-€5

Videokameras - Sony FDR-AX43 UHD 4K Handycam Camcorder - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • UHD 4K 24/30p & 16,6 MP fotoattēli
  • Iebūvēts Gimbal, optiskā stabilizācija
  • 1/2,5" Exmor R CMOS sensors ar zemu apgaismojuma līmeni
  • 3" Atverams LCD ekrāns ar noliecamu skārienekrānu & noliecams skārienekrāns
  • 20x optiskā tālummaiņa & 40x skaidra attēla tālummaiņa
  • 26,8 mm Zeiss Vario-Sonnar T* tālummaiņas objektīvs
  • Ātrs inteliģentais autofokuss ar izsekošanu
  • Līdz 100 Mb/s XAVC S 4K / HD līdz 50 Mb/s
  • 5.1 kanāla apkārtējās skaņas mikrofons
  • 1 pogas Highlight Movie Maker

Sony FDR-AX43 UHD 4K Handycam Camcorder

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

75995 ar PVN

€ 765.45

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas

40472
FDRAX43AB.CEE
4548736118331
Sony

Jauns

25.04 - 05.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
26.04 - 07.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
26.04 - 07.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
25.04 - 05.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
759.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Uzņemiet īpaši gludus video, atrodoties ceļā, ar Sony UHD 4K rokas kameru FDR-AX43A UHD Handycam. Šajā kompaktajā videokamerā ir iebūvēts kardāns ar Balanced Optical SteadyShot attēla stabilizāciju un Exmor R CMOS attēla sensors zemā apgaismojumā, kas nodrošina skaidru, augstas kvalitātes UHD 4K video vai 16,6 MP fotoattēlus. Ierakstiet līdz UHD 4K video ar ātrumu 24 vai 30 kadri sekundē, izmantojot Sony XAVC S kodeku ar ātrumu līdz 100 Mb/s vai līdz 50 Mb/s 1080p HD video. Ātrs un inteliģents autofokuss izseko objektus, saglabājot to asumu, un ZEISS Vario-Sonnar T tālummaiņas objektīvs nodrošina 20x optisko/30x digitālo tālummaiņu 4K formātā un līdz pat 250x digitālo tālummaiņu HD formātā.

FDR-AX43A divkāršais video režīms ļauj vienlaikus ierakstīt MP4 filmas un XAVC S 4K video, kas ir lieliski piemērots atskaņošanai tālrunī un ātrākai augšupielādei tīklā vai tīmeklī. Duālais video režīms ļauj izmantot arī Highlight Movie Maker - ar vienu taustiņu veicamu funkciju, kas izveido jūsu uzņemto kadru izcelšanas rullīti, kuru varat ātri atskaņot pasākumā. 4K time-lapse režīmu var izmantot, lai kondensētu savus piedzīvojumus vai iemūžinātu satriecošas dabas vai atmosfēras sekvences.

Nolokāms skārienjūtīgais LCD ekrāns

Lai uzraudzītu uzņemtos kadrus no kameras aizmugures vai no priekšpuses, ja kameru izmanto vlogošanas vajadzībām, 3" 921K noliektais skārienjūtīgais LCD ekrāns ir ideāli piemērots selfiju uzņemšanai un visām citām kadru kompozīcijas iespējām. Vienkārši pagrieziet ekrānu atvērtā pozīcijā, un automātiski ieslēdzas strāvas padeve, nodrošinot piekļuvi kameras iestatījumu izvēlnei ātrai un ērtai darbībai.

Viegla norādiet un uzņemiet

FDR-AX43A videokamerā ir virkne automātisko attēla un skaņas opciju, kas nodrošina vieglu "norādiet un uzņemiet" darbību, kā arī uzlabotas manuālās vadības funkcijas, kas nodrošina lielāku radošo brīvību pieredzējušiem lietotājiem. Videokameras priekšpusē esošajam pielāgojamajam gredzenam var piešķirt tālummaiņas, fokusa, ekspozīcijas, diafragmas, slēdža ātruma, ekspozīcijas vai baltā balansa kontroli.
1/2,5" Exmor R zema apgaismojuma līmeņa CMOS sensors
CMOS sensors nodrošina uzlabotu jutību, lai uzņemtu augstas kvalitātes attēlus ar mazāku troksni gan tumšos, gan gaišos uzņemšanas apstākļos.

Iebūvēts kardāns ar optisko stabilizāciju

FDR-AX43A iebūvētais kardāns ar Balanced Optical SteadyShot attēla stabilizāciju pasargā attēlus no drebēšanas un triecieniem, pat ja kamera darbojas vai ir pietuvināta.

ZEISS Vario-Sonnar T objektīvs ar 20x optisko tālummaiņu

ZEISS Vario-Sonnar T objektīvs ir aprīkots ar plašu 35 mm ekvivalento fokusa attālumu 26,8 mm (video režīmā), lai kadros ietilpinātu vairāk, un 20x optiskās tālummaiņas diapazonu UHD 4K formātā. Multicoating samazina nevēlamus atspīdumus, spoku un uzplaiksnījumus. Lai pietuvinātos notikumiem, tālummaiņas diapazonu var palielināt līdz 30x/40x (4K/HD), izmantojot Clear Image Zoom.

Ātrs inteliģentais autofokuss

Fast Intelligent AF izmanto precīzu kontrasta noteikšanas autofokusu, lai līdz minimumam samazinātu objektīva kustību, paredzot AF diapazonu un paātrinot objektīva piedziņu, lai jūs varētu iemūžināt vairāk mirklīgu mirkļu.

5.1 kanāla iebūvēta audio ierakstīšana

AVCHD ierakstīšanas laikā 5.1 kanāla iebūvētais mikrofons fiksē aktīvās skaņas, kas nāk no pieciem virzieniem, lai jūs varētu izbaudīt savas mājas filmas tā, kā tās piedzīvojāt ierakstīšanas laikā. Līmeņu mērītāji uz LCD paneļa nodrošina katra kanāla līmeņu vizuālu uzraudzību.
Piezīme. 5.1 kanāla audio ir pieejams tikai tad, ja ierakstīšana notiek AVCHD formātā, tāpēc tas nav pieejams UHD 4K ierakstīšanai, kurā izmanto XAVC S kodeku.

Zemāka trokšņa līmeņa audio veiktspēja

Mikrofons ir konstruēts tā, lai apkopotu skaidru skaņu no pieciem virzieniem, tādējādi ļaujot uzticami atveidot audio ar skaidri definētu atdalīšanu.

Ātrdarbīga Full HD ierakstīšana

Uzņemiet 1080p ar ātrumu 120 kadri sekundē un ievietojiet to rediģēšanas programmatūrā, lai iegūtu augstas izšķirtspējas palēninātus kadrus. Tas ir noderīgi, lai detalizētāk palēninātā režīmā pārskatītu sporta un ikdienas darbības, kas reālajā laikā var notikt pārāk ātri, lai jūs tās varētu skaidri saskatīt.

XAVC S, AVCHD un MP4 kodeki

FDR-AX43A ieraksta 4K un HD filmas XAVC S formātā, kurā video saspiešanai tiek izmantots MPEG-4 AVC/H.264, bet audio saspiešanai - lineārā PCM, vienlaikus saglabājot failus MP4 apvalkā, kas nodrošina ilgu ieraksta laiku un ērtu rediģēšanu. Turklāt varat izvēlēties ierakstīt HD formātā AVCHD (ideāli piemērots HDTV un Blu-ray disku ierakstīšanai) vai MP4 (ideāli piemērots koplietošanai internetā).

Divu video ierakstīšana

Ierakstiet divus video vienlaikus - vienu maksimālās kvalitātes XAVC S vai AVCHD formātā un otru MP4 formātā. Tādējādi jūs iegūstat nelielu failu, kas ir gatavs tūlītējai koplietošanai, kā arī profesionālas kvalitātes failu turpmākai rediģēšanai.

4K Time-Lapse

Uzņemiet 4K nekustīgus attēlus nepārtraukti ilgā laika periodā ar izvēlētu nemainīgu intervālu no katra kadra līdz nākamajam, pēcapstrādes laikā rediģējiet visu nekustīgo attēlu secību un baudiet šo attēlu sērijas atskaņošanu kā time-lapse filmu.

Super-samplētā Full HD atskaņošana

Uzlabojiet savu skatīšanās pieredzi pat bez 4K televizora. Izmantojot supersamplēšanu, kamera automātiski samazina 4K kadrus līdz īpaši detalizētam Full HD formātam.

Laika kods un lietotāja bits

Filmām kā datu elementus var pievienot laika kodu un lietotāja bitu. Funkcija Timecode ieraksta stundas/minūtes/sekundes/ kadrus attēla datos, lai veiktu precīzu uzlabotu video rediģēšanu. Lietotāja bitu funkcija ieraksta tādu informāciju kā datums, laiks un ainas numurs astoņciparu patvaļīgi izvēlētos skaitļos, un tā ir noderīga, lai rediģētu filmas, kurās izmantotas divas vai vairākas kameras.

3" Caurspīdīgs Photo LCD skārienjūtīgais ekrāns

Izvēršamais, nolokāmais 3" 921K LCD displejs nodrošina skaidru attēlu, kas lieliski piemērots skatīšanai, atskaņošanai vai vlogēšanai.

Izcelt filmu veidošanas funkciju

Highlight Movie Maker automātiski atlasa labākās ainas no jūsu videoklipiem un izveido īsu MP4 īsfilmu ar jūsu ierakstīto darbību, ko var kopīgot un baudīt uzreiz.

Vienkārša savienojamība ar viedtālruņiem, izmantojot Wi-Fi/NFC

Iebūvētais Wi-Fi/NFC atbalsts nodrošina vienkāršu savienojamību ar viedtālruņiem, lai ar vienu pieskārienu varētu kopīgot un ar vienu pieskārienu vadīt tālvadības pulti. NFC (tuva lauka komunikācija) nodrošina "touch savienojumu" ērtības, pārsūtot attēlus uz Android viedtālruņiem un planšetdatoriem. Vienkārši pieskarieties ar NFC saderīgai ierīcei videokamerai, lai izveidotu savienojumu.

Tiešraides tiešraide

Dalieties ar piedzīvojumu tā, kā tas notiek, izmantojot Ustream tiešraidi. Tagad jūsu draugu un ģimenes locekļu loks var dalīties saviļņojumā reālajā laikā, vienkārši pieslēdzoties Ustream no jebkuras vietas. Varat arī sasaistīt savus iecienītākos sociālo tīklu kontus, lai paziņotu draugiem, kad sākat straumēt video.

Daudzkameru vadība

Pievienojiet atšķirīgu skatupunktu, iekļaujot filmās citu kameru leņķus. Savienojiet līdz piecām saderīgām Sony kamerām, izmantojot Wi-Fi, un izmantojiet videokameras LCD ekrānu, lai priekšskatītu, ko redz citas kameras, un vienlaikus sāciet ierakstīšanu visās sinhronizētajās kamerās. Pēc ierakstīšanas varat izmantot PlayMemories Home programmatūru (pieejama kā bezmaksas lejupielāde Sony vietnē), lai viegli rediģētu un veidotu daudzskatu filmas.

Inteliģentais automātiskais režīms

Inteliģentais automātiskais režīms ir solis tālāk par tradicionālajiem automātiskajiem režīmiem, analizējot uzņemto kadru un pēc tam automātiski izvēloties atbilstošus iestatījumus no desmit dažādiem ainas režīmiem un vēja trokšņu samazināšanas. Iespējamas 60 dažādas kombinācijas: Portrets, Bērns, Statīvs, Aizmugures gaisma, Ainava, Prožektoru gaisma, Krēsla, Makro un Vājš apgaismojums.

Vairāku interfeisu piederumu apavu

Paplašiniet fotografēšanas un filmēšanas iespējas, pievienojot papildu piederumus, izmantojot daudzfunkciju saskarnes kurpi. Pievienojiet elektronisko skatu meklētāju, ārējo zibspuldzi, stereo mikrofonu vai pat saderīgu tālvadības pulti, izmantojot daudzfunkciju termināli.

Apgriešanas atskaņošana

Savienojiet ar 1080p HDTV, izmantojot videokameras HDMI izeju, un izvēlieties noteiktu 4K attēla daļu atskaņošanai. Jūs varat pārvietot daļu, izmantojot videokameras izvēlnes pārslēdzēju, un mainīt tās mērogu, izmantojot tālummaiņas sviru.

Papildu funkcijas

  • Dubultā ierakstīšana (video un fotoattēlu ierakstīšana)
  • Fotoattēlu uzņemšana no filmas
  • Sejas noteikšana un smaida aizvēršana
  • Kustības/ golfa uzņemšana
  • BRAVIA Sync (CEC)
  • Autofokusa bloķēšana
  • Mana balss atcelšana
Produkta veidsVideo kameras
Preces ar atlaidi (%)Neliela atlaide (līdz 10%)
Atlaides apjoms (€)5 - 20 €
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Sony FDR-AX43 UHD 4K...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Sony FDR-AX43 UHD 4K...
Šo nomas Sony FDR-AX43 UHD 4K... vari iegādāties ar atlaidi par: € 874.44 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.