Mantona Smartphone Mini Tripod Kit

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

1944 ar PVN

Piegādes laiks parasti 6 - 10 darba dienas

42784
4056929230451
Mantona

Jauns

05.04 - 19.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
06.04 - 20.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
06.04 - 20.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
05.04 - 19.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
  • Rotējama viedtālruņa turētāja un mini statīva komplekts, ko var izmantot kā rokturi
  • Vienkāršai video uzņemšanai, izmantojot viedtālruni, viegli paņemt līdzi, ātri iestatīt
  • Viedtālruņa turētāju var pagriezt un fiksēt jebkurā leņķī
  • Viedtālruņa turētājs piestiprina viedtālruņus 63–100 mm platumā
  • Statīvu var bloķēt divās pozīcijās: zemā un augstā

Pilns komplekts fotografēšanai ar mobilo tālruni
Pateicoties Mantona viedtālruņa mini statīva komplektam, esat pilnībā aprīkots, ja vēlaties fotografēt ar viedtālruni. Skavas stiprinājums satur viedtālruņus, kuru platums ir no 63 līdz 100 mm un svars līdz 500 g. Tam ir divi 1/4 collas vītņoti caurumi (aizmugurē, apakšā), kā arī aukstuma kurpe augšpusē, piem. 23043 mini lodīšu galviņas (nav iekļauta) pievienošanai mikrofonam vai gaismai. Rotate stiprinājums nodrošina viedtālruņa turētāju, izmantojot tā 1/4 collas vītni. Tādējādi viedtālruņa turētājs var brīvi griezties uz Rotate stiprinājuma un tikt fiksēts jebkurā leņķī. Pārslēgšanās no horizontālās uz vertikālo tagad ir tikai dažu sekunžu jautājums. Mini statīvs piedāvā 1/4 collu skrūvi, pie kuras var tieši piestiprināt Rotate stiprinājumu vai viedtālruņa stiprinājumu. Salocītā stāvoklī statīva trīs kājas darbojas kā ērts rokturis kameras manuālai vadībai. Tos var izlocīt divos leņķos, lai statīvu varētu novietot tuvu zemei ​​vai nedaudz augstāk.

Ideāli piemērots video emuāru autoriem un spontānām idejām
Kad fotografējat, atrodoties ceļā, ātri un ērti paņemt mini statīvu ir katra santīma vērts. Izmantojot to kā rokturi, viedtālrunis kustas daudz vienmērīgāk nekā turot tieši. Ja pievienojat viedtālruņa turētāja apakšdaļu pie Rotate mount, varat izmantot mini statīvu kā pašbildes nūju. Statīvu var ātri un vienkārši uzstādīt, piemēram, uz galdiem vai citām virsmām, bet arī tuvu zemei, pat ārā. Kombinācijas iespējas ir daudzveidīgas!

Mazs, viegls, vienmēr ar jums
Pateicoties tā kompaktajiem izmēriem un nelielajam svaram, mini statīvu komplektu ir viegli paņemt līdzi jebkur, un tas gandrīz nesver nevienu lietu mugursomā, pat uz pārgājieni. Kopā ar tikpat vieglo 23043 mini lodīšu galvu šis komplekts patiešām piedāvā visu, kas video emuāra autoram vai filmu veidotājam ir nepieciešams, lai uzstādītu aprīkojumu. Protams, statīvs atbalsta arī darbības kameras vai parastās kompaktkameras, ne tikai viedtālruņus turētājā. Arī tos var vadīt, izmantojot statīvu kā rokturi. Pilnvērtīgs statīva komplekts kamerām un viedtālruņiem, kas gandrīz nesver un vienmēr var paņemt līdzi. Atsevišķas daļas, protams, var izmantot arī atsevišķi.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse