Jaunums - Puluz galda statīvs ar tālruņa/planšetdatora turētāju (melns) - ātri pasūtīt no ražotāja

Atvieglojiet savas ikdienas aktivitātes. Jūs varat ērti pielāgot Puluz galda statīvu savām vajadzībām ar 180° un 360° regulējumiem. Turētājs ir savietojams ar daudziem tālruņu un planšetdatoru modeļiem. Jūs varat to viegli piestiprināt pie dažāda biezuma galda virsmām. Pateicoties izturīgu materiālu izmantošanai, varat būt pārliecināti, ka tas jums kalpos ilgu laiku.

Puluz galda statīvs ar tālruņa/planšetdatora turētāju (melns)

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

2845 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

44069
PU535B
5905316140790
Puluz

Jauns

23.04 - 04.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
24.04 - 05.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
24.04 - 05.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
23.04 - 04.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Puluz galda statīvs ar tālruņa/planšetdatora turētāju (melns).

Pielāgots jūsu vajadzībām

Izstrādājums ļauj pielāgot 180° un 360°, lai jūs varētu viegli pielāgot pareizo skata leņķi atbilstoši savām vajadzībām. Varat arī brīvi pielāgot stiprinājumu viedtālruņa vai planšetdatora platumam. Maksimālais skavas laidums ir pat 7 cm, kas ļauj uzstādīt statīvu uz vairuma galda virsmu. Jums arī nav jāuztraucas par pēkšņu aprīkojuma krišanu – tas stabili notur ierīci noteiktā pozīcijā.

Lietojumprogrammu klāsts

Statīvs būs lieliski piemērots daudzām situācijām. Tostarp planšetdatorā vai tālrunī varat ērti skatīties iecienītākās filmas vai seriālus, nenoslogojot rokas ar ierīces ilgstošu turēšanu. To izmantosi arī gatavojot ēdienu pēc tiešsaistes receptes vai straumējot tiešraidē sociālajos tīklos. Jūsu iespējas ir gandrīz bezgalīgas!

Iekļauts

  • statīva
  • tālruņa/planšetdatora turētājs
  • galda skava

Specifikācija:

  • Zīmols Puluz
  • Modelis PU535B
  • Melna krāsa
  • 360° pagriešana: jā
  • Nepieciešamie instalēšanas rīki: nē

Puluz desk stand with phone/tablet holder (black).

Make your daily activities easier. You can comfortably adjust the Puluz desk stand to your needs with 180° and 360° adjustments. The holder is compatible with many models of phones and tablets. You can easily mount it to tabletops of different thicknesses. Thanks to the use of durable materials, you can be sure that it will serve you for a long time.

Tailored to your needs

The product allows you to adjust 180° and 360°, so you can easily adjust the right viewing angle to suit your needs. You can also freely adjust the mount to the width of your smartphone or tablet. The maximum span of the clamp is as much as 7 cm, which allows you to mount the tripod to most tabletops. You also don't have to worry about the sudden fall of your equipment - it stably holds the device in a certain position.

A range of applications

The tripod will be perfect for many situations. Among other things, you can comfortably watch your favorite movies or TV series on your tablet or phone, without burdening your hands with holding the device for a long time. You will also use it when cooking food according to an online recipe or live streaming on social media. Your possibilities are almost endless!

Included

  • tripod
  • phone/tablet holder
  • desk clamp
BrandPuluz
ModelPU535B
ColorBlack
360° rotationYes
Installation tools requiredNo

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse