Pro video kameras - Blackmagic Design Blackmagic Studio Camera 4K Pro - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Mikro četru trešdaļu (MFT) objektīva stiprinājums
  • Uzņemiet līdz pat UHD 4K 3840 x 2160p60
  • 7 collu augsta spilgtuma HDR skārienekrāna LCD
  • Ierakstīšana ārējos USB Type-C diskos
  • Ieraksta Blackmagic RAW, līdz 25 600 ISO
  • 12G-SDI, HDMI un 10G Ethernet video I/O
  • XLR un 3,5 mm audio ieeja, iebūvēti mikrofoni
  • Iebūvēts DaVinci Resolve krāsu korektors
  • Liels Tally Light
  • 5 kontaktu austiņu spraudnis
  • Vieglā oglekļa šķiedras polikarbonāta korpuss

Blackmagic Design Blackmagic Studio Camera 4K Pro

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

172545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 8 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

27802

Jauns

27.04 - 09.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
28.04 - 09.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
28.04 - 09.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
27.04 - 09.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1725.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Blackmagic Studio 4K Pro kamera

Izstrādāta jaudīgiem SDI pārslēdzējiem, Blackmagic Studio Camera 4K Pro ietver sevī profesionālus 12G-SDI un 10G Ethernet savienojumus. Ir 12G-SDI izeja un 12G-SDI programmas atpakaļsignāla ieeja, kas ietver kameras vadību, saziņu un saskaņošanas iespēju. Jūs saņemat arī to pašu jaudīgo HDMI izvadi ar vadības funkcijām. Turklāt 10 G Ethernet savienojums nodrošina visus savienojumus ar vienu kabeli, lai nodrošinātu SMPTE stila darbplūsmu.

Funkcijas

  • 4K sensors ar 13 dinamiskā diapozona stopiem.
  • 3840 x 2160 (Ultra HD) līdz 60 kadri/s.
  • Izstrādāts īpaši tiešraidēm.
  • Saderīgs ar plašu populāru MFT objektīvu klāstu.
  • Līdz 25 600 ISO, neticami veiktspējai vājā apgaismojumā.
  • Liels 7 collu augstas spilgtuma skatu meklētājs ar 2000 nitiem
  • Ietver 12G-SDI, HDMI, 10G Ethernet savienojumus.
  • Viens 10 G Ethernet nodrošina SMPTE šķiedras stila darbplūsmu.
  • USB-C ports ļauj ierakstīt tieši ārējos diskos.
  • Pieejams neticamas kvalitātes Blackmagic RAW ieraksts.
  • Iebūvēti stereomikrofoni.
  • Profesionālas mini XLR ieejas ar 48 voltu fantomjaudu.
  • Ietver statīva stiprinājumu, ērtai mobilitātei.
  • Barošana ar 12 V vai Ethernet savienojumu.
  • Blackmagic Studio Converter nodrošina visus savienojumus, izmantojot Ethernet.

Izstrādāts tiešraidē

Lai gan Blackmagic Studio kamera ir paredzēta tiešraidēm, tās izmantojamība ir daudz plašāka. Kamera ieraksta Blackmagic RAW USB diskos, tāpēc to var izmantot jebkurā situācijā. Lielais 7 collu skatu meklētājs padara to lieliski piemērotu darbam, piemēram, tērzēšanas šoviem, televīzijas producēšanai, ziņu pārraidēm, sportam, izglītībai, konferenču prezentācijām un pat kāzām! Lielais spilgtais displejs ar sānu rokturiem, skārienekrānu un fiziskajām vadības ierīcēm, ne tikai ļauj ērti izsekot kadriem, bet arī ir ērti lietojams garajās darba stundās. Tā kā tas ir tik viegls, tas ir lieliski piemērots, ja jums ir svarīga mobilitāte.

Izcila veiktspēja vājā apgaismojumā

Blackmagic Studio kameras funkcijas pastiprinās no -12 dB (100 ISO) līdz +36 dB (25 600 ISO), tāpēc tā ir optimizēta, lai samazinātu attēlu graudainību un troksni, vienlaikus saglabājot visu sensora dinamisko diapazonu. Primārais dabiskais ISO ir 400, kas ir ideāli piemērots lietošanai studijas apgaismojumā. Tad sekundārais augstais pamata ISO 3200 ir lieliski piemērots fotografēšanai vājā apgaismojumā. Pastiprinājumu var iestatīt no kameras vai attālināti no komutatora, izmantojot SDI vai Ethernet tālvadības kameras vadību.

Iegūstiet kinematogrāfiskus attēlus tiešraidē!

Apbrīnojamais 4K sensors apvienojumā ar Blackmagic 5. paaudzes krāsu zinātni, nodrošina to pašu attēlveidošanas tehnoloģiju, ko izmanto digitālajās filmu kamerās. Tas nozīmē, ka tagad varat izmantot kinematogrāfiskus attēlus tiešraidē! Turklāt, apvienojumā ar iebūvēto DaVinci Resolve primāro krāsu korektoru, jūs iegūstat daudz labākus attēlus nekā vienkāršas apraides kameras. Ar 13 dinamiskā diapazona soļiem kamerai ir tumšāki melnie un gaišāki baltie toņi, kas ir lieliski piemēroti krāsu korekcijai. Sensora izšķirtspēja ir 4096 x 2160, kas ir lieliski piemērota gan HD, gan Ultra HD darbam. Turklāt, visi modeļi atbalsta ātrumu no 23,98 kadri/s līdz 60 kadri/s.

Kadru attēli ar lielu 7 collu skatu meklētāju

Lielais 7 collu augstas izšķirtspējas ekrāns pilnībā pārveidos to, kā jūs strādājat ar kameru. Pro modelim ir HDR displejs ar īpaši augstu spilgtumu, kas ir lieliski piemērots darbam ārpus telpām saules gaismā! Ekrānā rāda statusu un ieraksta parametrus, histogrammu, fokusa maksimuma indikatorus, līmeņus, kadru vadotnes un daudz ko citu. Varat pat lietot 3D LUT, lai uzraudzītu kadrus ar vēlamo krāsu un izskatu. Skārienekrānam ir arī izvēlnes, kurās jūs varat ielādēt un pielāgot dažādus uzstatījumus. Iekļauto saulessargu var salocīt, lai aizsargātu ekrānu transportēšanai, kā arī tas ir saderīgs ar saulessargiem no Blackmagic Studio skatu meklētāja!

Fiziskās un skārienekrāna vadīklas

Blackmagic Studio kamerām ir fiziskas un skārienjūtīgas pogas. Kameras labajā pusē esošās pogas ļauj regulēt spilgtumu, kontrastu un fokusa maksimumu. Fokusa pīķa poga ir neticami noderīga, jo tā ļauj precīzi noregulēt detaļas, lai tālummaiņas laikā iegūtu perfektu fokusu. 3 funkciju pogām kreisajā pusē var būt piešķirtas funkcijas pēc izvēles, piemēram, zebra, viltus krāsa, fokusa maksimums, LUT un citas! Skārienekrānā ir arī redzams displejs ar svarīgāko fotografēšanas informāciju, kā arī izvēlnes visiem kameras iestatījumiem, LUT un pielāgotajiem sākotnējiem iestatījumiem.

Iebūvēts "Tally" ētera statusam

Uz Blackmagic Studio kamerām ir Tally ierīce, kas iedegas sarkanā krāsā, ja kamera ir ēterā, zaļā priekšskatījumam un oranžā ISO ierakstīšanai. Uz ierīces var iestatīt kameras numuru, kuru ir viegli saskatīt pat 6m attālumā! Blackmagic Studio kameras atbalsta SDI savienojamības standartu, ko izmanto visos ATEM tiešraides pultis (switcher), un HDMI savienojamības standartu, ko izmanto ATEM Mini. SDI savienojamība dod iespēju uzstādīšanos padarīt daudz ātrāku un vieglāku, jo nav jāizmanto lieki konvertieri un vadi. 

Saziņa ar režisoru, izmantojot Talkback

Atšķirībā no patērētāju kamerām, Blackmagic Studio Camera 4K Pro modelim ir SDI savienojumi, kas ietver sarunu atpazīšanu, lai režisors varētu sazināties ar operatoriem tiešraides notikumu laikā. Talkback savienotājs ir iebūvēts kameras sānos un atbalsta standarta 5 kontaktu XLR apraides austiņas. Talkback izmanto 15. un 16. audio kanālu SDI savienojumā starp kameru un tiešraides pulti (switcher) un atpakaļ. 

Jaudīgi apraides savienojumi

Visiem modeļiem ir HDMI un SDI porti, tāpēc tie ir lieliski piemēroti ATEM Mini pārslēdzējiem! Kamerai ir arī austiņu un mikrofona savienojumu porti un 2 USB-C porti. Uzlabotais Blackmagic Studio Camera 4K Pro modelis ir perfekti paredzēts tiešraidēm vai ierakstiem , tāpēc tam ir 12G-SDI, 10GBASE-T Ethernet, talkback un XLR audio ieejas. 10G Ethernet nodrošina visu priekš ieraksta vai tiešraides, izmantojot tikai vienu savienojumu, tāpēc uzstādīšanās ir daudz ātrāka! Tiek izmantots standarta 6A kategorijas vara Ethernet kabelis.

Četri veidi, kā izveidot savienojumu

  • Savienojuma izveide, izmantojot HDMI — varat izveidot savienojumu ar pulti (switcher), piemēram, ATEM Mini! Turklāt HDMI savienojums atbalsta gaismas un krāsu korekcijas vadību, un video programmas sūtīšanu atpakaļ uz kameru.
  • Savienojiet, izmantojot USB disku — ierakstiet Blackmagic RAW USB zibatmiņas diskā. 
  • Savienojuma izveide, izmantojot SDI — SDI modelis izmanto SDI izvadi un SDI programmas atgriešanos, lai nodrošinātu divvirzienu sarunu starp operatoru un jebkuru SDI ATEM pārslēdzēju. Tally ierīcei signāls arī tiek padots caur SDI savienojumu.
  • Savienojuma izveide, izmantojot Ethernet — 10G Ethernet savienojums nodrošina kameras barošanu, signāla sūtīšanu uz pulti un atpakaļ, saziņu starp operātoru un režisoru, kameras iestatījumu vadību, izmantojot vienu Cat 6A vara Ethernet kabeli! 

USB paplašināšanas ports piederumiem

Blackmagic Studio kamerai ir ātrgaitas USB-C paplašināšanas ports, kas ļauj ierakstīt ārējos diskos vai izveidot savienojumu ar plašu piederumu klāstu. Pievienojiet ārējo USB zibatmiņas disku, un kamera var ierakstīt augstas kvalitātes 12 bitu Blackmagic RAW failus vēlākai rediģēšanai un krāsu korekcijai. Tas nozīmē, ka varat vienkārši pieslēgt disku pie datora, lai strādātu, un jums nav jātērē laiks failu kopēšanai. Turklāt USB ports nodrošina barošanu jebkuram tālrunim vai diskam, kas ir pievienots!

Ietver iebūvētus mikrofonus

Blackmagic Studio kamerās ir iebūvēti mikrofoni, lai skaņa tiktu iekļauta tiešraidē. Turklāt iebūvētie mikrofoni ir trieciena un vēja izturīgi, lai jūs iegūtu lielisku skaņu pat grūtos apstākļos! Katrs mikrofons ir novietots ekrāna malās, tādēļ jūs iegūstat labāku stereoatdalīšanu nekā ar parastu videokameru. Ir arī 3,5 mm audio ieeja mikrofonu pievienošanai, kā arī 3,5 mm austiņu ligzda. Blackmagic Studio Camera Pro modelī jūs iegūstat profesionālas XLR audio ieejas un iebūvētu skaļruni, lai klausītos atpakaļienākošās programmas audio.

Piegādes saturs

• Blackmagic Studio kamera 4K Pro
• Blackmagic Studio kameras ekrāna saulessargs
• Statīva stiprinājums saderīgs ar 15 mm vieglām sliedēm
• Kameras korpusa putekļu vāciņš objektīva savienojuma vietā. 
• Ārējais 12 V līdzstrāvas barošanas bloks.

 

Bajonetemicro 4/3 (MFT)
CMOS Sensor4K (3840 x 2160) QFHD
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse