Nanlite PAVOTUBE 15C 1KIT RGB bi-color

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews
31425
15-2009-1KIT
6949987420415
Nanlite

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Ar 4,8 cm diametru un T12 savietojamību, NanLite PavoTube 15C 2' RGBW LED caurule ar iekšējo akumulatoru ir ideāli piemērota, lai neuzkrītoši paslēptos mazos laukumos uz komplekta vai fotografētu transportlīdzekļos. piemēram, automašīnas, laivas vai lidmašīnas. Gaismai pat ir astoņstūra formas gali, kas ļauj novietot to uz grīdas vai citas virsmas noteiktā leņķī.

Studijas kvalitatīvs apgaismojums
Šim daudzpusīgajam studijas apgaismojumam ir 0–100% aptumšošana, 1400 lūmenu maksimālā jauda un regulējama krāsu temperatūra no 2700 līdz 6500 K, kā arī pilna spektra RGB vadība un iepriekš ieprogrammēti īpaši apgaismojuma efekti.

Pilna radošā kontrole
Sasniedziet iespaidīgus rezultātus, nepievienojot plastmasas filtrus vai želejas. PavoTube ērti lietojamās skalas un pogas ļauj iestatīt temperatūru no siltas uz aukstu vai nokrāsu un piesātinājumu RGB režīmā.

Jauda jebkur
PavoTube RGBW caurules, kas ir ideāli piemērotas lietošanai studijā vai uz vietas, var darboties no komplektā iekļautā maiņstrāvas adaptera vai to iekšējām litija jonu baterijām vairāk nekā 2 stundas ar pilnu spilgtumu, ja nav pieejama elektrotīkla strāva.

Konfigurācijas iespējas
Vienkārši savienojiet kopā vairākas PavoTube RGBW caurules, izmantojot speciāli izstrādātu sinhronizācijas vadu, lai izveidotu un veidotu jaudīgu gaismu banku ar sinhronizētiem pielāgojumiem un efektiem.

Kas ir kastē

  • Nanlite PavoTube 15C 2' RGBW LED caurule ar iekšējo akumulatoru
  • Maiņstrāvas adapteris
  • Montāžas klipu komplekts
  • Polsterēta pārnēsāšanas soma
Produkta veidsLED gaismas caurule
Krāsas temperatūra5600 K
Apgaismojuma intensitātes maiņamaināma

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.