Blackmagic ATEM Mini Pro ISO Switcher (BM-SWATEMMINIBPRISO)

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

57545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

40911
BM-SWATEMMINIBPRISO
9338716006872

Jauns

iespējams pēc 10.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 10.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 10.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 10.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
575.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

FUNKCIJAS

  • 4 HDMI ieejas tiešraides produkcijas pārslēdzējs
  • Pievieno 5 straumju ierakstīšanu, tostarp visu ievadi, kā tīras plūsmas, lai tās rediģētu vienlaikus.
  • DaVinci projekta fails ātrai rediģēšanas procesam un Blackmagic RAW faila atkārtotai saistīšanai, lai pabeigtu Ultra HD kvalitātē
  • Video failos ir ietverti metadatu tagi, piemēram, sinhronizēts laika kods un kameru numuri
  • Priekšējā paneļa vadība
  • Ērti lietojams dizains
  • Pārejas, DVE, atslēgas, pilnas 1080 HD tīmekļa kameras izvade
  • Pilnas 1080 HD tīmekļa kameras izvade

ATEM MINI PRO ISO

Šis modelis pievieno līdz pat 5 atsevišķām H.264 video straumēm reāllaikā. Tā ir tīra visu ievades datu plūsma un tiešraides programma. Tiek saglabāts arī DaVinci Resolve projekta fails, lai jūs varētu atvērt tiešraidi, lai pielāgotu labojumus, mainītu kadrus, remiksētu audio un pievienotu krāsu korekciju.

REDIĢĒJIET TIEŠRAIDE AR ​​ATSEVIŠĶIEM ​​ISO IERAKSTIEM

ATEM Mini Pro ISO modelis ļauj rediģēt tiešraides notikumu, jo tas var ierakstīt 5 video straumes, tostarp tīras visu ievades plūsmas un programmas ierakstīšanu. Izmantotie multivides kopfonda attēli tiek saglabāti arī kopā ar video failiem. Video failos ir ietverti metadatu tagi, piemēram, sinhronizēts laika kods un kameru numuri. Iedomājieties, ka rediģējat savu pārraidi ar jaunām krāsu kategorijām, efektiem un grafiku. Pat visi audio avoti tiek ierakstīti, lai jūs varētu profesionāli remiksēt savu audio.

REDIĢĒT TIEŠRAIDĒJUMU DAVINCI RESOLVE

ATEM Mini Pro ISO modelis var arī saglabāt DaVinci Resolve projekta failu, tāpēc ar vienu klikšķi varat atvērt savu tiešraidi kā video rediģēšanu. Visas izcirtņu, izšķīdināšanas un multivides kopas grafikas tiks ielādētas. Tas nozīmē, ka varat precīzi noregulēt rediģēšanas punktus vai pat pilnībā aizstāt kadrus. DaVinci Resolve Sync Bin ļauj atlasīt jaunus kadrus, izmantojot daudzskatījumu, tāpēc to ir ļoti viegli lietot. Varat pat atkārtoti izveidot saiti ar Blackmagic RAW kameru failiem, lai pievienotu profesionālu krāsu korekciju un apdari Ultra HD kvalitātē.

PIEVIENOT AIZRAUJOŠUS VIDEO EFEKTU

Viena no ATEM Mini priekšrocībām ir profesionālas ražošanas vērtības, kas ir iespējamas, izmantojot iebūvēto video efektu klāstu. Griešanas poga nodrošina tūlītēju griezumu, pārslēdzoties starp avotiem. Automātiskā poga ir profesionāls termins, ko izmanto lielos apraides pārslēdzējos, lai iespējotu video efektu pārejas. Video efektiem ir ilguma pogas, kas ļauj iestatīt 0,5, 1, 1,5 un 2 sekundes. Varat arī atlasīt vēlamā efekta veidu, tostarp sajaukumu, kas nodrošina vienmērīgu pāreju starp avotiem, un dip, kas pārejas laikā izzūd, izmantojot krāsu. Vai izmantojiet jautrus DVE efektus, kas pārvieto attēlu ārpus ekrāna, pārejot starp avotiem.

IEPAZANS AR LĒTO IZMAKSU, DAUDZKAMERA, TIEŠRAIDES AR UZLAIDOTĀM APRAIDES FUNKCIJĀM

ATEM Mini pārslēdzēji ļauj viegli izveidot profesionālus vairāku kameru produkciju tiešraides straumēšanai pakalpojumā YouTube un novatoriskām biznesa prezentācijām, izmantojot Skype vai Zoom. Vienkārši pievienojiet ATEM Mini un varēsiet tiešraidē pārslēgties starp 4 augstas kvalitātes videokameras ieejām, lai iegūtu ievērojami labākas kvalitātes attēlus. Vai pievienojiet datoru PowerPoint slaidiem vai spēļu konsolēm. Iebūvētais DVE nodrošina aizraujošus attēla efektus, kas ir lieliski piemēroti komentāriem. Ir arī daudz video efektu. Visiem ATEM Mini modeļiem ir USB, kas darbojas kā tīmekļa kamera, lai jūs varētu izmantot jebkuru straumēšanas programmatūru, savukārt ATEM Mini Pro modelis pievieno tiešraides straumēšanu un ierakstīšanu USB diskiem. ATEM Mini pat ir iebūvētas slepenas apraides funkcijas, lai tas varētu veikt augstas kvalitātes darbus.

ĀTRĀKA VIDEO RAŽOŠANA UN TIEŠRAIDES straumēšana

Tiešraides producēšana ir ātrākais veids, kā pabeigt gatavu programmu, turklāt vienlaikus varat straumēt to tiešraidē globālajai auditorijai, izmantojot pakalpojumu YouTube. ATEM Mini USB tīmekļa kameras izvade ir savienojama ar jebkuru datoru un izskatās gluži kā iebūvēta tīmekļa kamera, tāpēc darbojas visa straumēšanas programmatūra sociālo mediju platformām. Izmantojot līdz pat 4 HDMI ieejām, varat iestatīt vairākus kameras leņķus, piemēram, platleņķus, kā arī neatkarīgus katras personas tuvplānus. Vai arī varat izveidot savienojumu ar datoru, izmantojot PowerPoint slaidrādi, videoklipu atskaņošanu, tīmekļa vietnes vai spēļu konsoles. Visas pārslēgšanas notiek reāllaikā, lai jūs varētu tiešraidē straumēt uz jebkuru sociālo mediju platformu, piemēram, YouTube, Facebook, TwitchTV un daudzām citām.

VIEGLI LIETOJAMS UN ĀTRI MĀCĪBAS

Nekad nav bijis vieglāk lietojama pārslēga, jo vienkārši nospiediet jebkuru no priekšējā paneļa ievades pogām, kas apzīmētas ar 1–4, lai pārslēgtos starp video avotiem. Varat izvēlēties starp griezuma vai efektu pārejām, atlasot izgriešanas vai automātiskās pogas. Atšķirībā no izgriešanas, automātiskā poga liek ATEM Mini izmantot video efektu, pārslēdzot ieejas. Varat izvēlēties aizraujošas pārejas, piemēram, izšķīdināšanu, vai dramatiskākus efektus, piemēram, iegremdēšanu krāsā, DVE izspiešanu un DVE push. DVE ir lieliski piemērots efektiem attēls attēlā, un jūs varat uzreiz iestatīt dažādas attēla pozīcijas. Ir pat virsrakstu un grafisko attēlu veikals, kas pieejams, izmantojot ārējo programmatūras kontrol.

TRAUMĒ TIEŠRAIDĒS INTERVIJAS

ATEM Mini ir lieliski piemērots intervijām, jo ​​varat pievienot vairākas kameras, lai uzņemtu uzņēmēja vai intervējamā tuvplānus, kā arī platiem kadriem, turklāt ATEM Mini ir tik mazs, ka vadītājs pat var pārslēgties mazās studijās. Varat ierakstīt, izmantojot HDMI izvadi vai tiešraidi, izmantojot programmatūru Open Broadcaster.

BIZNESA Prezentācijas, izmantojot SKYPE

Iegūstiet ievērojami labākas biznesa prezentācijas pakalpojumā Skype, jo ATEM Mini ļauj Skype redzēt to kā tīmekļa kameru, lai jūs varētu to atlasīt Skype iestatījumos. Viena kamera var būt tuvplāna fotografēšanai, otra – platiem kadriem un dators PowerPoint prezentācijām. Prezentētājs var pat izmantot attēlu attēlā.

ESPORTA SACENSĪBU TIEŠRAIDE

Straumē eSporta sacensības tiešraidē uz Twitch, vienkārši savienojot vairākas spēļu konsoles un kameru vadītājam. ATEM Mini darbojas līdz 60 kadriem sekundē ātrai spēlei, un komentāriem varat izmantot attēlu attēlā. Jūs pat varat lejupielādēt nosaukumus no Photoshop.

ATJAUNINĀJUMI UN IEGULDĪTĀJIEM

Paaugstiniet Kickstarter vai investoru prezentāciju profesionalitāti, lai finansētu savu jauno produkta ideju. Pievienojiet kameru prezentētājam, kameru produktam tuvplānā un datoru biznesa plāna slaidiem. Pēc tam prezentējiet tiešraidē, izmantojot Skype, un ievietojiet ierakstus tiešsaistē, lai investori tos varētu skatīt.

IZGLĪTĪBA UN APMĀCĪBAS

ATEM Mini ir lieliski piemērots izglītojošiem videoklipiem. Iestatīšana ir ātra un vienkārša, tāpēc varat ceļot uz vietām un ierakstīt tiešraides video ar vairākām kamerām par dažādām izglītības tēmām. Savienojiet datorus un kameras un izmantojiet ATEM programmatūras paneli, lai ielādētu nosaukumus un izpildītu video efektus.

PIEVIENOJIET LĪDZ 4 NEATKARĪGĀM KAMERĀM

Izmantojot 4 neatkarīgas HDMI ieejas, varat pievienot līdz pat 4 augstas kvalitātes videokamerām. Videokameras ar HDMI izvadi ir ievērojami labākas kvalitātes nekā vienkāršas tīmekļa kameras, jo tām tiek izmantoti augstākas kvalitātes objektīvi un labāka vājā apgaismojuma jutība. Visi video avoti tiks atkārtoti sinhronizēti ar pārslēdzēju, ja tie darbojas saskaņā ar dažādiem video standartiem, tāpēc jums nav jāuztraucas par video ierīču pievienošanu, jo tie visi vienkārši darbojas. Kameras ar HDMI bieži atbalsta maināmus objektīvus, lai jūs varētu pārslēgt uz platleņķa objektīviem platleņķa kadriem un tālummaiņas objektīviem tuvplāniem. Iedomājieties, ka izmantojat labāku kameru vājā apgaismojuma iespējas teātra izrādēm, kāzām, skolas koncertiem un mūzikas video.

IZvades UZ HDMI VIDEO UN USB TĪMEKĻA KAMĒRU

Lai nodrošinātu maksimālu saderību, ATEM Mini ir USB savienojums, kas darbojas kā vienkāršs tīmekļa kameras avots. Tas nozīmē, ka varat pievienot un uzreiz sākt strādāt ar jebkuru video programmatūru. Programmatūra tiek maldināta, liekot domāt, ka ATEM Mini ir izplatīta tīmekļa kamera, taču tā patiešām ir tiešraides pārslēdzējs. Tas garantē pilnīgu saderību ar jebkuru video programmatūru un pilnu izšķirtspēju 1080HD kvalitātē. Izvēlieties jebkuru programmatūru, kas jums patīk, piemēram, Open Broadcaster tiešraides straumēšanai vai Skype Powerpoint prezentācijām. ATEM Mini darbojas ar programmatūru un platformām, piemēram, Open Broadcaster, XSplit Broadcaster, YouTube Live, Facebook Live, Skype, Zoom, Twitch, Periscope, Livestream, Wirecast un citām.

TIEŠRAIDE, VEIDOT ETHERNETA ATEM MINI PRO

ATEM Mini Pro modelim ir iebūvēts aparatūras straumēšanas dzinējs tiešraides straumēšanai, izmantojot iebūvēto Ethernet savienojumu. Tas nozīmē, ka varat tiešraidē straumēt pakalpojumā YouTube, Facebook un Twitch labākā kvalitātē, bez izlaistiem kadriem un ar daudz vienkāršākiem iestatījumiem. Vienkārši atlasiet straumēšanas pakalpojumu un ievadiet straumēšanas atslēgu. Programmā ATEM Software Control ir paletes straumēšanas iestatīšanai un statusam, kā arī straumēšanas statuss tiek parādīts arī daudzskatā. Straumēšanas statuss ir viegli saprotams, jo datu ātruma indikators parāda interneta ātrumu, kas nepieciešams jūsu izmantotajam video formātam. Ja esat tehniski domājošs, varat pat uzlauzt detalizētos straumēšanas profilus XML preferenču failā un ielādēt jaunus pakalpojumus.

IERAKSTĪT TIEŠI UZ USB zibatmiņas DISKOS AR ATEM MINI PRO

ATEM Mini Pro modelis atbalsta arī tiešu straumēšanas datu ierakstīšanu USB zibatmiņas diskos. Tas nozīmē, ka jūs saņemat ļoti garus ierakstus tajos pašos H.264 video failos ar AAC audio, ko straumējāt, lai jūs varētu tieši augšupielādēt uz jebkuru tiešsaistes video vietni, piemēram, YouTube un Vimeo. ATEM Mini Pro atbalsta vairākus diskus, ja to lieto kopā ar USB centrmezglu vai Blackmagic MultiDock, tāpēc, kad disks ir piepildīts, ierakstīšanu var turpināt uz otru disku nepārtrauktai ierakstīšanai. Ieraksta iestatījumi un diska atlase ir iestatīti programmā ATEM Software Control, un iebūvētajā vairākskatījumā ir ieraksta statusa skats. Varat pat aktivizēt ierakstīšanu ārējās Blackmagic Pocket Cinema kamerās.

DARBS AR PROFESIONĀLIEM MIKROFONIEM

Izmantojot divas neatkarīgas 3,5 mm stereo audio ieejas, varat pievienot darbvirsmas un atloka mikrofonus. Varat pat pievienot mūzikas atskaņotāju, lai radītu ievadmūziku pēc tiešraides straumes sākuma, bet pirms programmas sākuma. Ar 2 papildu stereo audio ieejām jūs varat nodrošināt, ka to ir gan saimnieks, gan viesisatloka mikrofoni, veicot intervijas. Visām ATEM Mini audio ieejām uz paneļa ir pogas, lai regulētu audio līmeni un iespējotu ieejas audio mikserī. ATEM Mini ir aprīkots ar pilnu Fairlight audio mikseri, un visas HDMI audio ieejas un abas mikrofona ieejas ir pievienotas atsevišķi audio mikserim, lai jūs varētu veikt tiešraides miksēšanu no visiem audio avotiem.

AUTOMĀTISKI KONVERTĒ JEBKURU HDMI IEVADES FORMĀTU

Katrai no 4 HDMI ieejām ir savs īpašs standartu pārveidotājs. Tas nozīmē, ka ATEM Mini automātiski pārveidos 1080p, 1080i un 720p avotus pārslēdzēja video standartā. Pēc noklusējuma pārslēdzējs automātiski iestatīs savu video formātu, taču varat arī iestatīt pārslēdzēju uz noteiktu video standartu, kas jums nepieciešams. HDMI izeja ir patiesa "aux" izeja, lai jūs varētu pārslēgt katru HDMI ieeju vai programmu uz šo izeju. Varat pat “tieši” pārslēgt 1. ieeju uz HDMI izvadi, lai nodrošinātu zema latentuma eSport produkciju. Ja izmantojat programmu/priekšskatījuma pārslēgšanu, HDMI izeju var atlasīt priekšskatīšanai vai ATEM Mini Pro modelī to var atlasīt, lai parādītu pilnu vairāku skatījumu.

IEBŪVĒTAS SLEPENES APRAIDES FUNKCIJAS

Lai gan ATEM Mini ir viegli lietojams, tajā ir arī paslēptas ļoti jaudīgas apraides funkcijas. Ja jūs interesē karjera televīzijas nozarē, ATEM Mini ir lieliski piemērots apmācībai, jo tam ir tādas pašas funkcijas kā pārslēdzējiem augstākās klases apraides studijās. Jūs saņemat ATEM Advanced Chroma Key, Fairlight audio mikseri, DVE, joprojām grafikas veikalu un daudz ko citu. Vienkārši palaidiet bezmaksas lietotni ATEM Software Control operētājsistēmā Mac vai Windows, kad tas ir savienots, izmantojot USB vai Ethernet, lai piekļūtu ATEM Mini paplašinātajām funkcijām. Nedaudz eksperimentējot, jūs varat uzzināt, kā veidot apraides kvalitatīvu tiešraidi. Tikai ATEM Mini ir īsts apraides pārslēdzējs, kas paslēpts mazā un pieņemamā dizainā.

IETVER BEZMAKSAS ATM PROGRAMMATŪRAS VADĪBAS PANELIS

Lietotne ATEM Software Control atbloķē ATEM Mini slēpto jaudu un ļauj piekļūt visām pārslēdzēja funkcijām. ATEM Software Control piedāvā vizuālu pārslēdzēja lietotāja interfeisu ar parametru paletēm ātrai pielāgošanai. Lai gan parasti varat izveidot savienojumu, izmantojot USB, ja izveidojat savienojumu, izmantojot Ethernet, vairāki lietotāji var izveidot savienojumu ar ATEM Mini, izmantojot atsevišķas ATEM Software Control kopijas dažādos datoros. Programmatūra ļauj piekļūt pilnai audio sajaukšanai ar efektiem, ielādēt nekustīgos kadrus un pat veikt uzlabotu makro programmēšanu. Jūs pat varat saglabāt pārslēga stāvokli kā XML failu. Ja jums ir nepieciešama klipu atskaņošana, varat pat vadīt HyperDeck diska ierakstītājus, izmantojot Ethernet.

DVE ATTĒLS ATTĒLĀ, PĀREJAS UN EFEKTI

Viena no aizraujošākajām ATEM Mini funkcijām ir digitālais video efektu procesors, ko parasti dēvē par "DVE", kas nodrošina attēla efektus un trakas DVE pārejas. DVE ļauj izveidot profesionālus attēla efektus ar pielāgojamām 3D apmalēm, ēnām un apgaismojumu. Attēla kvalitāte ir tāda pati kā augstākās klases ATEM pārslēdzēju modeļiem, un DVE atbalsta pozīciju, izmēru maiņu un mērogu, un tas viss notiek reāllaikā. DVE var izmantot arī, lai radītu pārsteidzošas pārejas ar 16 dažādiem DVE saspiešanas un DVE push efektiem, lai pievienotu aizrautību jūsu programmēšanai. DVE ir aprīkots ar "lidojuma taustiņu", lai jūs varētu to izmantot ar pielāgotu grafiku, lai izveidotu grafiskas dzēšanas pārejas.

PATIESA APRAIDES STILA MIKSU EFEKTU PĀRSLĒGŠANA

Lai gan ATEM Mini darbojas "izgrieztas kopnes" režīmā, kad pirmo reizi iegādājies, to var arī mainīt uz "programmas/priekšskatījuma" stila darbību, kas ir veids, kā lielās raidorganizācijas izmanto tiešraides pārslēdzējus. Pārslēgt kopnes pārslēgšanu ir vienkārša, un, izvēloties jebkuru ievadi, tiks nekavējoties pārslēgta uz šo avotu. Tomēr, ja vēlaties lietot ATEM Mini kā īsts profesionālis, varat mainīt pārslēdzēju uz programmu/priekšskatījumu, izmantojot ATEM Software Control. Sajaukšanas efektu darbība ļauj atlasīt avotu, taču tas netiks pārraidīts, kamēr nenospiedīsiet izgriešanas vai automātiskās pogas. Šis 2 pakāpju programmas/priekšskatījuma process nozīmē mazāk kļūdu. Programmas/priekšskatījuma darbība ir vislabākā, lai apmācītu studentus karjerai apraides jomā.

MONITORA AVOTI UN STATUSS AR ATEM MINI PRO MULTIVIEW

Ja veidojat lielākas tiešraides ar vairākām kamerām, ir ļoti noderīgi skatīt visus savus video avotus vienlaikus vienā monitorā. ATEM Mini Pro modelī ir profesionāls multiskats, kas ļauj redzēt visas 4 video ieejas, kā arī priekšskatījumu un programmu vienā HDMI televizorā vai monitorā. Vienkārši izvēlieties M/V uz priekšējā paneļa video izvades vadības pogām, lai atlasītu multiview. Katrā kameras skatā ir ietverti sakritības indikatori, lai jūs zināt, kad katrs avots ir tiešraidē, un katram skatam ir arī pielāgotas etiķetes un audio mērītāji. Varat arī redzēt multivides atskaņotāju, lai zinātu, kāda grafika ir atlasīta. Plus multiview ietver pat ierakstīšanas, straumēšanas un Fairlight audio miksera statusu.

IEBŪVĒTS AUDIO MIKSERIS AR 6 JOSLU EQ, KOMPRESORU UN LIMITERU

Ar iebūvēto Fairlight audio mikseri ATEM Mini padara to par piespējams veikt sarežģītu dzīvās skaņas miksēšanu. Iekšējais mikseris piedāvā 12 kanālus, lai jūs varētu miksēt audio no visiem avotiem. Tas ir audio no visiem HDMI avotiem un 2 stereo mikrofona ieejām. Katram ievades kanālam ir augstākās kvalitātes 6 joslu parametriskais EQ un kompresors, ierobežotājs, paplašinātājs un trokšņu vārti, kā arī pilna panoramēšana. Varat pat iestatīt programmatūru, lai automātiski sajauktu ievades, pārslēdzot AFV, vai reāllaikā sajauktu vairākus avotus vienlaikus. Visu šo audio jaudu var kontrolēt, izmantojot ATEM programmatūras vadību, vai arī varat pievienot ar Mackie saderīgu paneli vai pat masīvu Fairlight audio konsoli.

IZMANTOJIET ETHERNETA VADĪBU BEZVADU INTERNETA straumēšanai

ATEM Software Control savieno ar ATEM Mini, izmantojot USB vai Ethernet, taču Ethernet priekšrocības ir tādas, ka varat to izmantot, lai koplietotu datora interneta savienojumu straumēšanai ATEM Mini Pro modelī. Vienkārši pievienojiet ATEM Mini Pro, izmantojot Ethernet, un iestatiet datoru, lai koplietotu internetu. Ethernet lietošana ir vienkārša, un, palaižot programmatūru, vienkārši atlasiet ATEM Mini modeli. Ja straumējat ATEM Mini Pro, iestatiet arī datoru, lai tas koplietotu internetu. Tagad jūs saņemat gan kontroli, gan straumēšanu, izmantojot vienu Ethernet kabeli. Tas nodrošina pārsteidzošu mobilitāti, jo varat savienot datoru ar internetu, izmantojot bezvadu savienojumus, piemēram, WiFi vai pat 4G un 5G piesaistītos tālruņus.

KONTROLES UN KRĀSU BALANSA KAMERAS

Lai iegūtu vairāk apraides stila, varat tālvadīt kameras no ATEM Mini. Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K un 6K modeļi var darboties kā studijas kameras ar vadību, kas tiek nosūtīta, izmantojot HDMI savienojumu uz ATEM Mini. Tas nozīmē, ka varat kontrolēt kameras iestatījumus, kā arī kameras krāsu korektoru no ATEM programmatūras vadības. Iedomājieties, ka mainās ISO un nokrāsa, kā arī objektīva varavīksnene, fokuss un tālummaiņa, lai kameras operatori varētu koncentrēties uz kadru. Ir divu veidu vadības interfeiss: CCU izkārtojums tradicionālajai toņu krāsu kontrolei un DaVinci krāsu korektora saskarne, kas ļauj kamerā iebūvētajam DaVinci krāsu korektoram pievienot neticamu digitālo filmu "izskatu" jūsu tiešraidei.

IZSTRĀDĀT PIELĀGOTU TĀLVADĪBAS RISINĀJUMU

Ethernet savienojums nodrošina arī pielāgotus vadības risinājumus. Lai gan ATEM Mini ietver ATEM programmatūras vadību, jūs varat izmantot Ethernet, lai kontrolētu ATEM attālināti jebkurā vietā pasaulē. Populāra darbplūsma ir Ethernet izmantošana, lai ATEM Mini varētu novietot netālu no HDMI kamerām, bet vadība tiek novietota attālināti klusākā vietā, piemēram, vadības telpā. Iedomājieties, ka izmantojat pārslēdzēju no vadības telpas un veidojat profesionālu apraides studiju, kurā vadības telpu var atdalīt no priekšnesuma vai intervijām. Ethernet ļauj vienlaikus pievienot tik daudz paneļu, cik vēlaties, vai arī varat izveidot pielāgotus risinājumus, izmantojot izstrādātāja SDK.

IERAKSTĪT ĀRĒJĀ HYPERDECK RAKSTĪTĀJĀ

HDMI programmas izeja ir lieliski piemērota ATEM Mini pievienošanai ārējam ierakstītājam vai monitoram. ATEM Mini atbalsta tādus ierakstītājus kā Blackmagic Video Assist. Jūs iegūstat augstas kvalitātes izvadi ar pārslēgšanas programmas video, kā arī tiešraidi no iekšējā audio miksera. HDMI izeju var savienot pat ar video projektoriem lielās vietās. Ja pievienojat ATEM Software Control, varat pat veikt ISO ierakstu no vienas no ieejām. Turklāt uzlabotajā ATEM Mini Pro modelī varat ģenerēt vairākus formātus, ierakstot no HDMI programmas izvades programmā ProRes, vienlaikus ierakstot H.264 video straumi USB zibatmiņas diskā.

  • 4. video ieejas kopā
  • 2. kopējā izvade
  • Kopējās Aux izejas 1
  • Kopējās audio ieejas 2 x 3,5 mm stereo mini ligzda.
  • Kopējā audio izvade Nav, tikai iegultais audio.
  • Laika koda savienojuma nav
  • HDMI video ieejas 4 x A tipa HDMI, pārslēdzams 10 bitu HD. 2 kanālu iegultais audio.
  • Video ieejas atkārtota sinhronizācija visās 4 HDMI ieejās. Kadru ātruma un formāta pārveidotāji visās 4 HDMI ieejās.
  • HDMI programmas izejas 1
  • Ethernet Ethernet atbalsta 10/100/1000 BaseT tiešraides straumēšanai, programmatūras vadībai, programmatūras atjauninājumiem un tiešam vai tīkla paneļa savienojumam.
  • Datora interfeiss 1 x USB Type-C 3.1 Gen 1 ierakstīšanai ārējā diskā, tīmekļa kameras izvadei, programmatūras vadībai, programmatūras atjauninājumiem un paneļa savienojumam.
  • ATEM Mini Pro ISO standarti
  • HD Video Input Standarti 720p50, 720p59.94, 720p60, 1080p23.98, 1080p24, 1080p25, 1080p29.97, 1080p30, 1080p50, 1080p59.94, 1080p60, 1080i50, 1080i59.94, 1080i60
  • HD video izvades standarti 1080p23.98, 1080p24, 1080p25, 1080p29.97, 1080p30, 1080p50, 1080p59.94, 1080p60
  • Video straumēšanas standarti 1080p23.98, 1080p24, 1080p25, 1080p29.97, 1080p30, 1080p50, 1080p59.94, 1080p60
  • Ultra HD video standartu nav
  • Video paraugu ņemšana 4:2:2 YUV
  • 10 bitu krāsu precizitāte
  • Krāsu telpa Rec 709
  • HDMI ievades izšķirtspēja no datoriem 1280x720p 50Hz, 59,94Hz un 60Hz 1920x1080p 23,98, 24, 25, 29,97, 30, 50, 59,94 un 60 Hz 1920 x 1080i 50 un 59,94 Hz 60 Hz
  • Krāsu telpas konvertēšana uz aparatūras bāzes reāllaikā.
  • Produkta specifika
  • Iepriekšējie taustiņi 1
  • Downstream Keyers 1
  • Papildu Chroma Keyers 1
  • Linear/Luma Keyers 2
  • Tikai Transition Keyer DVE.
  • Kopējais slāņu skaits 5
  • Rakstu ģeneratori 1
  • Krāsu ģeneratori 2
  • DVE ar apmalēm un ēnu 1
  • saskarne
  • Minimālā monitora izšķirtspēja 1366 x 768.
  • Audio
  • Audio mikseris 6 ieejas x 2 kanālu mikseris.
  • Atlasāms ieslēgšanas/izslēgšanas/audio-sekošanas video katram kanālam, kā arī atsevišķa pastiprinājuma kontrole katram kanālam.
  • Līmeņa un maksimuma mērīšana. Plus jauni Fairlight audio uzlabojumi: kompresors, vārti, ierobežotājs, 6 joslas parametru EQ. Galvenā pastiprināšanas kontrole.
  • Analogā ieeja Nesabalansēta stereo
  • Analogās ievades aizkave līdz 8 kadriem
  • Ievades pretestība 1,8 k
  • Maksimālais ievades līmenis +6dBV
  • Mikrofona spraudnis ir pieejams abiem 3,5 mm mini ligzdas savienojumiem.
  • Straumēšana
  • Tiešā straumēšana ATEM Mini Pro ISO atbalsta tiešu tiešraides straumēšanu Ethernet tīklā, izmantojot reāllaika ziņojumapmaiņas protokolu (RTMP).
  • Ieraksts
  • Tieša video un audio ierakstīšana USB-C 3.1 Gen 1 paplašināšanas ports var ierakstīt tieši ārējā datu nesējā.
  • Video ierakstīšana 4 x HDMI ISO ieejas kā H.264 .mp4 faili ar ātrumu līdz 70 Mb/s, izmantojot ATEM video standartu ar AAC audio.
  • 1 x ieprogrammējiet kā H.264 .mp4 failu ar Straumēšanas kvalitātes iestatījumu un ATEM video standartu ar AAC audio.
  • Audio ierakstīšana 6 x 2 kanālu audio ieejas, kas ierakstītas kā atsevišķi 24 bitu 48 KHz .wav faili. Ietver 2 x analogās stereo audio ieejas un 4 x HDMI 2 kanālu iegultās audio ieejas.
  • Pārslēgšanās Programmu pārslēgšana ierakstīta kā DaVinci Resolve projekta .drp fails.
  • Multivides formāts Atbalsta multivides ExFAT (Windows/Mac) vai HFS+ (Mac) failu sistēmu.
  • Vairāku skatu pārraudzība 1 x 10 skatos, tostarp pa kreisi konfigurējama programma/priekšskatījums, 4 HDMI ieejas, multivides atskaņotājs, straumēšanas statuss, ierakstīšanas statuss un audio mērītāji.
  • Vairāku skatījumu video standarta HD
  • Multivides atskaņotājs
  • Multivides atskaņotāji 1
  • Katra multivides atskaņotāja kanālu aizpildīšana un atslēga.
  • Multivides baseina fotoattēlu ietilpība 20 ar aizpildījumu un atslēgu.
  • Multivides kopas fotoattēlu formāts PNG, TGA, BMP, GIF, JPEG un TIFF.
  • Vadība
  • Vadības panelis Iebūvēts vadības panelis. Komplektā programmatūras vadības panelis ar kameras vadību. Atbalsta papildu aparatūras paneli.
  • Vadības paneļa savienojums Ethernet atbalsta 10/100/1000 BaseT. Ethernet tiek izmantots tiešam savienojumam starp paneli un šasiju vai caur tīklu. ATEM Mini Pro ISO atbalsta arī tiešo USB-C savienojumu. Programmatūras atjaunināšanai izmantotais Ethernet vai USB-C.
  • Vadības paneļa saderība ietver ATEM programmatūras vadības paneli. Saderīgs arī ar ATEM 1 M/E Advanced Panel, ATEM 2 M/E Advanced Panel un ATEM 4 M/E Advanced Panel. ATEM Mini Pro ISO var konfigurēt, izmantojot Blackmagic Videohub Hardware Panel Setup utilītu, lai maršrutētu avotus uz galamērķiem, izmantojot Videohub Smart Control Pro un Videohub Master Control Pro.
  • Iekļauts vadības panelis. ATEM programmatūras vadības panelis ir iekļauts bez maksas operētājsistēmai Mac 10.14 Mojave, Mac 10.15 Catalina vai jaunākai versijai un tikai operētājsistēmai Windows 10 64 bit.
  • Programmatūra
  • Programmatūras atjauninājumi Izmantojot USB vai Ethernet savienojumu, kas ir tieši savienots ar Mac OS X vai Windows datoriem. Ietver ATEM pārslēgšanas utilītu.
  • Konfigurācijas iestatīšana, izmantojot ATEM programmatūras vadības paneli, izņemot ATEM šasijas IP adresi, kas tiek iestatīta, izmantojot ATEM pārslēgšanas utilītu, kas savienota ar USB savienotāju ar šasiju.
  • Operētājsistēmas
  • Mac 10.14 Mojave,
  • Mac 10.15 Catalina vai jaunāka versija.
  • Windows 10, 64 bitu.
  • Jaudas prasības
  • Barošanas avots 1 x ārējais 12 V barošanas avots.
  • Enerģijas patēriņš 36 W
  • Fiziskās specifikācijas
  • ATEM Mini Pro ISO
  • Vides specifikācijas
  • Darbības temperatūra no 5°C līdz 40°C (41° - 104°F)
  • Uzglabāšanas temperatūra no -10° līdz 60° C (14° līdz 140° F)
  • Relatīvais mitrums no 0% līdz 90% bez kondensācijas


  • Professional live stream HDMI switcher
  • Up to 4 HDMI inputs
  • HDMI, USB and RJ-45 outputs
  • Live tally, stream and record status
  • Output video format: 1080p 60 fps
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock