New CondensermicrophonePuluzPU612BStudioBroadcast

Ierakstiet podkāstus, tiešraides, sarunājieties ar tuviniekiem un citiem spēlētājiem, izmantojot Puluz PU612B Studio Broadcast. Mikrofons uztver skaidru skaņu bez izkropļojumiem un novērš apkārtējo troksni. Varat arī regulēt tā pozīciju. Izstrādājums ir saderīgs ar Android un iOS, tāpēc varat to veiksmīgi savienot ar dažāda veida ierīcēm. Komplektā ietilpst arī papildu piederumi.

Kondensatora mikrofons Puluz PU612B Studio Broadcast PU612B

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

5846 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

9538
PU612B
5905316147423
Puluz

Jauns

iespējams pēc 19.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 19.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Skaidra skaņa bez izkropļojumiem

Mikrofons ir kardioīdoidāls, kas nozīmē, ka tas uztver skaņas noteiktā laukā - taisni uz priekšu un uz sāniem. Tas nodrošina skaidras augstās notis un izceltus basus. Turklāt DSP mikroshēma samazina apkārtējo troksni, tāpēc varat baudīt augstas kvalitātes ierakstus bez liekiem trokšņiem. Turklāt zemā signāla un trokšņa attiecība (78 dB) novērš kropļojumus ierakstīšanas laikā, bet putu vairogs un popfiltrs vēl vairāk slāpē apkārtējo troksni.

Plaša saderība un ērts savienojums

Neuztraucieties par savietojamības problēmām. Puluz kondensatora mikrofons ir saderīgs ar operētājsistēmām Android un iOS, tāpēc varat to veiksmīgi savienot ar tādām ierīcēm kā viedtālrunis, planšetdators, klēpjdators utt. Turklāt tas atbalsta TikTok, Amazon Live, Facebook, YouTube un daudzas citas platformas. Tātad varat ierakstīt, kā jums ir ērti. Un plug & play padara mikrofonu viegli savienojamu ar ierīci - komplektā atradīsiet USB skaņas karti un XLR kabeli.

Pielāgojamība

Pielāgojiet mikrofona pozīciju atbilstoši savām vajadzībām. Komplektā ir iekļauts statīvs, ko varat viegli piestiprināt pie izvēlētās virsmas, kuras biezums nepārsniedz 15 cm. Tā leņķi var regulēt 360° robežās. Turklāt regulējams ir arī popfiltrs (360) un mikrofona stiprinājums (270). Izbaudiet lietošanas brīvību ar Puluz PU612B Studio Broadcast.

Komplektā ietilpst

  • Mikrofons
  • statīvs
  • rokturis
  • putuplasta vairogs
  • pop filtrs
  • XLR kabelis
  • USB skaņas karte
Preces veidsMikrofoni
MikrofoniVirzītie mikrofoni
Mikrofonu savienojumsar vadu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock