UGREEN HD127 Micro HDMI to HDMI cable 2.0V 2m (black)

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
41961
30103
6957303831036
UGREEN

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Mikro HDMI — HDMI kabelis

Mikro HDMI kabelis — HDMI ļauj savienot datoru, klēpjdatoru vai konsoli ar projektoru, monitoru vai televizoru, lai parādītu 4K attēla kvalitāti. Skatieties filmas vai padariet savu darbu efektīvāku, dublējot vai palielinot ekrānu.

Augstas kvalitātes darbs

Izgatavots no cinkota vara, pārklāts ar videi draudzīgu materiālu, kabelim ir apzeltīti savienotāji, kas garantē nekādu traucējumu un augstu izturību pret koroziju un nodilumu. Iebūvētā IC mikroshēma aizsargā attēlu pret traucējumiem un dubultošanos.

Modelis

HD127

Savienotājs

mikro HDMI uz HDMI

Versija

2,0 V

Garums

1 m

3D atbalsts

Izšķirtspēja

4K

Micro HDMI - HDMI cable

Micro HDMI cable - HDMI allows you to connect your computer, laptop or console to a projector, monitor or TV to display 4K image quality. Watch movies or make your work more efficient by duplicating or enlarging the screen. 

High-quality workmanship

Made of galvanized copper covered with environmentally friendly material, the cable has gold-plated connectors, which guarantee no interference and high resistance to corrosion and wear. The built-in IC chip protects the image against interference and ghosting.

ModelHD127
Connectormicro HDMI to HDMI
Version2.0V
Length2 m
3D supportYes
Resolution4K
SavienojumiHDMI to HDMI Micro

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.