Printeri un piederumi - Canon tintes printeris PIXMA MG3650S, balts 0515C109 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Viss vienā tintes printeris
  • Ideāli piemērots lietotājiem mājās
  • Praktisks WiFi savienojums
  • Mobilā druka
  • Izveido savienojumu ar viedtālruni vai planšetdatoru

Canon tintes printeris PIXMA MG3650S, balts 0515C109

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

8845 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

7686
0515C109
4549292126846
Canon

Jauns

iespējams pēc 16.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 16.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 16.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 16.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Izveidojiet savienojumu ar viedierīcēm un mākoņpakalpojumu, izmantojot šo pieejamo un kompakto universālo ierīci ar Wi‑Fi funkciju. Izbaudiet ātru, augstas kvalitātes drukāšanu, kopēšanu un skenēšanu ar pēc izvēles pieejamām XL tintes kasetnēm.

Pieejams universālais printeris ar Wi-Fi savienojumu ātrām un kvalitatīvām izdrukām
Kompakts un pieejams — šis universālais printeris nodrošina izcilas fotogrāfijas bez apmalēm un skaidrus, asus dokumentus. Nevainojams savienojums ar mākoņpakalpojumiem un viedierīcēm nodrošina ērtu savienošanu, bet pēc izvēles pieejamās XL tintes kasetnes un automātiskā divpusējā drukāšana ietaupa laiku un naudu.

Sākotnējās izdrukas bez apmalēm
Bez piepūles drukājiet skaistas fotogrāfijas bez apmalēm no 4 x 6 collām līdz A4 formātam — augstas kvalitātes fotogrāfijas ar smalkām detaļām un dokumenti ar asu tekstu.

Tūlītēja piekļuve
Izbaudiet vienkāršu drukāšanu, kopēšanu un skenēšanu, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru, vai piekļūstiet tieši mākoņa krātuvei ar PIXMA Cloud Link — tas viss, pateicoties Canon PRINT lietojumprogrammai.

Mākoņa brīvība
Drukājiet un skenējiet dokumentus uz mākoņpakalpojumiem, piemēram, GoogleDrive, OneDrive un Dropbox. Varat arī ieskenētos failus pievienot tieši e‑pastam un nosūtīt — dators nav nepieciešams.

Vairojiet savu naudu
Samaziniet atkritumus un par 50% samaziniet izmaksas, salīdzinot ar standarta kasetnēm — iegādājieties pēc izvēles pieejamās XL tintes kasetnes un drukājiet uz abām pusēm.

Radoša darbība
Atbrīvojiet sevī mākslinieku ar pakalpojumu Creative Park un Easy-PhotoPrint Editor. Izmantojiet lietojumprogrammu, lai veidotu kartītes, kalendārus un citus materiālus ar fotogrāfijām savā planšetdatorā, datorā vai mākonī.

Produkta veidsFoto printeris

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock