AC adapteri, strāvas vadi - Allocacoc PowerCube paplašinātais tālvadības pults komplekts (FR) - ātri pasūtīt no ražotāja

Inovatīvie dizaineri izmantoja oriģinālo PowerCube koncepciju un to pilnveidoja. Rezultāts ir PowerCube paplašinātais tālvadības pults komplekts. Šim produktam ir visas tās pašas izdevīgās kuba īpašības, taču tagad tas ir tālvadības pults, kas sniedz jums vēl lielāku jaudu.

Allocacoc PowerCube Extended Remote Set (FR)

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

3995 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

27583
1522/FREXRM
8718444083276
Allocacoc

Jauns

iespējams pēc 19.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 19.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Jauda rokas stiepiena attālumā

Mūsdienu dzīvē galvenā uzmanība tiek pievērsta efektivitātei. Mājās un darbavietā mēs žonglējam ar vairākām ierīcēm, un var būt grūti sekot līdzi. Ar PowerCube paplašināto tālvadības pults komplektu jums ir nepieciešama tikai viena poga.

Racionalizējiet savas tehnoloģijas, nodrošinot visu jaudu jūsu rokai pa rokai.

Vienkārši savienojiet ierīces ar PowerCube un savienojiet to ar PowerRemote. Tā vietā, lai pārslēgtos starp katru ierīci, ar vienu klikšķi izslēdziet printeri, datoru, televizoru un galda lampu.

Vēl labāk to darīt, atpūšoties otrā istabas pusē.

Draudzīgs produkts

Šo produktu ilustrē tā dīvainais un krāsainais dizains, un tas ir draudzīgs.

Tas ir videi draudzīgs. Tā kā PowerRemote nav bateriju, ierīce ir ne tikai vieglāka un uzticamāka, bet arī videi draudzīgāka. Tā ir arī bērniem draudzīga, jo katrā no četriem plūsmas punktiem ir bērnu aizsardzība. Visbeidzot, PowerCube paplašinātais tālvadības pults komplekts ir lietotājam draudzīgs. To ir viegli un vienkārši lietot, un tas ir izstrādāts, lai mazinātu ikdienas stresu.

Izstrādājums pielāgojas jums. Tas pieslēdzas ierīcēm telpā, izmantojot tuvumu. Viss, kas jums jādara, ir tikai jānoklikšķina, lai izveidotu savienojumu. Turklāt bezmaksas dokstacija nodrošina, ka kubs ir stabils un drošs uz jebkuras virsmas.

Jauda pie jūsu kājām

Pateicoties spēcīgai lentei uz PowerRemote aizmugures, varat to novietot ērtā vietā. Piemēram, novietojiet to pie sienas vai uz grīdas. Vienkārši nospiediet pogu vai uzkāpiet uz tās, lai ar vienu pieskārienu nodrošinātu strāvas padevi.

Izmantojot elegantu un izsmalcinātu PowerCube paplašināto tālvadības pults komplektu, ar vienas pogas nospiešanu vai soļa nospiešanu var darbināt visu telpu.

Produkta veidsUzlādes piederumi un vadi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock