Telefonu statīvi - Walimex Mantona Armadillo Mini statīvs melns, pelēks ar tālruņa turētāju 18 cm - perc šodien veikalā un ar piegādi

Mazs, viegls un ar visām Armadillo sērijas priekšrocībām

Armadillo Mini ir nedaudz vieglāks un kompaktāks nekā tā lielākais brālis Armadillo DSLR, taču joprojām piedāvā izcilu kvalitāti un daudzpusību. Šis mini statīvs nodrošina arī papildu drošību jūsu aprīkojumam, pateicoties tā ātri nomaināmai plāksnei ar V formas savienojumu un papildu bloķēšanas funkciju.

Walimex Mantona Armadillo Mini statīvs melns, pelēks ar tālruņa turētāju 18 cm

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

1545 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

27906
4056929227611
Walimex

Jauns

29.03.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
30.03.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
30.03.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
29.03.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Visur ir vieta — īstā vienmēr līdzi mini statīvs

Armadillo Mini ar 19 x 3,5 cm un tikai 140 g svaru ir tik mazs un viegls, ka tas patiešām iekļaujas jebkurā somā vai nišā. Augstums regulējams no 8 līdz 18 cm, kā arī mobilā telefona turētājs ir iekļauts piegādes komplektā.
Tas padara Armadillo Mini ideāli piemērotu visiem gadījumiem, kad nepieciešams tikai neliels mini statīvs - bet tāds, uz kuru varat paļauties.

Bruņveidīgo kājas bruņurupuču dizainā

Statīva kājas var saliekt, aptīt vai salocīt, tādējādi ļaujot droši piestiprināt fototehniku ​​gandrīz visiem objektiem. Vai vienkārši mājās kā praktisks statīvs uz galda, palodzes, hobija istabā Pat ar sarežģītu lietošanu uz caurulēm, stabiem, margām, zariem, sienu malām, akmeņiem vai citiem statīviem - ar elastīgām un neslīdošām kājām bruņnesis turēsies jebkur. Statīva kāju mēroga dizains tika pārņemts no bruņurupuča. Tādā veidā statīva kājas ir ļoti brīvi konfigurējamas, taču tās nevar pārliekt saliekt.

Mantona Armadillo – lielāka drošība un funkcionalitāte

Neskatoties uz kompaktajiem izmēriem, bumba Armadillo galva ir vēl viens izcelts aspekts, jo tas apvieno gudrus risinājumus ar praktiskām detaļām. Lodgalvu var pagriezt par 360° un noliekt par 90°. Tādējādi formāta maiņa starp portreta un ainavas režīmu vai pat rokā turētiem video ierakstiem kļūst par bērnu spēli.

Vienkārša lietošana

Iebūvētā ātri noņemamā plāksne var zibenīgi noņemt un nomainīt, izmantojot ātrās atvienošanas stiprinājumu. Tādējādi jūsu aprīkojumu var viegli pievienot 1/4 collu vītnes savienojumam. Ātri atbrīvojamo plāksni var papildus nodrošināt pret izkrišanu ar atsevišķu fiksācijas skrūvi. Tāpēc pievienotais aprīkojums nevar atbrīvoties pat pie lielas slodzes un atrodas droši un uzticami.

Viedtālruņa turētājs jau iekļauts komplektācijā

Protams, varat arī pievienojiet viedtālruņus vai darbības kameras Armadillo Mini. Nepieciešamie turētāji un adapteri ātrās atbrīvošanas plāksnes 1/4 collu savienojumam jau ir iekļauti standarta komplektācijā. Tāpēc spontāni ieraksti, izmantojot viedtālruni vai darbības kameru, nākotnē vairs nebūs problēma.

Funkcijas:

  • Īpaši daudzpusīgs augstas kvalitātes statīva kāju dēļ. bruņurupuču dizainā
  • Ļoti daudzpusīgs un drošs dizains
  • Līkumi, aptinumi un ieloces, ideāli piemērots iekštelpām, ārā un ceļojumiem
  • Daudzfunkcionāla lodīšu galva ar 360° panorāmu un 90° slīpuma funkcija
  • Viegli noņemama ātri noņemama plāksne ar fiksatoru
  • Viedtālruņa turētājs jau ir iekļauts komplektācijā

Specifikācijas:

  • Augstums: no 8 līdz 18 cm
  • Izmēri salocīti tikai 19 x 3,5 cm
  • Svars: 140 g
  • Augsta maksimālā kravnesība 1 kg (statiskajai, centrālajai slodzei)
  • Krāsa: melna/pelēka
Statīva komplektācijaLokanie
Materiālsplastmasa

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība