Video stabilizatori - ZHIYUN WEEBILL S PRO PACKAGE C000215 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Zhiyun Weebill S
  • TransMount HDMI bezvadu video raidītājs
  • Fokusa motors Max
  • TransMount Tālruņa turētājs
  • Mini-HDMI uz Micro-HDMI kabelis
  • Mini-HDMI uz mini-HDMI kabelis
  • Mini-HDMI uz HDMI kabelis

ZHIYUN WEEBILL S PRO PACKAGE C000215

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

49545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

19762
C000215
6970194085876
ZHIYUN

Jauns

iespējams pēc 16.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 15.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 15.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 16.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
495.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Weebill-S jaunums ir par 300% uzlabots griezes momenta motors un par 50% palielināta reakcija. Tas labi darbojas ar kamerām, tostarp Sony A7III FE 24-70 mm F2,8 vai Canon 5D4 EF 24-70 mm F2,8, paverot neierobežotas iespējas. WEEBILL-S unikālais ergonomiskais slinga režīms ļauj viegli pārslēgties starp liela un maza leņķa uzņemšanu, izmantojot TransMount ātrās uzstādīšanas komplektu. Jaunais algoritms ļauj kardanam automātiski atpazīt svaru un izvēlas ideālu motora spēku, lai nodrošinātu vislabāko uzņemšanas precizitāti.

Pilnīgi jauns TransMount attēla pārraides modulis

Pilnīgi jaunais attēla pārraides modulis nodrošina kristāldzidru tīrību ar 1080p ar ātrumu 30 kadri sekundē, maksimālo attēla pārraidi 100 metru attālumā, kurā ir: LUT, pseidokrāsošana, fokusa maksimums un zebras regulēšana profesionālai uzraudzībai un dzīvās straumes publicēšanai. TransMount attēla pārraides modulis, kas ļauj stabilizatoram pievienot 3 atsevišķas ierīces, neatkarīgi no tā, vai tas ir viedtālrunis, planšetdators vai profesionāls monitors, nodrošina labāku lietojamību.

Uzlabota akumulatora jauda, 14 stundu darbības laiks Weebill S, kas aprīkots ar divām standarta 18650 baterijām, ar vienu uzlādi spēj nepārtraukti filmēt līdz pat 14 stundām. Tas ļauj arī tieši uzlādēt kameru filmēšanas laikā, tāpēc jums nav jāpārtrauc kameras bateriju maiņa*.

*Izmanto tikai ar kamerām, kas atbalsta USB uzlādi.

Viedā kalibrēšana

WELLBILL-S ir integrēts pilnīgi jauns pašadaptīvs vadības algoritms, kas automātiski atpazīst svaru un izvēlas ideālu motora spēku, lai nodrošinātu vislabāko uzņemšanas precizitāti. Turklāt Weebill-S paplašināšanas stienis pievieno pretsvaru, lai līdzsvarotu kardānu, izmantotu slinga režīmu, lai pievienotu mikrofonu un ierakstītu, fotografējot ar GoPro. Katrai asij varat pielāgot sekošanas ātrumu, lai pielāgotos dažādiem uzņemšanas scenārijiem.

Ātra iestatīšana

Weebill-S izmanto "divi vienā" ātrās atbrīvošanas plāksni ( gan arca swiss, gan Manfrotto), kas ļauj vieglāk iestatīt un ātrāk pāriet no viena aprīkojuma uz citu bez atkārtotas līdzsvarošanas. Turklāt fiksatora konstrukcija ļauj viegli bloķēt katru asi, lai labāk pielāgotu balansēšanu un uzglabāšanu.

ViaTouch 2.0 un SmartFollow 2.0

Mūsu jaunākais papildu programmatūras atjauninājums ir ViaTouch 2.0 lietotnē ZY Play, kas nodrošina nevainojamu savienojumu starp viedtālruni un kameru. Izmantojot ViaTouch 2.0, lietotāji var viegli pārraudzīt video, kontrolēt un ierakstīt, kā arī pielāgot kameras parametrus. Kopā ar attēla pārraides moduli ir ieviesta pilnīgi jauna objektu izsekošanas funkcija SmartFollow 2.0. Izvēlieties objektu vai pat sevi ViaTouch 2.0 saskarnē, un kamera sekos jūsu kustībai ar īpaši zemu latentuma līmeni un kinematogrāfisku pieredzi.

Jauns fokusa ritenis

WEEBILL-S atbalsta elektronisko fokusu un mehānisko fokusa/ tālummaiņas vadību ar jauno ērto vadības ritenīti uz roktura, lai uzņemšanas laikā ātri un precīzi fokusētu vai tālinātu. Izmantojot servo fokusēšanas/ tālummaiņas motoru, lietotāji var kontrolēt tālummaiņu un fokusu, lai iegūtu profesionālāku filmēšanas pieredzi.

Kas ietilpst iepakojumā

  • Weebill S
  • USB kabelis (C tips)
  • Usb kabelis (mikro/mikro)
  • Usb kabelis (micro/mini)
  • Ātrās lietošanas rokasgrāmata
  • Uzglabāšanas futrālis
  • Statīvs
  • Lādētājs
  • 18650 Li-Ion akumulators 2 gab.
  • Pamatne
  • Ātrās atbrīvošanas mezgls
  • Kabeļa korpuss
  • TransMount HDMI bezvadu video raidītājs
  • Maksimālais fokusa motors
  • TransMount Tālruņa turētājs
  • Mini-HDMI uz Micro-HDMI kabelis
  • Mini-HDMI uz mini-HDMI kabelis
  • Mini-HDMI uz HDMI kabelis

Zhiyun Weebill S - attēlu pārraides pro komplekts

WEEBILL-S, kam ir uzlabots algoritms un spēcīgāki motori, inteliģentā ViaTouch 2.0 sistēma, kā arī īpaši zemas latentās HD attēla pārraides modulis, vēl vairāk paceļ filmēšanas robežas. Atklājiet neierobežotas iespējas ar WEEBILL-S!

Lieliska jauda, izcila savietojamība

WEEBILL-S ir aprīkots ar jauniem motoru blokiem un modernizētu augstas precizitātes algoritmu. Tādas kombinācijas kā Sony A7 III FE 24-70mm F2.98 un Canon 5D4 FE 24-70mm F2.8 var perfekti sabalansēt un stabilizēt WEEBILL-S, lai dažādos scenārijos uzņemtu vienmērīgus kinematogrāfiskus kadrus. Vienkārši uzlieciet kameru uz WEEBILL-S, un tā var automātiski noregulēt savu jaudu, lai vislabāk pielāgotos jūsu ierīcēm. Ar WEEBILL-S varat būt bez gaismas un izbaudīt radīšanu no visas sirds.

Kompakts kā A4 papīra lapa

WEEBILL-S unikālā struktūra un minimālais dizains padara to īpaši kompaktu kā A4 papīra lapu.

Ātrā atbrīvošanas sistēma "divi vienā

WEEBILL-S izmanto populārās "divi vienā" ātrās noņemšanas plates (Mafrotto/Arca-Swiss), kas ļauj viegli iestatīt un ātri pāriet no viena aprīkojuma uz citu bez atkārtotas līdzsvarošanas.

Inteliģentā automātiskā noregulēšana

WEEBILL-S ir integrēts pilnīgi jauns pašadaptīvs vadības algoritms, kas spēj automātiski un īpaši precīzi atpazīt produkta svaru.

Vienmēr ieslēgts fokuss

WEEBILL-S atbalsta gan elektronisko fokusa kontroli, gan mehānisko fokusa/ tālummaiņas kontroli, izmantojot ērtu vadības ritenīti uz korpusa.

ViaTouch 2.0 ietverts intelekts

Papildus HD attēla pārraidei ViaTouch 2.0 bez problēmām savieno viedtālruni, kameru un kardānu. Dažādus kardāna un kameras iestatījumus, piemēram, Follow Speed, Aperture, ISO, Shutter Speed u. c., var regulēt reāllaikā.

Tūlītēji Gimbal iestatījumi, neizmantojot lietotni

Intuitīvajā OLED displejā var parādīt dažādus iestatītos parametrus, piemēram, motora stiprumu, sekošanas ātrumu, gludumu, mirušās joslas, taustiņu pielāgošanu u. c.

Uzlabots attēla pārraides modulis

Pilnīgi jauno TransMount attēla pārraides moduli (piederums), kas ir kompakta izmēra, var veikli uzstādīt tieši zem ātrās noņemšanas plates.

SmartFollow 2.0

Kopā ar attēla pārraides moduli SmartFollow 2.0 tagad ļauj precīzi izsekot objektam, un nav nepieciešams balansēt tālruni uz kameras vai kardāna.

Piederumu ekosistēma

WEEBILL-S ar trim 1/4 collu vītņu caurumiem nodrošina lielisku saderību ar vairākiem piederumiem, piemēram, TransMount ātrās uzstādīšanas komplektiem, monopodu, servo tālummaiņas/fokusēšanas motoriem, attēlu pārraides sistēmu un citiem. Izpētiet neierobežotas iespējas ar WEEBILL-S!

TransMount attēla pārraides uztvērējs

Kad stabilizators ir aprīkots ar attēla pārraides uztvērēju un raidītāju, stabilizatoram var pievienot līdz pat 3 ierīcēm, tostarp ne tikai viedtālruņus un iPad, bet arī profesionālus monitorus. No šī brīža jūsu rokās ir profesionāla kameras komanda.

Bezvadu tālvadības pults ar kustības sensoru

Pilnīgi jaunajā tālvadības pultī ir iebūvēts kustības sensors un pilna pogu konstrukcija, kas ļauj veikt īpaši precīzu kustības sensora vadību un parametru iestatījumus reāllaikā.

Produkta veidsKameras stabilizators
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock