-€12

Video aprīkojums - DJI Ronin S Single-Handed DSLR Stabilizer Ronin-S - iznomāt

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

DJI Ronin S Single-Handed DSLR Stabilizer Ronin-S - iznomāt

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

1800 par dienu ar PVN

900 katra nākamā diena -50%
450 sākot no 5. dienas -75%

€ 30.00

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 275.00
34676
6958265171338
DJI
Rezervē uzreiz

Šī ir profesionāla tehnika un tās lietošanai ir nepieciešamas attiecīgas zināšanas!

  • Ja nomāsiet to pirmo reizi vai pirmo reizi lietosiet pats, tad nepieciešams pirms nomas iepazīties ar iekārtas darbību un lietošanu (YouTube video pamācības, konsultācijas pie zinošiem kolēģiem, maksas apmācības). Mūsu konsultantu pienākums nav jūs apmācīt.
  • Gadījumā, ja jums neizdodas šo iekārtu pielietot, uzstādīt vai konfigurēt nepietiekamu zināšanu dēļ, mēs nenesam atbildību un neatgriežam nomas summu. Izņēmums ir gadījums, ja iekārtai tiek konstatēts esošs defekts, kas to liedz izmantot. Ja iekārta ir sabojāta neprasmīgas lietošanas rezultātā, klients sedz remonta izmaksas.

Ronin-S atbalsta gandrīz jebkuru DSLR vai bezspoguļa kameru iestatījumu tirgū, piedāvājot tiešu kameras vadību.
https://d32xrmdsd5z66d.cloudfront.net/Products+info/Ronin-S+Camera+Compatibility+List+update+5.30+CN%2BEN_+UPDATE+(CT).pdf
Labāk koncentrējieties uz savu objektu ar viegli vadāmu fokusa riteni. Kad Ronin-S ir pievienota saderīga kameru sistēma, varat fokusēt, izmantojot komplektācijā iekļauto kabeli. Var pievienot arī papildu ārējo motoru, kas nodrošina plašāku saderību ar visiem objektīvu veidiem, vienlaikus uzlabojot precīzas vadības iespējas.
Ronin-S novatoriskais ietvars paaugstina kameras slodzi virs apgāšanās ass, padarot kamerā iebūvēto displeja šķēršļus brīvu un vienmēr jūsu redzamības zonā. Papildus netraucēta skata nodrošināšanai leņķiskais rullīšu motors nodrošina vairāk vietas, lai līdzsvarotu apjomīgākus iestatījumus.
SmoothTrack tehnoloģija ļauj ar vienu roku pāriet no kustības uz kameras leņķi. Pārslēdzieties starp trim lietotāja profiliem, vienkārši noklikšķinot uz pogas M, un tveriet ātri kustīgus objektus sporta režīmā, turot to nospiestu.
Ronin-S ergonomiskais dizains novērš nevēlamu kratīšanu, pārslēdzoties no zemāk novietota uz vertikālu stāvokli vienā vienmērīgā paņēmienā. Noņemamais dizains piedāvā daudzus lietošanas scenārijus. Uzstādiet to RC bagijam, lai veiktu izsekošanas šāvienus no zemas līdz zemei, vai ļaujiet tai darboties kā stabilizētai tālvadības galviņai, kad tā ir piestiprināta pie strēles. Šī atdalīšanas funkcija arī padara to ērtāku ērtai uzglabāšanai.
Dramatiskākās ainas izvēršas ar tēlainiem, rūpīgi plānotiem kadriem. Ronin-S ietver automatizētu funkciju komplektu DJI Ronin lietotnē, ļaujot jums izveidot vēl radošākus profesionālos kadrus, lai atraisītu savu patieso filmu veidošanas potenciālu.
Trīs asu motorizēts karkasa stabilizators
Ietver DSLR vai bezspoguļa kameras
Astoņu mārciņu kravnesība
Sprūda un režīma pogas vadībai
Nobīdes rites motors ekrāna redzamībai. />Darbība ar vienu roku
Akumulatora rokturis darbojas līdz 12 stundām
Kameras vadība, izmantojot komplektācijā iekļautos kabeļus
Ietver fokusēšanas ritenīti
Papildu funkcijas, izmantojot Android/iOS lietotni
DJI Ronin-S ir vairāk nekā tikai miniaturizēta lielāko Ronin kardāna stabilizatoru versija; tā pārstāv mērogojamu ekosistēmu DSLR un bezspoguļu kameru integrēšanai profesionālā līmeņa darbplūsmās. Ronin-S formas faktors ar vienu roku ir piemērots vieglākām kamerām. Bet neļaujiet tā izmēram jūs maldināt; Ronin-S daudz kas notiek zem motora pārsega. Rokturam un piederumu dokiem ir pieejami atsevišķi moduļi, kas ļauj pielāgot kardānu atkarībā no tā, kā vēlaties to darbināt.
Pielāgojiet Ronin-S reakciju, lai tas atbilstu jūsu fotografēšanas stilam. Divus atbilžu veidus var saglabāt un uzreiz atsaukt ar vienu klikšķi. Pārejiet no vienmērīgas kameras kustības uz ātru reakciju, nospiežot slēdzi, lai būtu gatavs jebkurai fotografēšanas situācijai.
Ronin-S tika uzbūvēts kā modulārs. Tiek atbalstīti tieši savienoti un bezvadu piederumi. Piemēram, atsevišķi pieejamas DJI vadības ierīces, piemēram, Master Wheels un Master Force, uzlabo Ronin-S lietojamību profesionālos scenārijos.
Ronin-S var piestiprināt pie RC bagija, lai fotografētu zemā leņķī vai pat darbotos. kā stabilizēta tālvadības galviņa, kad tā ir piestiprināta pie strēles. DJI Focus Command Unit var piestiprināt pie piederumu dokstacijas, ļaujot radītājiem piesaistīt fokusu, strādājot ar standarta rokturi. Varat arī piestiprināt Ronin-S pie divu roku stieņa, neapdraudot kardāna, fokusa vai kameras aizvara vadību.
Ronin-S ir piešķirti vairāki piederumu stiprinājumi, nodrošinot pilnīgu atbalstu tādiem papildinājumiem kā kā mikrofons, LED gaismas un pat bezvadu video raidītājs. Saderība ar DJI vadības ierīcēm, piemēram, Master Force, nodrošina intuitīvu vadību. Master Wheels spēj arī nodrošināt tālvadības operatoriem precīzas kardāna kustības.
Uzlabots 32 bitu ARM procesors
DJI specializēti kardāna piedziņas motori ar kodētājiem
Atbalsts 2,4/5,8 GHz uztvērējiem
Atbalsts D-Bus uztvērējam
Atbalsts paplašinātajam GPS
Nepārtraukta 360° rotācija caur slīdēšanas gredzenu
Trīs profila iestatījumi, tostarp SmoothTrack un kursorsviras parametri
Atbalsts virtuālās kursorsviras darbībai
Atbalsts timelapse, trases un panorāmai
Sporta režīma atbalsts
Pagriešanas 360° atbalsts
Ātrās ierakstīšanas funkcija

StabilizatoriAktīvie stabilizatori
Video preces veidsstabilizators

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt DJI Ronin S...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: DJI Ronin S...
Šo nomas DJI Ronin S... vari iegādāties ar atlaidi par: € 275.00 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.