Kameras bateriju lādētāji - Newell DC-USB charger for NP-BG1 batteries - ātri pasūtīt no ražotāja

Neatkarīgi no izmantoto akumulatoru ietilpības un skaita kādā brīdī būs nepieciešams tos uzlādēt. Šeit palīgā nāk Newell USB lādētājs - kompakts, profesionāls un aprīkots ar LED procesa statusa indikatoru.


Regardless of the capacity and number of batteries used, at some point there will be a need to charge them. This is where the Newell USB charger comes to the rescue - compact, professional and equipped with an LED process status display.

Newell DC-USB charger for NP-BG1 batteries

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

10837
5901891109177
Newell

Jauns

iespējams pēc 10.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 09.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 09.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 10.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Neatkarīgi no izmantoto akumulatoru ietilpības un skaita kādā brīdī būs nepieciešams tos uzlādēt. Šeit palīgā nāk Newell USB lādētājs - kompakts, profesionāls un aprīkots ar LED procesa statusa indikatoru. Kompakti izmēri Newell lādētājs ir mazākais no pieejamajiem. Tā kompaktais izmērs nozīmē, ka to var viegli iepakot kopā ar pārējo aprīkojumu un paņemt līdzi jebkurā ceļojumā.

Barošanas iespējas Ierīce tiek darbināta no USB kontaktligzdas. Tādējādi to var uzlādēt no klēpjdatora, barošanas bankas, viedtālruņa lādētāja un automašīnā. Kvalitāte un drošība Augstā ražošanas kvalitāte un izmantotie uzlādes procesa kontrolieri padara ierīci drošu akumulatoriem un lietotājam. Daudzu gadu pieredze Newell zīmols ir tirgū jau daudzus gadus, un tam ir garš apmierinātu klientu saraksts gan profesionāļu, gan amatieru fotogrāfu vidū.

Lādētājs ir saderīgs ar SONY sistēmas akumulatoriem, NEWELL zīmola akumulatoriem un citiem aizvietotājiem. Specifikācija barošanas avots: 5 V; 1 A lādēšanas strāva: 4,2 V; 500 mA lādētāja izmēri: 4,8 x 8,4 x 2,2 cm svars: 30 g (bez kabeļa) Savietojamība akumulators: NP-BG1 priekš Sony Komplekta saturs: lādētājs USB kabelis

Produkta veidsLādētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock