Videokameras - PANASONIC HC-V380 - ātri pasūtīt no ražotāja


  • Full HD 1920 × 1080 50p video ieraksts
  • 50× optiskā tālummaiņa
  • 28 mm platleņķa objektīvs
  • Hybrid O.I.S.+ attēla stabilizācija
  • Bezvadu kameru savienojums

PANASONIC HC-V380

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

30545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

25877
HC-V380EG-K
5025232836826
Panasonic

Jauns

iespējams pēc 11.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 11.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 11.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 11.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
305.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Pure recording and viewing enjoyment
With this Full-HD camcorder, you not only enjoy easy recording but also watching the blur-free final results. Wireless Multi Camera records multiple scenes at once, so you can create unique footage. And the Level Shot function and 5-axis hand-shake detection keep it steady and clear.

90x Intelligent/50x Optical Zoom
90x Intelligent Zoom allows you to easily capture objects that are too far away to shoot with conventional zoom functions.Use the 50x Optical Zoom to add more emotion and dynamics to your memorable footage.

Level Footage at All Times
The Level Shot function automatically detects and correct the tilting of images allowing for carefree filming.  Adjust the setting to one of three levels – OFF, Normal or Strong – for the right filming condition.

No Blurs. All Clear.
The HYBRID O.I.S.+ uses five-axis correction to suppress blurring caused by the unwanted shake – whether you’re shooting with a wide angle or at high zoom. Capture crisp, clear images in virtually every shooting situation.

28mm Wide Angle* (35mm camera equivalent) allows you to fit more people and background into the frame.
Especially handy when filming a group shot in a small room. Fit objects when you shoot from up close. The camcorder’s built-in microphone can pick up even small sounds.

Wireless Multi Camera
Add even more emotion to your films by using WiFi. You can link to as many as 3 smartphones and simultaneously record up to 2 of them as sub-windows. These sub-window images can be interchanged and their display positions can be switched allowing you to shoot from a variety of angles and viewpoints.




Baudiet ierakstīšanu un skatīšanos
Izmantojot šo Full‑HD videokameru, varat viegli ierakstīt savu materiālu un skatīties to bez kropļojumiem. Bezvadu kameru savienojums sniedz iespēju ierakstīt vairākas ainas vienlaikus, lai izveidotu unikālu materiālu. Vienādlīmeņa uzņemšanas funkcija un 5 asu kameras trīces noteikšana palīdz saglabāt attēlu stabilu un skaidru.

90x inteliģenta / 50x optiskā tālummaiņa
Vairāk dinamisku un emocionālu atmiņu
Viegli iemūžiniet tālus objektus, kas atrodas pārāk tālu uzņemšanai ar standarta tālummaiņas funkcijām — pateicoties 90x inteliģentajai tālummaiņai. Varat arī izmantot 50x optisko tālummaiņu, lai tuvinātu filmējamo cilvēku, pievienojot papildu emocijas un dinamiku.

Vienmēr stabils attēls
Varat filmēt bez rūpēm, jo vienādlīmeņa uzņemšanas funkcija automātiski nosaka un koriģē attēlu sasvērumu. Atkarībā no apstākļiem šo iestatījumu var pielāgot vienā no trīs līmeņiem (Izslēgts, Parasts, Spēcīgs).

Dzidrs rezultāts bez kropļojuma
HYBRID O.I.S.+ izmanto piecu asu koriģēšanu, lai samazinātu kropļojumus, ko izraisa trīce, neatkarīgi no tā, vai filmējat ar platu leņķi, vai ar lielu tālummaiņu. Tādējādi varat jebkādos uzņemšanas apstākļos iegūt skaidrus, asus attēlus.

Vienkārša grupas attēla uzņemšana
Ietilpiniet kadrā vairāk cilvēku un fona — 28 mm platleņķa funkcija (35 mm kameras ekvivalents) to padara iespējamu. Tas ir īpaši noderīgi, ja vēlaties uzņemt grupu nelielā telpā. Attēlā varēsit ietilpināt visu vajadzīgo, pat filmējot no neliela attāluma, un ar kameras iebūvēto mikrofonu varēsit ierakstīt pat visklusāko skaņu.

Bezvadu kameru savienojums
Jauns filmēšanas stils, kas ļauj papildināt filmas ar jaunām emocijām. Izmantojot Wi‑Fi, varat pievienot līdz trim viedtālruņiem un vienlaikus ierakstīt attēlu no diviem kā apakšlogus. Šos apakšlogus iespējams savstarpēji mainīt, kā arī to attēlojuma pozīcijas. Tas sniedz jums iespēju filmēt no dažādiem leņķiem un skatu punktiem, lai iemūžinātu vairāk emociju. 

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock