Pro video kameras - Panasonic HC-X20E - ātri pasūtīt no ražotāja


  • Līdz UHD 4K60 video ar tiešraidi
  • 15 MP 1" MOS sensors, 5 asu hibrīda OIS
  • 20x optiskā tālummaiņa, 4K 24x/HD 32x i.Zoom
  • Iebūvēts Wi-Fi, 120 kadru/s palēnināta kustība
  • Rokturis ar 2 x XLR audio ieejām
  • Iebūvēti ND filtri, vadu tālvadības pults opcija
  • Līdz 10 bitu UHD 4K60 4:2:0 & 4K30 4:2:2
  • Ieraksta MP4, MOV, AVCHD uz diviem SD slotiem
  • Plašs 25,4 mm objektīvs, 3,5" LCD displejs
  • Ātrdarbīgs autofokuss ar sejas noteikšanu

Panasonic HC-X20E

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

240994 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 3 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

19580
HC-X20E
5025232929030
Panasonic

Jauns

19.04 - 24.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
21.04 - 25.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
21.04 - 25.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
19.04 - 24.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2409.94
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Panasonic HC-X20E

  • Liels sensors — 1 collas sensors ar 15 megapikseļiem
  • Augsta ieraksta kvalitāte — maks. 4K 60p 4:2:0 10 bitu / 4K 30p 4:2:2 10 bitu / FHD 120 kadri/s
  • Maksimālais fokusa attālums — 20x optiskā tālummaiņa no 24,5 mm WW līdz 490 mm televīzijai ar F2,8–4,5
  • Aprīkojums profesionāļiem — 2 XLR ieejas / ND filtrs / 2 SD sloti / stereo mikrofons
  • WIFI / Full HD LiveStreamin / USB 3.1 / HLG
  • Perfekta attēla vadība — 1,8 megapikseļu skatu meklētājs un 8,8 cm LCD monitors ar 2,8 megapikseļiem

Kā kompakta 4K 50p/60p videokamera Panasonic HC-X20 4K profesionālā videokamera piedāvā augstu mobilitāti un funkcijas, kas atbilst dažādām prasībām, piem. reportāžas, dokumentālās filmas, kāzas vai pasākumi.
Tam ir liels 1 collas sensors un jaudīgs 20x tālummaiņas objektīvs ar fokusa attālumu no 24,5 mm platleņķa līdz 490 mm telefoto (KB). Tā ierakstītie videoklipi ietver 4K izšķirtspēju līdz 60 kadriem vai FHD līdz 120 kadriem. Tā atbalsta 4:2:2 10 bitu 4K 30p/25p video ierakstīšanu ar jauno, efektīvo HEVC kodeku. Īpaši palēnināta kustība (120/100 kadri sekundē) un mainīgs kadru nomaiņas ātrums (2 līdz 60 kadri sekundē) piedāvā plašu radošo iespēju klāstu. Sarežģītās fotografēšanas situācijās HC-X20 hibrīda attēla stabilizators padara darbu daudz vienkāršāku. 5 asu optiskais attēla stabilizators (OIS) nosaka un koriģē elektronisko attēla vibrāciju visās piecās asīs.

Svarīgas ir arī HD tiešraides straumēšanas iespējas. Šeit X20 atbalsta dažādus straumēšanas protokolus (RTMP/RTMPS/RTP/RTSP), padarot tā lietošanu vēl elastīgāku. Profesionāli videogrāfi novērtēs lielo, ergonomisko rokturi, trīs manuālās regulēšanas gredzenus uz objektīva, iebūvētos ND filtrus, kā arī XLR saskarnes un dubulto SD kartes slotu. Māsas modelis HC-X2 piedāvā uzlabotas saskarnes, piemēram, SDI, TC in/Out un LAN, kā arī VLOG ierakstīšanas iespējas.

Piegādes saturs
• HC-X20E
• barošanas adapteris
• barošanas vads
• Li-Ion akumulators (5,900 mAh)
• akumulatora lādētājs
• Mikrofona turētājs
• Acu vāciņš
• Objektīva pārsegs


Ar Panasonic HC-X20 4K mobilo videokameru ar bagātīgu savienojamību ieviesiet savu mobilo sporta, pasākumu vai dokumentālo video materiālu veidošanu 4K pasaulē. HC-X20 ir aprīkota ar lielu 1" 15,03 MP 4K sensoru, kas ļauj ierakstīt augstas kvalitātes, profesionālas kvalitātes video līdz pat UHD 4K (3840 x 2160) 10 bitu 4:2:2 izšķirtspējā. Varat arī ierakstīt 1080p video VFR (mainīga kadru uzņemšanas ātruma) režīmā ar 10 soļiem no 2 līdz 60 kadriem sekundē, kā arī ierakstīt HD video īpaši lēnas kustības režīmā ar kadru uzņemšanas ātrumu līdz pat 120 kadriem sekundē. X20 ir arī vairāki uzlabojumi, kas saistīti ar ātrdarbīgu autofokusu ar sejas noteikšanu, gaišāku monitoru, UHD 4K attēla stabilizāciju un iebūvētu Wi-Fi.

Neatkarīgi no tā, vai veidojat notikumu vai ENG stila video vai tiešraides, 20x optiskās tālummaiņas objektīvs sāk ar plašu 24 mm ekvivalentu FOV, lai filmētu šaurās vietās vai uzņemtu iespaidīgus kadrus, un tas paplašinās līdz 32x i.Zoom, lai cieši pietuvotos attāliem objektiem. X20 ir arī iebūvēts Wi-Fi, kas ļauj veikt tiešraidi, izmantojot RTMP/RTSP, lai jūs varētu straumēt, izmantojot populārus satura nodrošinātājus, piemēram, YouTube vai Facebook Live. Jūs varat arī bezvadu režīmā attālināti vadīt X20, izmantojot planšetdatoru vai viedtālruni, izmantojot bezmaksas lejupielādējamo Panasonic lietotni.

Lai gan 4K video formāti var šķist biedējoši, X20 spēj tos ierakstīt ērtās SD kartēs (video ar bitplūsmas ātrumu virs 100 Mb/s ir nepieciešamas U3 vai ātrākas kartes), kas ir gan mazas, gan izturīgas. Lai nodrošinātu lielāku elastību, ir nodrošināti divi karšu sloti. Varat ierakstīt uz abām kartēm vienlaicīgi, lai dublētu vai ierakstītu failus ar augstu un zemu bitu pārraides ātrumu, vai arī iespējot relay ierakstīšanu, lai ierakstītu vienu failu, kas aptver vairākas kartes, tādējādi nodrošinot ilgāku ierakstīšanas laiku.

Ergonomiski X20 ir kompakts rokas videokameras korpuss ar daudz pielāgojamām vadības pogām, lai ātri piekļūtu svarīgākajām funkcijām. Kad videokameru turat rokā, asais OLED elektroniskais skatu meklētājs ir viegli sasniedzams, bet uzraudzībai un izvēlnes vadībai ir pieejams spilgts 3,5" skārienekrāns; abus var izmantot vienlaicīgi. Lai palīdzētu kontrolēt ekspozīciju, var attēlot viļņu formas un skalas. Rokas roktura augšpusē atrodas liels tālummaiņas svirklis, kas nodrošina precīzu tālummaiņas kontroli. Objektīva funkcijas var kontrolēt arī manuāli, izmantojot trīs objektīva gredzenus - vienu fokusēšanas, otru tālummaiņas un trešo diafragmas. Komplektācijā ir iekļauts 5900 mAh akumulators X20 darbināšanai, kā arī lādētājs un barošanas avots darbināšanai fiksētā pozīcijā.

Augstas izšķirtspējas 4K attēli ar 1" MOS sensoru

Šis efektīvais 1" MOS sensors (15,03 MP) apvieno ideālu lauka dziļumu ar līdzsvarotu attēla kvalitāti un jutību.

Tiešraides tiešraide

X20 ir ideāli piemērota ziņu, sporta un pasākumu uzņemšanai, un tā ir aprīkota ar Wi-Fi savienojumu straumēšanai un kameras bezvadu vadībai. Tā atbalsta RTMP (Real Time Messaging Protocol), protokolu, ko izmanto, straumējot ar Adobe Flash, un ir saderīga ar RTSP/RTP/RTMP/RTMPS, izmantojot H.264/MPEG-4 AVC/AAC-LC kompresiju. Tā atbalsta RTMP saderīga satura straumēšanas izplatīšanu, piemēram, tiešraides video izplatīšanas pakalpojumus, un straumēšanas laikā ir iespējama arī ierakstīšana (ar režīmiem, kas zemāki par FHD) kamerā esošajās SD kartēs.

Bezvadu tālvadības pults

Kamerā ir iebūvēts 2,4 GHz Wi-Fi modulis, tāpēc nav nepieciešams iegādāties atsevišķu bezvadu LAN moduli. Wi-Fi savienojums ir iespējams, izmantojot tikai galveno ierīci. Bezvadu tālvadības pults vadībai var izmantot planšetdatoru/ viedtālruni ar HC ROP (bez maksas pieejams Apple App Store vai Google Play). Ar šo lietotni var kontrolēt līdz pat astoņām kamerām.

4 piedziņu objektīvu sistēma

4-Drive Lens System vienlaicīgi un neatkarīgi darbina 4 objektīvu grupas (2. grupa, diafragma, 3. grupa, 4. grupa). Objektīva lielumu un piedziņas diapazonu katrai no 4 grupām var efektīvi slāpēt, lai optimizētu attēla kvalitāti un tālummaiņas jaudu, saglabājot kompaktu korpusu.

5 asu hibrīda O.I.S.

Abos UHD/FHD režīmos papildus optiskajai attēla stabilizācijai (O.I.S.) darbojas arī elektroniskā attēla stabilizācija, lai noteiktu un koriģētu roku kustības 5 asu virzienā, tostarp rotācijas izplūdumu. Tas nodrošina spēcīgu korekciju nestabilās situācijās, piemēram, fotografējot zemā un lielā leņķī.
Ir trīs režīmi, no kuriem var izvēlēties:
NORMĀLS (standarta)
STABILS (efektīvs fiksēta kadra uzņemšanai)
PAN/TILT (efektīvs panoramēšanas un slīpēšanas gadījumā)

HDMI izeja

HDMI izeja nodrošina līdz 3840 x 2160 UHD 4K 4:2:2 10 bitu izšķirtspējas, augstas attēla kvalitātes izeju, kas ir saderīga ar dažādām lietojumprogrammām.

4K augstas precizitātes AF

Mikropiedziņas fokusēšanas bloku pārvietojot minimāli un ātri, ļoti precīza AF veiktspēja tiek panākta arī tad, kad uzņemat 4K vai uzņemat ar nelielu lauka dziļumu.

Fokusa palīgfunkcijas

Nodrošināta ar sejas noteikšanu, lai precīzi iemūžinātu objektus uz vietas bez fokusa novirzes problēmām un nepietiekamas ekspozīcijas. Turklāt, pievienojot krāsu atpazīšanu, tiek uzlabota objektu izsekošana bez pārtraukumiem, kad seja pārvietojas uz jebkuru pusi.

  • Teritorijas režīms: Automātiskā fokusēšana ir viegli iespējama ar vienu pieskārienu LCD panelim. Ekrānā varat arī mainīt šo režīmu uz automātiskās diafragmas un spilgtuma displeja režīmu.
  • Y Get: Izmēra spilgtumu centrā un parāda skaitliskos datus.
  • Fokusa palīgs: Kad manuālās fokusēšanas laikā tiek nospiesta fokusa palīgsistēmas poga
  • Izvērst: Redzamību var uzlabot, paplašinot jebkuras vēlamās ekrāna daļas displeju.
  • Peaking: Fokusēto objektu kontūras tiek iekrāsotas krāsā, lai izceltu displeju.
  • Paplašināšana un Peaking: Paplašināšanu un Peaking var izmantot kopā
  • Viens nospiediens AF: šī funkcija uz laiku aktivizē automātisko fokusēšanu, kad tiek fotografēts manuālā režīmā.

Trīs manuālie gredzeni

X20 objektīvs ir aprīkots ar trim manuālajiem gredzeniem uz objektīva cilindra, kas paredzēti tālummaiņai, fokusēšanai un diafragmas regulēšanai. Šīs manuālās funkcijas nodrošina profesionālu darbību un ļauj ātri un intuitīvi strādāt ar kameru.

ND filtrs

Objektīvā ir iebūvēti ND filtri, lai slāpētu krītošās gaismas daudzumu. Filtrus var izvēlēties (1/4, 1/16, 1/64 vai Clear), lai tie atbilstu fotografēšanas videi. Tas ir ērti, piemēram, ja vēlaties fotografēt ar lēnu slēdža ātrumu spilgtā dienas gaismā. Turklāt, atverot diafragmu, var panākt augstu izšķirtspēju un nelielu lauka dziļumu.

Daudzpusīgi ierakstīšanas režīmi

Aprīkots ar jaunu, ļoti efektīvu HEVC kodeku ierakstīšanai
Augsta bitu ātruma ierakstīšana ar LongGOP; 4:2:2:2 10 bitu (UHD 4K30), 4:2:0 8 bitu (UHD 4K60).
Tiek izmantoti MOV faili ar savietojamību un kontroli
Tā pati failu sistēma ar profesionālo rokas videokameru automātiski izveido 20 rakstzīmju garus failu nosaukumus, lai atvieglotu klipu kontroli. Tiek atbalstīta arī parastā AVCHD uzņemšana

20x optiskā tālummaiņa

20x optiskās tālummaiņas objektīvs nodrošina 20x optisko tālummaiņu, 24x maksimālo digitālo i.Zoom diapazonu UHD 4K formātā un maksimālo 32x digitālo i.Zoom diapazonu 1080p formātā. Objektīvs var ātri aptvert visu tālummaiņas diapazonu, tāpēc jūs nepalaidīsiet garām savus kadrus.

VFR (2-60 kadri sekundē) / īpaši palēnināta kadru uzņemšana

HD režīmā tiek panākts super palēninātas kustības efekts ar maksimālo ātrumu 120 kadri sekundē vai 100 kadri sekundē. Tas atbalsta augstas kvalitātes 10 bitu ierakstīšanu FHD režīmā. Attēla laukums netiek apgriezts pat pie liela kadru ātruma.

48 kHz / 24 bitu augstas izšķirtspējas PCM audio ierakstīšana

Divas XLR ieejas ar pārslēdzamu 48 V fantoma barošanas avotu/MIC/LINE. MOV režīmā 24 bitu lineārā PCM ierakstīšana nodrošina augstas izšķirtspējas skaņas kvalitāti. Skaļuma regulēšanas ripa nodrošina 2-kanālu vadību, un tai ir arī OSD līmeņa mērītājs un 3,5 mm stereo austiņu izeja.

Kameras attēla regulēšanas funkcijas

Nodrošināta ar profesionālām kameras attēla regulēšanas funkcijām, tostarp 16 asu neatkarīgu krāsu korekcijas funkciju, kas ir līdzīga kā apraides videokamerā, kā arī detalizācijas, ādas detalizācijas, hroma līmeņa, hroma fāzes, galvenā pjedestāla, gamma un ceļa iestatīšanas funkcijām.

IR fotografēšana tumšās vietās

IR griešanas filtru var ieslēgt/izslēgt (piešķirts ar lietotāja pogu). Ja filtrs ir izslēgts (OFF), fotografēšanai tumšās vietās var izmantot komerciāli pieejamās IR gaismas.

Vienlaicīga attēlošana

Uz 3,5 mm LCD skārienjūtīgā ekrāna monitora var nepārtraukti rādīt ekrānu, pat skatoties uz noliekto EVF.

Lielas ietilpības akumulators

Kamera tiek darbināta, izmantojot lielas ietilpības AG-VBR sērijas akumulatoru.

Divi SD karšu slots

Ir nodrošināti dubulti SD karšu sloti, kas ļauj veikt neierobežotu relejveida ierakstīšanu, vienkārši nomainot SD kartes, un ļauj izmantot dažādas ierakstīšanas sistēmas, lai nodrošinātu augstu ierakstīšanas uzticamību.

Profesionālas palīgsistēmas funkcijas

Kamera ir aprīkota ar vairākām profesionālām palīgsistēmas funkcijām, tostarp:

  • Viļņu formas monitoru
  • Vectorscope
  • Zebra
  • Zibspuldzes joslas noteikšana un korekcija
  • Spilgtuma līmeņa regulēšana
  • Līmeņrādis
  • Un vairāk
CMOS Sensor4K (3840 x 2160) QFHD
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse