Video stabilizatori - DJI RONIN RS3 stabilizators - perc šodien veikalā un ar piegādi

Galvenās funkcijas

  • Viegls uzbūve ar 3kg kravnesību
  • Atbalsta Sony a7S III/Canon R5 kameras
  • Uzlabots 1,8 collu OLED skārienekrāns
  • Tūlītēja režīma pārslēgšana
  • Atbalsta bezvadu attēlu raidītāju
  • Kustības vadība ar viedtālruni
  • 12 stundu darbības laiks, PD ātrā uzlāde
  • Precīzās regulēšanas poga uz slīpuma ass
  • Radošās funkcijas, piemēram, laika tunelis
Product Video
 
 

DJI RONIN RS3 stabilizators

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

52945 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

43469
CP.RN.00000216.01
6941565928597
DJI

Jauns

26.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
27.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
27.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
26.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
529.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Ja nepieciešama palīdzība stabilizatora lietošanā vai kalibrēšanā, jautā mūsu konsultantiem.
Ja vēlies pirms pirkšanas izmēģināt darbu ar stabilizatoru, iesakām iznomāt DJI Ronin RS3 stabilizatoru

Gatavs, kad esat

DJI RS 3 ir pārveidots, lai tas būtu vēl vieglāks un gludāks par Ronin RSC 2 stabilizatoru, sverot tikai 1,2kg mārciņas un kravnesību līdz 3kg. Šis mazais stabilizators ir pietiekami izturīgs, lai atbalstītu un stabilizētu Sony a7S III vai Canon R5 ar pievienotu 24–70 mm tālummaiņas objektīvu. Ar lielāku pilnkrāsu OLED displeju, jaunu precīzās regulēšanas pogu un lielāku stabilitāti RS 3 var kļūt par būtisku jūsu kompaktās kameras komplekta sastāvdaļu.

Ātrās atbrīvošanas plāksnes


Izmantojot divslāņu ātrās noņemšanas plāksnītes, kameras uzstādīšana uz RS 3 ir ātra un ērta. Nav nepieciešams atkārtoti līdzsvarot kardānu pēc jauna akumulatora vai atmiņas kartes nomaiņas.

Automātiski ass bloķētāji

Kad kardāns ir izslēgts, varat nospiest un turēt barošanas pogu, un trīs asis tiks atbloķētas, kamēr kardānis tiek automātiski izvērsts, ļaujot jums sākt strādāt tikai divu sekunžu laikā. Vienreiz nospiediet barošanas pogu, un asis automātiski bloķēsies un pāries miega režīmā, padarot pārvietošanu vai glabāšanu ievērojami efektīvāku.

Bezvadu slēdža vadība

Ieviešot divrežīmu Bluetooth, RS 3 atbalsta bezvadu slēdža vadību, ietaupot laiku un pūles katrā lietošanas reizē. Pēc sākotnējās Bluetooth savienošanas pārī varat kontrolēt video un fotoattēlu uzņemšanu, vienkārši nospiežot ierakstīšanas pogu uz stabilizatora. Iepriekš pārī savienotās kameras var automātiski atjaunot savienojumu pēc pirmās lietošanas reizes, tāpēc nav nepieciešams kameras vadības kabelis.

Integrētās kontroles pogas

  • Izmantojot precīzās regulēšanas pogu uz slīpuma ass, kamera var slīdēt uz priekšu vai atpakaļ, veicot milimetru precizitātes pielāgojumus, lai, mainot objektīvu, vieglāk panāktu precīzu balansu.
  • Vienkārši pabīdot stabilizatora režīma slēdzi, varat mainīt režīmus Pan follow, Panor and Tilt follow un FPV. FPV režīma atlasi var arī pielāgot 3D Roll 360, Portrait vai Custom, ļaujot jums pielāgot aprīkojumu un sākt darbu pēc iespējas ātrāk.
  • Pagriežot priekšējo ripu, varat kontrolēt tālummaiņu vai fokusu. To var arī pielāgot, lai kontrolētu kameras slēdža, diafragmas atvērumu, ISO vai stabilizatora kustības, padarot to īpaši ērtu darbam ar vienu roku.
  • Trešās paaudzes RS stabilizācijas algoritms
  • Izmantojot nākamās paaudzes stabilizācijas algoritmu, RS 3 nodrošina par 20% lielāku stabilitāti salīdzinājumā ar RSC 2, bez piepūles pārvaldot attēlus no zema leņķa, izpildot scenārijus vai pārslēdzoties starp augstu un zemu pozīciju.

Iegūstiet SuperSmooth rezultātus

Kad SuperSmooth režīms ir iespējots, RS 3 palielina motora griezes momentu, lai vēl vairāk uzlabotu stabilizāciju, nodrošinot stabilus kadrus pat ātri mainīgos scenārijos vai ar 100 mm ekvivalentiem fokusa objektīviem.

1,8 collu OLED skārienekrāns

Salīdzinot ar RSC 2 melnbalto ekrānu, RS 3 ir aprīkots ar 1,8 collu OLED pilnkrāsu skārienekrānu ar par 80% lielāku displeju. Tas atbalsta arī lielāko daļu Ronin lietotņu iestatījumu, nodrošinot intuitīvu un precīzu vadību kopā ar pārveidoto lietotāja interfeisu.

Uzraudzība viedtālrunī

RS 3 atbalsta Ronin Image Transmitter (iepriekš zināms kā Ronin RavenEye Image Transmitter), lai pārraidītu 1080p30 HD tiešraides plūsmas tieši uz mobilo ierīci. Maksimālais pārraides attālums ir 656 pēdas, un pārraides latentums no gala līdz galam ir 60 ms. Viedtālruni var pievienot arī RS 3 NATO portam ar tālruņa turētāju bezvadu uzraudzībai.

Integrēta uzraudzība un kontrole

Attāli pielāgojiet kameras ekspozīciju tieši Ronin lietotnē vai vadiet stabilizatoru ar virtuālo kursorsviru, lai iegūtu integrētu uzraudzības un vadības pieredzi. Izmantojot Ronin Image Transmitter, viedtālruni var izmantot kā kustību kontrolieri, lai attālināti vadītu RS 3 kardānu, lai nodrošinātu elastīgākas un dinamiskākas kameras kustības.

Uzlabots akumulators un ātra uzlāde

Jaunajam RS 3 akumulatora rokturim ir kasetnes dizains, kas atvieglo akumulatoru nomaiņu un ir mazāks uzglabāšanai salīdzinājumā ar RSC 2. To var pat uzlādēt atsevišķi no stabilizatora. Jaunais akumulatora rokturis nodrošina pagarinātu darbības laiku līdz 12 stundām, kas ir pietiekami nepārtrauktai filmēšanai visu dienu. Tā atbalsta 18 W PD ātru uzlādi ar tikai 2,5 stundu uzlādes laiku. To var izmantot pat uzlādes laikā, lai RS 3 darbinātu gandrīz neierobežotu laiku.

Inteliģentās funkcijas

Kamera saglabā visas viedās kustības funkcijas, piemēram, Dolly Zoom, Motionlapse, Track, Time Tunel un Panorama.

Produkta veidsKameras stabilizators
Vertikālā filmēšanaIespējama ar papildu aksesuāru
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt DJI RONIN RS3...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: DJI RONIN RS3...
Šo nomas DJI RONIN RS3... vari iegādāties ar atlaidi par: € 596.94 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.