Termokameras - FLIR Scion PTM166 Thermal Monocular - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 1x FLIR Scion PTM 166 termālās attēlveidošanas monokulārs;
  • 1x BEZMAKSAS uzlādējams akumulators GPX310;
  • 1x akumulatora turētājs;
  • 6x CR123 baterija (nav uzlādējama);
  • 1x USB-C kabelis; 1x jostas somiņa melna (molle);
  • 1x Objektīva drāniņa;
  • 1x ātrās palaišanas rokasgrāmata;
  • 1x Pilnkrāsains iepakojums

FLIR Scion PTM166 Thermal Monocular

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

373944 ar PVN

Piegādes laiks parasti 8 - 14 darba dienas

43244
0849815010169
Flir

Jauns

05.05 - 24.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
07.05 - 25.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
07.05 - 25.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
05.05 - 24.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
3739.44
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Scion PTM166 no FLIR ir termālās attēlveidošanas monokulārs, kas īpaši izstrādāts profesionāliem lietotājiem. Unikālais PTM166 raksturlielums ir ārkārtīgi lielais redzamības lauks, kas ir vismaz 32x24 grādi. Termokamerai ir augstas klases BOSON detektors ar 640x512 pikseļiem un 0,7x optisko palielinājumu (ar digitālo tālummaiņu līdz maksimāli 5,5x).

PTM sērija (Professional Thermal Monocular) piedāvā unikālas augsto tehnoloģiju iespējas, piemēram, 12um BOSON detektoru, FLIR TruWITNESS integrāciju, dažādus skatīšanās režīmus un bezgalīgu ģeogrāfisko marķējumu ierakstīšanu. Integrētā attēla palielināšanas mikroshēma ļauj pikseļus no vairākiem attēliem sašūt kopā reāllaikā vai 60 Hz. Tas nodrošina izcilu skatīšanās pieredzi.

PTM sērijā ir vairāki novērošanas režīmi. Pirmkārt, varat izmantot standarta izpētes režīmu, lai novērotu kā parasti. Jauna funkcija ir bloķēšanas diapazona režīms. Tas filtrē nevēlamas temperatūras, kuras nevēlaties redzēt attēlā. Padomājiet par ļoti zemām vai siltām temperatūrām vai spilgtiem objektiem, piemēram, debesīm vai uguni. Izmantojot šo režīmu, tikai objektiem ar vidējo temperatūru tiek piešķirta krāsa; filtrētie objekti ar ekstrēmām temperatūrām tiek parādīti melnā/pelēkā krāsā.

Trešais režīms ir attēls attēlā. Šī opcija ļauj vēl vairāk (2 reizes) pietuvināt konkrētu objektu attēlā, nezaudējot pārējo redzes lauka daļu. FLIR TruWITNESS režīms ļauj straumēt attēlus tiešraidē, piemēram, uz notikuma vietu.

Pielietojums FLIR Scion PTM166

PTM166 ir tirgus augstākās klases termokamera, kas īpaši izstrādāta dabas pētījumiem un taktiskiem lietojumiem, piemēram, policijas, aizsardzības un cita veida drošības vai tiesībaizsardzības vajadzībām. Termokameras monokulārs ir piemērots novērojumiem nelielā un vidējā attālumā pilnīgā tumsā, nelabvēlīgos laika apstākļos un visgrūtākajās ainavās. Neatkarīgi no tā, vai tie ir cilvēki, kas maskējas vai slēpjas mežā, personas, kas pilnīgā tumsā pārvietojas pa aizliegtu apvidu, vai bēgoša automašīna, kurai nepieciešams izsekot; ar Scion PTM166 viss un visi kļūst redzami uzreiz.

Šīs divējāda lietojuma preces tiek kontrolētas eksporta vajadzībām. Eksporta atļauja ir nepieciešama pagaidu un pastāvīgam eksportam uz visiem galamērķiem ārpus Eiropas Savienības.

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse