walimex pro LED Soft 200 Flat Daylight - LED Lampas kamerai

  • Profesionāla LED foto un video gaisma, kameras gaisma
  • Īpaši maigas un ļoti augstas kvalitātes gaismas Soft LED sērija
  • Zems profils, 40 lieljaudas gaismas diodes, jauda: 16 W
  • Dienas gaismas krāsu temperatūra 5600 Kelvīnu, CRI 93-95 Ra
  • Apgaismots LCD displejs, metāla korpuss, komplektā ar augstas kvalitātes lodveida galvu
  • Darbojas ar NP-F baterijām vai barošanas avotu
  • Pilnīgs apgaismojuma risinājums ar plašu piederumu klāstu, ieskaitot akumulatoru lādētāju un transportēšanas un uzglabāšanas somu.

walimex pro LED Soft 200 Flat Daylight

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

15995 ar PVN

Piegādes laiks parasti 6 - 10 darba dienas

12407
0425023450618
Walimex pro

Jauns

05.04 - 19.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
06.04 - 20.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
06.04 - 20.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
05.04 - 19.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Augstākā kvalitāte dažādiem lietojumiem
Walimex pro Soft LED ir jaunākā un jaudīgākā LED tehnoloģija ar patiesi profesionālu kvalitāti nopietniem fotogrāfiem. Šī plakanā LED gaisma ir ideāli piemērota lietošanai kamerā - gan piestiprināta tieši pie kameras / videokameras, gan uzstādīta uz statīva / būrī vai ar Magic Arm. Soft LED 200 Round Daylight maksimālā jauda ir 16 W, un tā pārliecina ar izcilu produkta un gaismas kvalitāti un pilnīgu piegādes apjomu.

Īpaši modernu SMD lieljaudas LED izvietojums gaismas luktura ārējā rāmī un gaismas atveidošana uz īpaši izstrādāta izkliedētāja nodrošina īpaši maigu un vienmērīgu gaismu, kas nav ne slēpta, ne atstarota.

Walimex pro Soft LED 200 Flat Daylight lampa ir ideāli piemērota sarežģītiem foto un video lietojumiem, piemēram, cilvēkbērnu pieskatīšanai, portretu, kāzu fotografēšanai vai intervijām. Fotogrāfijā šo profesionāļu lietojumi ir LED gaisma no walimex pro gandrīz bezgalīgi - neatkarīgi no tā, vai tā ir piestiprināta ar statīva, Magic Arm vai kamerā.

Ērta lietošana, tehniski vismodernākā tehnoloģija
Šai augstas kvalitātes LED lampai On Camera ir pasīvi dzesējams un izcils mehāniski apstrādāts metāla korpuss. Walimex pro Soft LED 200 Flat lampa ir aprīkota ar apgaismotu LCD displeju, kas parāda gaismas intensitāti, krāsu temperatūru un akumulatora stāvokli procentos.

Spilgtums ir nepārtraukti regulējams no 10 līdz 100 %. Krāsu temperatūra ir 5600 Kelvīnu, kas atbilst dienas gaismai. Izmantotās augstas veiktspējas SMD LED ir daudz jaudīgākas par parastajām LED un papildus pārliecina ar gaismu ar ārkārtīgi augstu krāsu atveides indeksa CRI (krāsu atveides indekss) vērtību.

Pateicoties izcili mirgojošai gaismas reprodukcijai ar ārkārtīgi augstu CRI 93-95 Ra, šī LED lampa ir lieliski piemērota ambicioziem fotogrāfiem ar visaugstākajiem kvalitātes standartiem.

Soft LED Flat 200 var darbināt, izmantojot komplektā iekļauto maiņstrāvas adapteri vai NP-F akumulatoru (960 vai vairāk NP-F 550/750 vai NP-F). Pateicoties augstas kvalitātes konstrukcijai un dizainam, šī īpaši modernā LED lampa ir ļoti energoefektīva un neskarst. Tādējādi, izmantojot jaudīgas baterijas, ar vienu bateriju ir viegli iespējama pilna darbības laika darbība. Standarta komplektācijā jau ir iekļauts dubultais lādētājs NP-F akumulatoram.

Elastīga montāža un optimāli pielāgota
Walimex pro Soft LED 200 Flat ir aprīkots ar augstas kvalitātes metāla lodveida galvu ar hotshoe stiprinājumu un ј un 3/8 collu vītnes savienojumu. Tādējādi viņu var uzstādīt praktiski uz jebkuras kameras / videokameras un jebkura lampas statīva.

Pilnvērtīga aprīkojuma rūpnīca
Walimex pro Soft LED 200 Flat Daylight lampa jau standarta komplektācijā ir aprīkota ar pilnu aprīkojumu, tostarp augstas kvalitātes transportēšanas un uzglabāšanas somu, barošanas avotu darbam no elektrotīkla, NP-F dubulto akumulatoru lādētāju (ieskaitot 12V auto adapteri) un vācu valodas rokasgrāmatu.

  • Ideāli piemērota amatieriem un profesionāliem fotogrāfiem / videogrāfiem.
  • Kamerā izmantojams statīvs / būris ar burvju roku (Magic Arm)
  • Augstas kvalitātes izgatavošana un izturīgs kvalitatīvs aprīkojums visos moduļos
  • Iespējama statīva, Magic Arm vai kameras montāža uz statīva.
  • Ietver plašu pilnu aprīkojuma rūpnīcu
Produkta veidsLED lampa kamerai
Krāsas temperatūra5500 K - 5600 K balta krāsa
Apgaismojuma intensitātes maiņamaināma
LED gaismas veidspanelis

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse