Caruba Andex 1

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

3445 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 10 darba dienas

19817
ADX 1
8718485003455
Caruba

Jauns

26.04 - 10.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
27.04 - 11.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
27.04 - 11.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
26.04 - 10.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Informācija

Caruba Andex 1
Caruba Andex 1 ir stingra mugursoma ar ergonomisku un ērtu nēsāšanas siksnu, kā arī roku siksnām augšpusē un labajā pusē. Nēsājot mugursomu, neilona un papildu stabilizējošo siksnu var savilkt, lai tā stabili karājas uz muguras. Pateicoties siksnai, jums ir ātra piekļuve kamerai. Andex 1 piedāvā daudzas glabāšanas iespējas jūsu fototehnikai, tostarp piederumiem.

Izkārtojums
Augšējā nodalījumā ir daudz vietas personīgo mantu vai fototehnikas, piemēram, lādētāja vai zibspuldzes, glabāšanai. Atvāžamajā nodalījumā ir tīklveida nodalījums, lai jūs varētu uzglabāt nelielus piederumus, un vēl viens tīklveida nodalījums bez rāvējslēdzēja aizdares ir augšējā nodalījuma aizmugurējā pusē. Apakšējā nodalījumā ir vieta jūsu DSLR, tostarp objektīviem. To var atvērt no augšas un sāniem. Šo nodalījumu var sadalīt atbilstoši savām vēlmēm, pateicoties noņemamām starpsienām. Kreisajā pusē ir rāvējslēdzēja aizdares kabata sīkiem piederumiem, bet labajā pusē ir tīklveida kabata ar atvērtu augšējo daļu. Aizmugurējā pusē ir biezi polsterēts nodalījums 13" klēpjdatora drošai transportēšanai. Turklāt augšējā labajā pusē ir atrodama cilpa statīva piestiprināšanai.

Kvalitāte
Andex 1 ir izgatavots no izturīga un stipra neilona, un tā iekšpusē ir polsterēts un mīksts oderējums, lai pasargātu jūsu produktus no skrāpējumiem un triecienu radītiem bojājumiem. Aizmugurējā pusē ir mīksts un elpojošs tīklveida oderējums, tāpēc mugursomu var ērti nēsāt vairākas stundas. Turklāt mugursomā ir iekļauts lietus pārsegs, lai pasargātu jūsu vērtīgo aprīkojumu no dažādiem laikapstākļiem.

Kas ietilpst mugursomā?
Andex 1 mugursomā var glabāt digitālo spoguļkameru ar uzstādītu tālummaiņas objektīvu, trīs līdz četrus papildu objektīvus atkarībā no izmēra, zibspuldzi, lādētāju, daudzus papildu piederumus un 13" klēpjdatoru, lai to droši transportētu.

Raksturojums

  • Slinga iespēja
  • Ātra un vienkārša piekļuve jūsu foto aprīkojumam
  • Izturīga un izturīga neilona ārpuse
  • Ērts un elpojošs oderējums aizmugurējā pusē
  • Mīksts oderējums iekšpusē
  • 25 gadu garantija

Savietojamība

  • DSLR kamera
  • Sistēmas kamera
  • Objektīvs

Produkta veidsMugursoma

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse