Panasonic LUMIX DC-S5M2W (S5M2 + R2060 + S50) DC-S5M2WE

  • 24,2 MP pilna kadra CMOS sensors
  • 6K30p 4:2:0 10 bitu video ierakstīšana
  • C4K/4K60p 4:2:2:2 10 bitu neierobežots
  • 3,68 m punkta 0,78x palielinājums OLED LVF
  • 3,0" 1,84 m punkta slīpums/brīvs leņķis Touch-LCD
  • 779 punktu fāzes noteikšanas AF sistēma
  • 5 asu sensora nobīdes attēla stabilizācija
  • ISO 100-51200, uzņemšana līdz 30 kadriem sekundē
  • Lumix S 20-60 mm f/3,5-5,6 objektīvs
  • Lumix S 50 mm f/1,8 objektīvs

Panasonic LUMIX DC-S5M2W (S5M2 + R2060 + S50) DC-S5M2WE

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

265545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

24562
DC-S5M2WE
5025232942756
Panasonic

Jauns

iespējams pēc 19.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 19.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2655.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
Otrās paaudzes bezspoguļa kamera Panasonic Lumix S5 II, kas paredzēta satura veidotājiem, kuriem nepieciešama spēcīga fotoattēlu un video veiktspēja, ir aprīkota ar daudzām jaunām funkcijām, lai īstenotu jūsu redzējumu. Pateicoties jaunam sensora dizainam un atjauninātam apstrādes dzinējam ar L2 tehnoloģiju, S5 II ir pirmā Lumix kamera, kas piedāvā Phase Hybrid AF ātrai un precīzai autofokusēšanai. Pilnībā izmantojot 24,2 MP sensoru un uzlabotu procesoru, šī kamera ieraksta 6K video līdz 30 minūtēm, turklāt ir pieejama arī neierobežota 4K video uzņemšana. S5 II, kas optimizēta video uzņemšanai, ir aprīkota arī ar jauno Active I.S. sistēmu, kas atbalsta kājāmgājiena kadrus, lai vēl vairāk uzlabotu attēla stabilizāciju video ierakstīšanas laikā.

Jauns sensors un apstrādes procesors

S5 II sensors ir aprīkots ar modernizētu pilnkadra 24,2 MP CMOS sensoru un atjauninātu attēlu apstrādes dzinēju ar L2 tehnoloģiju, un tajā ir iebūvēta nesen izstrādāta fāzes hibrīda AF sistēma - pirmā Lumix sērijas kamerās -, kas nodrošina 779 fāzes noteikšanas punktus ievērojami uzlabotai objekta izsekošanai. Sensors līdzsvaro augstu jutību un plašu dinamisko diapazonu, nodrošinot lietderīgu ISO 100-51200 diapazonu, ko var paplašināt līdz ISO 50-204800, lai strādātu dažādos apgaismojuma apstākļos. S5 II ir labi aprīkots darbībai un ātri kustīgiem objektiem, tāpēc tas ļauj arī fotografēt pilnā izšķirtspējā ar ātrumu līdz 9 kadriem sekundē ar mehānisko slēdzi un līdz 30 kadriem sekundē ar elektronisko slēdzi. Turklāt S5 II izmanto sensora nobīdes stabilizācijas tehnoloģiju un ir aprīkots ar augstas izšķirtspējas režīmu, kas ļauj uzņemt un apkopot astoņas atsevišķas ekspozīcijas, lai izveidotu vienu 96 MP raw vai JPEG failu. Šis režīms ir piemērots statisku objektu uzņemšanai un darbam ar statīvu, un tas rada detalizētāku un krāsu ziņā precīzāku attēlu, nekā to var iegūt, uzņemot tikai vienu kadru, un rada attēlu ar 12000 x 8000 pikseļu izšķirtspēju.

6K un 4K video ierakstīšana

Papildus fotoattēlu uzņemšanai S5 II ir arī ļoti jaudīgi videoieraksta līdzekļi. Pilna kadra 6K30p ierakstu ar 4:2:0 10 bitu krāsu var ierakstīt līdz 30 minūtēm, savukārt neierobežotu videoierakstu iespējams veikt, filmējot DCI un UHD 4K60p 4:2:2 10 bitu režīmā. Kamera atbalsta 120p video uzņemšanu videogrāfiem, kas vēlas veidot augstas izšķirtspējas palēninātas kustības video, un RAW HDMI izvade ir iespējama, izmantojot papildu licences jauninājumu. V-Log ir iepriekš instalēta šajā kamerā un tiek izmantota, lai uzņemtu plakanu, neitrālu gammas līkni un ekvivalentu 14 pieturzīmju dinamisko diapazonu, kas nodrošina precīzu krāsu datu kontroli pēcapstrādē, kā arī nevainojamu montāžu ar VariCam kamerām uzņemtajos kadros.

Dual Native ISO, kas aizgūta no Panasonic apraides videokameru līnijas, palīdz panākt līdzsvarotu zema trokšņa un augstas jutības kombināciju, lai labāk piemērotu darbu dažādos apgaismojuma apstākļos. Katram pikselim ir paredzētas divas īpašas shēmas: zema ISO shēma nodrošina ISO 100 pamatjutību normālai lietošanai, ISO 640, ja tiek izmantota V-Log, ISO 400, ja tiek izmantota HLG, un ISO 200, ja tiek izmantota Cinelike D2/V2; zema trokšņa shēma nodrošina ISO 640 pamatjutību normālai lietošanai, ISO 4000, ja tiek izmantota V-Log, ISO 2500, ja tiek izmantota HLG, un ISO 1250, ja tiek izmantota Cinelike D2/V2.

Fāzes hibrīda AF sistēma

S5 II ir pirmā Lumix bezspoguļa kamera, kurā izmantota fāzes hibrīda AF sistēma, kas piedāvā 779 fāzes noteikšanas punktus, lai nodrošinātu ātru un precīzu fokusēšanu ar izcilu AF precizitāti. Kad runa ir par autofokusu, vissvarīgākais ir uzticamība, un ar fāzes noteikšanas AF jūs varat pilnībā papildināt un izsekot objektam sešās dažādās situācijās, kuras līdz šim bija izaicinājums parastajām sistēmām. Neatkarīgi no tā, vai uzņemat fotoattēlus vai video, tas nozīmē, ka S5 II neatlaidīgi fiksē iecerēto objektu sarežģītās ainās, kurās ir vairāki cilvēki aizmugures apgaismojumā vai vājā apgaismojumā.

Dual I.S. 2 ar aktīvo I.S.

S5 II piedāvā visaptverošu atbalstu fotografēšanai no rokas, jo tajā ir iebūvēta Dual I.S. 2 attēla stabilizācijas sistēma, kas kompensē aptuveni 6,5 pieturas kameras drebēšanu, lai panāktu maksimālu asumu fotografēšanai no rokas. Videokameras lietojumiem kamera ir aprīkota ar nesen izstrādāto aktīvo I.S. sistēmu, kas paredzēta kājāmgājiena kadriem, lai vēl vairāk uzlabotu attēla stabilizāciju, kamerai pārvietojoties un ierakstot video.

Korpusa konstrukcija

  • L objektīva stiprinājums, ko izmanto kopā ar citiem L-Mount alianses locekļiem, ir universāls interfeiss ar 51,6 mm stiprinājuma diametru un 20 mm atloka attālumu, kas ļauj strādāt ar plašu optikas klāstu. Turklāt šī kamera ļauj izmantot visus klasiskos un modernos anamorfiskos objektīvus, kas tiek izmantoti jau vairāk nekā 60 gadus.
  • Augstas izšķirtspējas 3,68 m punktu OLED elektroniskais meklētājs piedāvā skaidru 0,78x palielinājumu kopā ar vienmērīgu 60 kadru/s vai 120 kadru/s maināmu atsvaidzināšanas ātrumu.
  • Lielais 3,0" 1,84 m punktu LCD displejs ir spilgts un skaidrs līdzeklis tiešā skata uzņemšanai, kā arī atskaņošanai un izvēlnes navigācijai. Ekrānam ir brīvā leņķa konstrukcija, kas piemērota darbam no augsta, zema un priekšpusē vērsta leņķa, un tā skārienekrāna konstrukcija nodrošina intuitīvu iestatījumu kontroli.
  • 8 virzienu džoistiks un viegli lietojams izvēlnes dizains nodrošina ātru un efektīvu darbību.
  • USB-C ports ļauj ātri pārsūtīt failus, kā arī ātri uzlādēt akumulatoru kamerā. Turklāt jaunais pilna izmēra HDMI-A ports ir noderīgs video lietojumiem, 2,5 mm portu var izmantot ar papildu DMW-RS2 tālvadības slēdzi, bet 3,5 mm mikrofona un austiņu kontaktligzdas ir piemērotas uzlabotām audioieraksta vajadzībām.
  • Divi SD atmiņas karšu slosti - abi saderīgi ar UHS-II - nodrošina uzlabotu attēlu glabāšanas elastību, ļaujot nošķirt "raw" un JPEG failus uz dažādām kartēm, saglabāt dublētus failus uz abām kartēm vai vienkārši dubultot atmiņas vietu, izmantojot pārpildītu ierakstu.
  • S5 II pirmo reizi nozarē izmanto iebūvētu dzesēšanas ventilatoru, lai slāpētu kameras iekšējo temperatūru ilgstošas vai neierobežotas ierakstīšanas laikā.
  • Izturīgs magnija sakausējuma korpuss ar pret putekļiem un šļakatām izturīgu konstrukciju ir piemērots darbam skarbos laikapstākļos un pārbaudītā vidē.

Bluetooth un Wi-Fi

Bluetooth Low Energy (5.0) nodrošina pastāvīgu savienojumu ar viedtālruni vai planšetdatoru ar minimālu enerģijas patēriņu. Drošākām bezvadu darbībām ir pieejams arī IEEE 802.11b/g/n un 802.11a/n/ac atbalsts, kas nodrošina ātrāku pārraidi un raitāku tālvadību un uzraudzību. Papildinot kameras bezvadu savienojamību, Lumix Sync ir iOS un Android lietojumprogramma, kas paredzēta savienošanai ar kameru, lai ar viedtālruni vai planšetdatoru varētu attālināti kontrolēt fotografēšanu, bezvadu attēlu pārsūtīšanu un atjaunināt programmaparatūru.

Citas kameras funkcijas

  • Reāllaika LUT, kas ļauj veikt krāsu gradāciju pašā kamerā
  • Tiešraides kadru apgriešana ļauj veikt kadra panoramēšanu un tālummaiņu video ierakstīšanas laikā
  • Papildus parastajiem 3:2, 4:3, 1:1 un 16:9 formātiem fotoattēlus var ierakstīt arī 65:24 un 2:1 panorāmas formātā
  • Krāsu ēnojuma kompensācija koriģē zilganas/sarkanganas krāsas nokrāsas perifērijā, kas var rasties, uzstādot vecākus objektīvus.
  • Saderība ar Lumix Tether, kas nodrošina attālinātu foto un video uzņemšanu, izmantojot USB savienojumu
  • 4 kanālu 48 kHz vai 96 kHz 24 bitu ierakstīšana ar papildu DMW-XLR1 XLR mikrofona adapteri
  • USB PD akumulatora uzlāde kamerā ar papildu DMW-BTC15 akumulatora lādētāju

Panasonic Lumix S 20-60 mm f/3,5-5,6 objektīvs

Panasonic Lumix S 20-60mm f/3,5-5,6 ir unikāls tālummaiņas objektīvs, kas aptver no īpaši plaša līdz īsam portreta garuma redzes laukam, un tas ir glīts un daudzpusīgs objektīvs, kas paredzēts pilna kadra L-mount bezspoguļa kamerām. Izteikto fokusa attāluma diapazonu papildina arī elastīgas fokusēšanas iespējas, kas ļauj strādāt ar objektiem, kuri ir tik tuvu 5,9" ar 0,43x palielinājumu, lai nodrošinātu gandrīz makroattēlu. Runājot par optiku, objektīvs ietver virkni asfērisku, augsta refrakcijas indeksa un zemas dispersijas elementu, lai kontrolētu dažādas aberācijas un nodrošinātu augstu skaidrības un asuma pakāpi. Priekšējam elementam ir uzklāts fluora pārklājums, lai mazinātu izsmērējumus un atvieglotu tīrīšanu, un pēc tam objektīvs ir aprīkots arī ar laikapstākļu necaurlaidīgu konstrukciju darbam skarbos vides apstākļos. Turklāt, kas piemērots gan foto, gan video lietojumiem, ir aprīkots ar soļu motoru, kas nodrošina ātru, precīzu un gandrīz bez trokšņiem darbojošos autofokusu.

  • Platleņķa tālummaiņa no platleņķa uz īso tālummaiņu ir paredzēta pilna kadra L-mount bezspoguļa kamerām, taču to var izmantot arī APS-C modeļos, kur tas nodrošina 30-90 mm ekvivalentu fokusa attāluma diapazonu.
  • Divi asfēriskie elementi un viens īpaši augsta refrakcijas indeksa (UHR) elements palīdz samazināt kropļojumus un sfēriskās aberācijas visā tālummaiņas diapazonā, lai saglabātu asumu un apgaismojumu no malas līdz malai.
  • Trīs īpaši zemas dispersijas elementi ievērojami samazina hromatiskās aberācijas un krāsu izkliedi, lai panāktu augstu skaidrības un krāsu precizitātes pakāpi.
  • Pakāpju AF motors nodrošina ātru un klusu fokusēšanas veiktspēju, kas ir noderīga gan fotoattēlu, gan video lietojumiem.
  • Maksimālais palielinājums 0,43x un minimālais fokusēšanas attālums 5,9" sniedz priekšrocības, strādājot ar tuvplānu objektiem.
  • AF/MF slēdzis ļauj ātri mainīt fokusēšanas režīmus.
  • Pret šļakatām, putekļiem un sasalšanu izturīga konstrukcija ļauj strādāt nelabvēlīgos laikapstākļos līdz pat 14°F.
  • Priekšējam elementam ir uzklāts fluora pārklājums, lai novērstu netīrumu un eļļu pielipšanu pie objektīva.
  • Noapaļota deviņu lameļu diafragma nodrošina patīkamu bokeh kvalitāti.

Panasonic Lumix S 50 mm f/1,8 objektīvs

Panasonic Lumix S 50 mm f/1,8 objektīvs ir izstrādāts pilna kadra L-mount bezspoguļa kamerām un ir glīts un kompakts standarta garuma galvenais objektīvs. Tā 50 mm fokusa attālums ir ideāli piemērots portretiem, ainavām un universālai fotografēšanai, un tas nodrošina mēreni spilgtu f/1,8 maksimālo atvērumu neliela lauka dziļuma kontrolei. Īpaši zemas dispersijas elements un īpaši augsta refrakcijas indeksa elements samazina hromatisko aberāciju un krāsu izkliedi, uzlabojot skaidrību un krāsu precizitāti, un objektīvs nodrošina arī lielisku asumu. Lineārais autofokusa motors novērš fokusa "elpošanu" un nodrošina vienmērīgu, precīzu un gandrīz nemanāmu fokusēšanas darbību. Objektīva konstrukcija ir izturīga pret putekļiem, mitrumu un sasalšanu, un tas ir piemērots arī skarbiem vides apstākļiem.

  • Standarta garuma pamatobjektīvs ir paredzēts pilna kadra L-mount bezspoguļa kamerām, taču to var izmantot arī APS-C modeļos, kur tas nodrošina 75 mm ekvivalentu fokusa attālumu.
  • Spilgts f/1,8 maksimālais atvērums nodrošina lauka dziļuma kontroli un ir piemērots darbam vājā apgaismojumā.
  • Trīs asfēriskās lēcas, tostarp īpaši zemas dispersijas elements un īpaši augsta refrakcijas indeksa elements, samazina hromatisko aberāciju un krāsu izkliedi, lai uzlabotu skaidrību un krāsu precizitāti.
  • Lineārais autofokusa motors novērš fokusa elpošanu un nodrošina vienmērīgu, precīzu un gandrīz bezskaņas fokusēšanas veiktspēju.
  • Lineārā fokusa gredzena lineārā vadība mehāniskām sekojošās fokusēšanas sistēmām, kas izmanto profesionālos video lietojumus, pārvieto fokusu ar nemainīgu ātrumu atbilstoši fokusa gredzena rotācijas leņķim.
  • Augstas izšķirtspējas asums un veiktspēja 4K video atbalstam.
  • Vienmērīga ekspozīcijas maiņa, izmantojot mikropakāpju apertūras kontroli video lietojumiem.
  • Noapaļota deviņu lāpstiņu diafragma nodrošina patīkamu bokeh kvalitāti, izmantojot selektīvās fokusēšanas metodes.
  • Pret putekļiem, mitrumu un sasalšanu izturīgs dizains, kas nodrošina labāku aizsardzību pret laikapstākļiem.
Produkta veidsBezspoguļa kamera
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock