ar līdzīgu veiktspēju spilgtums no f/2,8 līdz f/4,0

Īpašs makrorežīms, ko aktivizējat ar vienu slēdža klikšķi Super tuvplāns (SUC) - samaziniet minimālo fokusa attālumu līdz 11 cm un palieliniet attēla skalu līdz 0,5x AF/MF slēdzis automātiskai vai manuālai fokusēšanai aprīkots ar ātru, precīzu un klusu DSM soļu motoru ciets metāla bajonets un zeltīti kontakti iespēja atjaunināt programmatūru, izmantojot USB-C interfeisu 67 mm diametra vītne ērtai filtru vai saulessargu uzstādīšanai Pirmais šāda veida objektīvs Yongnuo saimē 2014. gadā Yongnuo prezentēja savu pirmo autofokusa objektīvu. Kopš tā laika inovatīvo produktu saime ir pastāvīgi augusi. Pēc 9 gadu ilgas izpētes un izstrādes tika sasniegts vēl viens pagrieziena punkts. 2022. gadā zīmols prezentēja savu pirmo objektīvu ar autofokusu, makro režīmu un mainīgu fokusa attālumu - Yongnuo YN 12-35mm f/2.8-4.0 objektīvu Micro 4/3.

Viens objektīvs - iespēju okeāns Yongnuo YN 12-35 mm f/2,8-4,0 ir daudzpusīgs tālummaiņas objektīvs. Ar to jūs varēsiet uzņemt platus ainavu kadrus, kā arī veiksmīgi uzņemt portretu vai ierakstīt vlogu. 12-35 mm objektīvs Micro 4/3 sistēmā ir līdzvērtīgs pilnkadra 24-70 mm objektīvam. Visbeidzot, jūs iegūstat iespēju uzņemt dažāda veida fotoattēlus un videoklipus, nemainot objektīvus. Revolucionārs makrorežīms Inovatīvā funkcija Super Close-up (SUC) ļauj izmantot 12 mm fokusa attālumu, lai izpētītu makro pasauli - fotografētu un filmētu kukaiņus, augus un mazus objektus. Lai izmantotu priekšrocības, ko sniedz 11 cm minimālais fokusēšanas attālums un 0,5 reizes reprodukcijas skala, vienkārši izmantojiet īpašu slēdzi.

12-35 mm tālummaiņas objektīva makrorežīms ir risinājums, ko visi ir gaidījuši! Izcila attēla kvalitāte Yongnuo YN 12-35 mm f/2,8-4,0 objektīva Micro 4/3 optiskā konstrukcija sastāv no 14 elementiem, kas sadalīti 11 grupās. Šādā konfigurācijā netrūka 3 lēcas ar zemu dispersiju un 4 asfēriskās lēcas. Uzlabotā optika ļauj sasniegt nevainojamu attēla kvalitāti neatkarīgi no fokusa attāluma vai diafragmas vērtības. Asfēriskās lēcas efektīvi samazina visas aberācijas un izkropļojumus, tādējādi panākot izcilu kadru asumu un skaidrību. Precīzs autofokuss Yongnuo YN 12-35 mm f/2,8-4,0 objektīvs ir aprīkots ar īpaši ātru un precīzu DSM soļu motoru. Tas nodrošina tūlītēju fokusēšanu, ja jums nav laika to veikt manuāli. Klusā darbība labi noderēs gan fotografējot, gan filmējot.

Aizsardzība pret netīrumiem Yongnuo YN 12-35mm f/2,8-4,0 objektīva priekšējā lēca ir aizsargāta ar īpašu hidrofobu pārklājumu, kas ir izturīgs pret ūdeni vai eļļainām vielām. Šāds risinājums efektīvi samazina putekļu un traipu nogulsnēšanos uz objektīva. Nav aizmirsts arī par pareizu stiprinājuma blīvējumu. Gumijas lente efektīvi pasargās jūsu aprīkojumu no putekļiem un atsevišķiem ūdens pilieniem. Kad objektīva cilindrs ir savienots ar kameru, jūs esat pārliecināts, ka putekļu daļiņas nenokļūs optiskajos elementos.

Lai gan objektīvs ir aizsargāts pret ūdens pilieniem, tas nav pilnībā ūdensnecaurlaidīgs, tāpēc fotografēšana lietainās dienās bez papildu aizsardzības nav ieteicama. Droša saziņa ar kameru Apzeltīti kontakti un cieta metāla bajonets garantē drošu saziņu starp objektīvu un kameru. Elektronisko komponentu izmantošana padara darbu daudz ērtāku neatkarīgi no tā, vai filmējat vai fotografējat. Saziņa ar kameru ļaus pārsūtīt EXIF datus, izmantot funkciju pogas un izmantot autofokusu. Programmatūras atjaunināšana Micro 4/3 objektīvs Yongnuo YN 12-35mm f/2,8-4,0 ir aprīkots ar USB-C saskarni, tāpēc varat ērti un ātri atjaunināt tā programmatūru. Jaunā programmaparatūra nozīmē vēl efektīvāku autofokusa darbību, kā arī saderību ar jauniem kameru modeļiem.

Produkta veidsObjektīvi
SaderībaMicro Four Thirds
Bajonetemicro 4/3 (MFT)
Objektīva fokusa attālums, mm12-35
Objektīva fokusa attālumsmaināms
Objektīva tipsplatleņķa
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock