UGREEN 3.5mm AUX Stereo audio Splitter Cable 20cm

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
42291
50253
6957303852536
UGREEN

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

  • Audio koplietošana: Ugreen 3,5 mm audio sadalītājs ļauj savienot divas austiņas/skaļruņus vairumam ierīču ar 3,5 mm papildu portu (AUX), piemēram, MP3 atskaņotāju, viedtālruni, planšetdators, dators utt., kas ir lielisks risinājums, lai dalītos ar lielisku mūziku, filmām un spēlēm ar savām ģimenēm un draugiem.
  • Kvalitatīva skaņa: pulēts 24K apzeltīts savienotājs, alumīnija apvalks, bezskābekļa vara vads nodrošina augstāku audio pārraidi bez signāla zuduma un trokšņa. Nodrošiniet izcilu stereo skaņu abās izejās.
  • Premium materiāli: izturīgs ekranējums ar tīru varu, alumīnija korpuss, apzeltīti spraudņi ievērojami uzlabo izturību, nodrošinot ilgāku kalpošanas laiku. Savienotāja spriedzes samazināšanas gredzeni padara to stabilāku un elastīgāku.
  • Plaša izmantošana: strādājiet ar lielāko daļu ierīču ar 3,5 mm papildu portu (AUX), piemēram, iPad, iPhone, iPod, MP3 atskaņotājiem, klēpjdatoriem, personālajiem datoriem, mobilajiem tālruņiem, planšetdatoriem. , PlayStation, WII. Kabeļa garums ir 20 cm/7,87 collas, kas ir kompakts un viegls jūsu ceļojumiem un lidmašīnām.
  • Ko jūs saņemat: 1x UGREEN 3,5 mm audio sadalītāja kabelis. Svarīgas piezīmes: ja izmantojat TRRS austiņas (4 vadu) ar šo pagarinātāju, skaņa darbosies, bet mikrofons nedarbosies. Tas NEdarbojas arī ar iebūvēto skaļuma regulēšanu austiņās.
Savienojumi3.5mm splitter

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.