Statīvu aksesuāri - Manfrotto statīva komplekts Befree GT CF 4 MKBFRTC4GT-BH MKBFRTC4GT-BH - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Manfrotto Befree GT statīvs ar 496 lodveida galvu
  • 4 sekciju oglekļa šķiedras kājas
  • Var nest līdz 10 kg
  • Maksimālais augstums 162 cm
  • Izcila veiktspēja vieglā formātā

Manfrotto statīva komplekts Befree GT CF 4 MKBFRTC4GT-BH MKBFRTC4GT-BH

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

36945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas

30217
MKBFRTC4GT-BH
8024221680676
Manfrotto

Jauns

03.04 - 13.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
04.04 - 14.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
04.04 - 14.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.04 - 13.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
369.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Manfrotto Befree GT oglekļa ceļojumu statīva un lodveida galvas komplekts ir ideāls risinājums profesionāliem fotogrāfiem, kuriem nepieciešama izcila veiktspēja visvieglākajā formātā. Befree GT ir profesionālākais risinājums Manfrotto plašajā ceļojumu statīvu klāstā. Tas ir ideāls pārnēsājamības - tikai 43 cm/16,93 collas salocītā stāvoklī - un iespaidīgas stabilitātes apvienojums, kas nodrošina nevainojamu un vieglu darbību pat ar 10 kg/22,03 kg aprīkojuma slodzi. Tā ergonomiskais dizains padara Manfrotto Befree GT lietošanu ērtu, ātru un drošu, ļaujot pat visprasīgākajiem fotogrāfiem ātri un viegli uzstādīt savu aprīkojumu, lai viņi varētu koncentrēties uz perfekta kadra uzņemšanu. Befree GT ir aprīkots ar jaunu cietu zirnekli, kas izstrādāts, lai nodrošinātu maksimālu stabilitāti uz visa veida reljefa, arī uz visnelabvēlīgākajiem apvidiem, vienmēr saglabājot kameru pilnīgi stabilu un gatavu uzņemt asākos attēlus.

Tam ir M-lock - jaunais Manfrotto izstrādātais pagriežamais fiksators, kas apmierina ikvienu, kurš meklē ātru, viegli lietojamu un kompaktu risinājumu. Turklāt M-Lock nav izvirzītu detaļu, un tā mehānisms perfekti aizveras ap galvu, ļaujot Befree GT bez piepūles iebīdīt un izņemt no glabāšanas kabatas.

Tā ergonomiskais kāju leņķa selektors ir izstrādāts tā, lai to varētu ērti lietot gan labās, gan kreisās rokas fotogrāfi, ļaujot ikvienam intuitīvi mainīt fotografēšanas perspektīvu un atrast pareizo statīva iestatījumu, nezaudējot uzmanību uz vēlamo kadru.

Befree GT var viegli iestatīt trīs neatkarīgās kāju leņķa pozīcijās, garantējot pilnīgu fotografēšanas daudzpusību visām radošajām idejām, kas var rasties brīvā dabā. Šim inovatīvajam modelim ir arī "zirneklis" Easy Link, tāpat kā Manfrotto profesionālajiem 190 & 055 statīviem, kas ļauj fotogrāfiem uzlabot savu radošumu, pievienojot piederumus, kas padara viņu attēlus unikālus un neaizmirstamus. Ja vēlaties, pievienojot gaismu vai atstarotājus, tagad varat uzņemt pārsteidzošus kadrus brīvā dabā, kas iepriekš bija iespējami tikai ar smagiem statīviem ar aksesuāriem.

Šis statīvs ir aprīkots ar Manfrotto uzlaboto 496 alumīnija centrālo lodveida galvu (MH496-BH) , kas ir pārnēsājama, taču jaudīga un intuitīva galva, kas nodrošina vienmērīgu un precīzu kameras kustību. Šī uzlabotā lodveida galva apvieno praktiskumu un augstu veiktspēju, un tai ir trīs neatkarīgas vadības ierīces, kas nodrošina daudzpusību, lai tā būtu piemērota jebkurai videi. Galvenā ergonomiskā poga pārvalda lodes fiksāciju, integrētā berzes kontroles poga regulē lodes spriegojumu, lai iekārtas svars vienmēr būtu perfekti sabalansēts un kadri tiktu uzņemti bez piepūles; neatkarīgā panorāmas poga uztur horizontāli plakanu horizontu un pārvieto kameru horizontāli, nodrošinot pārsteidzošus ainavas kadrus. Kadrēšana ar 496 ir vienkāršāka un paver neierobežotas iespējas, lai jūs varētu fotografēt jebkurā iespējamā leņķī.

Galvai ir piestiprināta unikāla plāksne, kas to padara pilnībā saderīgu ar pasaulē izplatītākajiem standarta galvu stiprinājumiem: Manfrotto RC2 un Arca-swiss stila galvu. Ar šo alumīnija plāksnīti, kas piestiprināta pie kameras, visas Manfrotto galvas un gandrīz visas tirgū pieejamās statīva galvas ar Arca-swiss stila stiprinājumiem var uzstādīt ātri un bez piepūles, neizmantojot demontāžas detaļas.

Befree GT ir labākais profesionālais ceļojumu statīvs visiem fotogrāfiem, kuri vēlas maksimālu veiktspēju pat ceļojuma laikā. Šis izturīgais, bet vienlaikus vieglais ceļojumu statīvs ir optimāla stabilitātes, pārnēsājamības, vienkāršas uzstādīšanas un lietošanas kombinācija. Tas ir veidots tā, lai ļautu fotogrāfiem izpaust savu individualitāti un sasniegt drosmīgākos un izcilākos kadrus, izmantojot savu kameru, ar pārliecību, ka tos atbalsta profesionāls risinājums, kas nekad nepievils.

Produkta veidsStatīvs foto
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse