Video stabilizatori - Zhiyun CRANE 3S stabilizators 6,5kg komplekts ar SmartSling rokturi - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 3 asu rokas kardāns ar diviem rokturiem
  • Nodrošina vienmērīgu kameras kustību
  • SmartSling rokturis
  • Noslodzes ietilpība līdz 6,5 kg
  • Akumulatora darbības laiks līdz 12 stundām

Zhiyun CRANE 3S stabilizators 6,5kg komplekts ar SmartSling rokturi

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

74544 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

40355
C020017IEU
6970194085982
ZHIYUN

Jauns

03.04 - 10.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
04.04 - 11.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
04.04 - 11.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.04 - 10.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
745.44
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Dažāda veida filmēšanas vide - no intensīvas pakaļdzīšanās līdz studijas filmēšanai - prasa gan lielu jaudu, gan elastīgu filmēšanas aprīkojumu. Paturot prātā filmu veidotājus, ZHIYUN uzskatīja, ka Crane sērija var vēl labāk pielāgoties stingrai un neparedzamai filmēšanas videi. Tagad mēs iepazīstinām ar jauno CRANE 3S - leģendāro kardānu, kas balstīts uz inovāciju mantojumu ar lieliskiem motoriem un pavisam jaunu modulāro dizainu, kura mērķis ir plašāks pielietojums un intuitīva vadība.

Pārprojektēts ambiciozākām kameru konfigurācijām

Tas nav vienkārši uzlabojums, bet gan rekonstrukcija. CRANE 3S ir konstruēts ar pilnīgi jauniem SUPER motoriem, kas ļauj izmantot Max. 6,5 kg lietderīgo slodzi plašam kameru komplektu klāstam.

Izvelkama roka. Lielāka elastība

Mērķis ir nodrošināt plašāku savietojamību, bet elastība ir nodrošināta. Lielākiem kino kameru komplektiem lietotāji var piestiprināt pagarinājuma moduli uz rullīša ass, lai iegūtu vairāk vietas, savukārt mazākiem DSLR komplektiem pagarinājuma moduli var atvienot, lai nodrošinātu lielāku pārnēsājamību.

Modulāra konstrukcija. Daudzpusīga uzņemšana

CRANE 3S kamerai rokturis ir noņemams, un ir pieejamas divas iespējas: TransMount EasySling rokturis un TransMount SmartSling rokturis. Jūs varat vai nu uzstādīt EasySling rokturi, lai pagarinātu rokturi ērtākai darbībai stāvus & zem sliedēm, vai izvēlēties uzstādīt SmartSling rokturi ar intuitīvu vadības paneli un OLED ekrānu, lai veiktu tiešu kameras & kardāna parametru regulēšanu, vai kombinēt tos kopā!

Savstarpēja savietojamība. Jūs varat iedomāties

Lai veiktu sarežģītus filmēšanas uzdevumus, CRANE 3S piedāvā daudzpusīgu risinājumu, pateicoties tā savstarpējai savietojamībai. Roktura modifikācijas ir viegli atdalāmas, un abos ir vairāki dažāda izmēra vītņu caurumi piederumu montāžai. Modulārais dizains nodrošina lielāku CRANE 3S savietojamību, piemēram, ar motorizētu lelli, strēli, kabeļu kameru, Easyrig u. c.

Nulles šūpošanās. Varoņa drošība

CRANE 3S nodrošina maksimālu uzticamību, uz kuru lietotāji var paļauties. Atjaunotā bloķēšanas sistēma var bloķēt trīs asis bez pamanāmas šūpošanās. Modulārā konstrukcija ir integrēta ar dubultām slēdzenēm, lai nodrošinātu, ka kamera ir 100% drošībā uz kardāna ceļojuma vai uzglabāšanas laikā.

Nepārtraukta darbības nepārtrauktība, ko nodrošina PowerPlus

Papildus akumulatora ievietošanai CRANE 3S piedāvā DC-IN portu, kas atbalsta līdz 25,2 V ieeju tiešai uzlādei. Jaunajā aizraujošajā TransMount PowerPlus akumulatoru komplektā var ievietot 6*18650 akumulatorus, kas nodrošina lielāku izturību jūsu kardānam, lai pielāgotos pastāvīgām intensīvām kustībām, un kalpo kā kompakta, bet ātri uzlādējama enerģijas banka jūsu ierīcēm.

Fenomenāls ātrums. Ļoti vienmērīgs

Lai atvieglotu jaudīgas funkcijas dažādās filmēšanas vidēs, CRANE 3S darbina jauna algoritmu sistēma, kas nodrošina fenomenāli ātru reakciju un vienmērīgu darbību. Ātras darbības uzņemšanas laikā CRANE 3S spēj bez kompromisiem pretoties spēcīgam vējam un G spēkam.

Uzlabota tālummaiņas & fokusa sistēma

Lai apmierinātu kinematogrāfijas vajadzības, tālummaiņas & fokusa sistēmai ir pievienoti lielāki objektīvu balsti. Fokusēšanas ritenītis ir aprīkots ar baltu plāksnīti fokusa diapazona atzīmēšanai. Tālummaiņu var veikt sinhroni, izmantojot SmartSling rokturi.

Trīskārša vadība, filmēšana pēc jūsu vēlēšanās

ZHIYUN rūpējas par visu filmu veidotāju vajadzībām. Ar ZHIYUN kardāniem un TransMount attēla pārraides sistēmu filmētājiem, kas strādā filmēšanas grupā vai strādā vienatnē, ir pieejamas trīs vadības iespējas: vadība no kardāna, no viedtālruņa vai no kustību sensora kontroliera.

Ir radies spēles mainītājs! Jaunais Zhiyun CRANE 3S

Jaunie CRANE 3S supermotori ļauj uzņemt līdz pat 6,5 kg kravnesību. Tas paver jaunu pasauli filmu veidotājiem un satura veidotājiem, kuri tagad var filmēt ar DSLR kamerām vienā dienā un izmantot profesionālas videokameras, piemēram, Sony FX9, Red Dragon vai Arri Alexa, citā dienā, izmantojot to pašu kardānu.

Lielākām kinokamerām uz rullīša ass var viegli piestiprināt pagarinājuma moduli, lai iegūtu vairāk vietas. Mazākām DSLR kamerām pagarinājuma moduli var atvienot, lai nodrošinātu lielāku pārnēsājamību. Crane 3S ļauj viegli, ātri un elastīgi strādāt ar video aprīkojumu.

Vēl viena jauna funkcija ir noņemamie rokturi, kas ļauj izvēlēties starp TransMount SmartSling vai EasySling rokturiem. TransMount SmartSling rokturī ir integrēts vadības panelis ar oled ekrānu, kas nodrošina intuitīvu kardāna un kameras iestatījumu, piemēram, fokusa un tālummaiņas, kontroli. EasySling rokturis nodrošina daudzveidīgus kardāna turēšanas veidus. Pateicoties roktura leņķēšanas iespējai, ir viegli pāriet no parastā augstuma uz zemiem leņķiem, kad kardāns atrodas normālā augstumā. Ir speciālas pogas dažādiem sekošanas režīmiem, lai ātri mainītu metodi, nedomājot.

Pateicoties vairākiem vītņu caurumiem gan stabilizatorā, gan rokturī, CRANE 3S ir savstarpēji savietojams ar plašu piederumu klāstu, piemēram, EasyRig, motorizētām lellēm, strēles un kabeļu kamerām. Tas ļauj viegli atrast vislabāko darba pozīciju jebkura veida filmēšanai, iegūt vēlamo kadru bez kompromisiem.

Komplektā ir iekļauts galda statīvs, kas palīdzēs stabili noturēt gimbalu un ātri nolikt sistēmu, kad netiek veikta filmēšana. Tas mazinās nogurumu un saglabās jūsu svaigumu visas dienas garumā.

Jaunais trīs asu fiksācijas risinājums bez spraugām līdzsvaro un saglabā tuvu nulles vibrācijas līmenim. Vairākas kardāna saskarnes ir veidotas ar drošības slēdzenēm, lai nodrošinātu intensīvu uzņemšanu visos virzienos.

Lielāka jauda

CRANE 3S ir DC-IN ports, kas atbalsta līdz 25,2 V ieejas spriegumu tiešai uzlādei. Iebūvētās baterijas tagad var darbināt gimbalu līdz pat 12 stundām ar tikai 4 stundu uzlādi, kas ir par 35 rom vairāk nekā iepriekšējā modelī.

Vēl viens jauns aizraujošs barošanas avots ir TransMount PowerPlus (pēc izvēles) akumulatoru komplekts, kurā var ievietot sešas 18650 baterijas. Tas nodrošinās lielāku izturību un jaudu, lai pielāgotos pastāvīgām intensīvām kustībām, un kalpos kā kompakta, bet ātri uzlādējama enerģijas banka jūsu ierīcēm. Ar šo akumulatoru komplektu jūs iegūsiet 21 stundas ilgu darbības laiku.

Tālvadības pults

Tāpat kā iepriekšējiem LAB un Weebill modeļiem, arī Crane 3S ir iespēja izveidot bezvadu savienojumu ar viedtālruni un izmantot to kā uzlabotu tālvadības pulti, izmantojot pārraides moduli. Izmantojot Full HD (1080p) bezvadu video atbalstu, viedtālrunis darbojas kā monitors. Tas palīdzēs komponēt attēlu un iegūt pārskatu par svarīgiem iestatījumiem.

Papildus HD attēla pārraidei ViaTouch 2.0 bez problēmām savieno viedtālruni vai kameru ar kardānu. Dažādus kardāna un kameras iestatījumus, piemēram, sekošanas ātrumu, diafragmu, ISO, slēdža ātrumu u. c., var pielāgot reāllaikā. Intuitīva vadība un reāllaika uzraudzība ir jūsu rokas stiepiena attālumā.

Piezīme:

Šajā komplektā ir kardāns Zhiyun Crane 3S ar TransMount SmartSling rokturi.

Galvenās specifikācijas:

  • Var uzņemt lietderīgo slodzi līdz 6,5 kg.
  • DSLR un profesionālām videokamerām
  • Vairāki stiprinājuma punkti piederumiem
  • Akumulatori ar darbības laiku līdz 12 stundām
  • Viegli lietojams
  • Iespēja izveidot bezvadu savienojumu ar viedtālruni
Produkta veidsKameras stabilizators
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse