New PGYTECHCreateMateHigh-speedCardReaderCaseP-GM-163

PGYTECH CreateMate atmiņas karšu lasītājs ir lielisks rīks fotogrāfiem, filmu veidotājiem un citiem. Tas nodrošina tūlītēju failu pārsūtīšanu ar ātrumu līdz 312 MB/s, un, pateicoties Plug & Play sistēmai, tā lietošana ir ļoti ērta. Ierīcē var arī glabāt līdz 8 atmiņas kartēm (4 SD kartes un 4 TF kartes) un 2 Nano SIM kartes. Tā izceļas arī ar plašu savietojamību un izturīgu dizainu. Komplektācijā ir iekļauts arī silikona futrālis un karšu izņemšanas atslēga.

PGYTECH CreateMate ātrgaitas karšu lasītāja korpuss P-GM-163

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

3945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

8669
P-GM-163
6970801339996
PGYTECH

Jauns

28.04 - 10.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
30.04 - 11.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
30.04 - 11.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
28.04 - 10.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Funkcijas

Ātra failu pārsūtīšana

Tagad varat ātri un ērti pārsūtīt izvēlētos failus uz tālruni vai klēpjdatoru. Lasītājs ir aprīkots ar 2 slotiem - SD un TF atmiņas kartēm. Tas ir arī saderīgs ar SD4.0 USH-II standartu, tāpēc var pārsūtīt datus ar ātrumu līdz 312 GB/s. Tas nozīmē, ka 128 GB failu pārsūtīšanai ir nepieciešamas tikai aptuveni 10 minūtes!

Bezrūpīga karšu glabāšana

Jūs gaida darba diena brīvā dabā Ņemiet līdzi visas nepieciešamās atmiņas kartes! PGYTECH lasītājs piedāvā vairākus nelielus nodalījumus - 4 SD kartēm, 4 TF kartēm un 2 SIM kartēm. Tādējādi tās vienmēr būs pa rokai - vairs nebūs jāuztraucas, ka tās kaut kur pazaudēsiet! Komplektā atradīsiet arī īpašu atslēgu, kas ļaus ērti nomainīt kartes, neriskējot tās sabojāt.

Ērta lietošana

Beidzis fotografēt vai ierakstīt video Tagad varat viegli kopēt saturu uz USB-C aprīkotu ierīci pēc izvēles! Izmantojot Plug & Play sistēmu, viss, kas jums jādara, ir tikai jāpievieno lasītājs viedtālrunim - nav jātērē laiks papildu iestatīšanai. Tas ir ideāli piemērots tiem, kas bieži rīko āra sesijas un ieraksta ar sports kamerām, droniem vai tālruņiem!

Pārdomāts dizains

PGYTECH nolasītājs ir izveidots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, tāpēc tas ir ļoti izturīgs un nav pakļauts nolietošanās riskam. Tam ir arī IP54 ūdensizturība - to nebiedē lietus vai nejaušas šļakatas. Turklāt silikona korpuss pasargā to no bojājumiem, piemēram, triecieniem vai kritieniem. Lai piestiprinātu lasītāju pie somas vai mugursomas, varat izmantot arī īpašu karabīni.

Plaša saderība

PGYTECH CreateMate ir lielisks risinājums fotografēšanas cienītājiem un video veidotājiem. Tas ir saderīgs ar populārākajiem kameru, viedtālruņu, sports kameru un dronu modeļiem.portTas bez problēmām atbalsta arī dažādus atmiņas karšu standartus. Tā arī lieliski darbojas ar Windows, Mac OS, iPad OS, Linux un Android operētājsistēmām - tāpēc varat bez problēmām kopēt failus.

Iepakojumā

  • Atmiņas karšu lasītājs
  • Korpuss
  • Kartes izņemšanas atslēga
Produkta veidsKaršu lasītājs
Preces veidsKoferi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse