Turētāji - Gloxy Multi fuction clamp with ball head - ātri pasūtīt no ražotāja

Daudzfunkcionāls statīva kameras spailes zibspuldzes turētāja stiprinājums ar 360 pagrieziena pagrieziena fotogrāfiju lodveida galvu 1/4" vītņgriezes skrūve kameras statīvam, SLR, DSLR, video kamerām

Gloxy Multi fuction clamp with ball head

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

1145 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

49670
Gloxy

Jauns

iespējams pēc 11.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 11.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 11.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 11.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
  • Šis kameras skavas turētājs ir atsperots ar 360° pagriežamu lodveida galvu, statīva galvas 1/4"-20 vītņgriezes skrūvi augšpusē, piemērots lielākajai daļai DSLR SLR videokameru, studijas fona kamerām.
  • To ir viegli lietot, un to var piestiprināt praktiski jebkurai studijas vietai, lai jūs varētu elastīgi uzstādīt kameru visur, kur tas ir visvairāk nepieciešams. Šis parocīgais kameras stiprinājums ir lieliski piemērots visur, brīvā dabā, sportā, brīvdienās.
  • Mini galviņu var pagriezt par 360 grādiem, var piestiprināt pie vairuma gaismu statīvu, statīvu, cauruļu vai dēļu, lai piestiprinātu fotoiekārtas. Spēcīgo skavu var uzstādīt zibspuldzes turētājam, pamatnei, TTL vadam un zibspuldzes palaidējam ar standarta skrūvju atveri.
  • Stiprā skavas galvenais korpuss ir izgatavots no metāla, izturīgs un izturīgs, šī skava ir īpaši izstrādāta, lai atbilstu lielākajai daļai kameru.un plaši izmantota kamerās.
  • Lieliski piemērots lietošanai ar statīvu, spoguļkameru, spoguļkameru, digitālo spoguļkameru, videokameru, studijas fonu uz gandrīz jebko: auto, laivu, galdu, koku, velosipēdu, lai jūs varētu uzņemt grupas kadru vai kameru filmēšanas režīmā, kurā filmējaties jūs.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock