Blitzwolf BW-SL6 LED gredzenveida dimējama bi-color lampa ar viedtālruņa turētāju - 10cm / 3200K-5600K / USB

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews
40965
5907489604642
BlitzWolf

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Tālruņa turētājs ar LED gaismu — paceliet ierakstīšanu jaunā līmenī

Blitzwolf LED tālruņa stiprinājums ir praktisks aksesuārs, ko var izmantot dažādām lietojumprogrammām, tostarp video emuāru ierakstīšanai, tiešraidēm, attēlu uzņemšanai, lasīšanai un pat gleznošanai. Elastīga, ar stabilu klipsi, 3 apgaismojuma režīmiem un 10 spilgtuma līmeņiem — varat to viegli pielāgot savām vajadzībām un izmantot tā, kā vēlaties.

Izmantojiet, kā vēlaties

Elastīgo Gooseneck tipa rokturi var elastīgi saliekt, lai tas vislabāk atbilstu jūsu vajadzībām. Varat to viegli novietot tā, lai lasīšanas vai ierakstīšanas laikā nodrošinātu optimālu apgaismojumu. Ja vēlaties, varat to arī ātri salocīt un iesaiņot somā vai mugursomā — lai tas labi noderēs, atrodoties ceļā.

Izbaudiet stabilitāti

Stabilā kronšteina skava garantē stingru satvērienu gandrīz jebkurā situācijā. Tas ir piemērots lielākajai daļai galdu, krēslu un citu mēbeļu, padarot to viegli piestiprināmu visur, kur tas nepieciešams. Neslīdošā apdare nodrošina vēl lielāku stabilitāti – vairs nav jāuztraucas, ka ierīce pēkšņi nokritīs un tiks sabojāts tai pievienotais tālrunis.

Gaismas temperatūras kontrole

Rokturis piedāvā līdz pat 3 gaismas režīmiem — siltu, aukstu un dabisko gaismu. Pateicoties tam, varat to viegli pielāgot apstākļiem, kādos ierakstāt, un savām individuālajām vajadzībām vai vēlmēm. Blitzwolf sniedz jums visu nepieciešamo elastību.

Pielāgojiet spilgtumu savām vajadzībām

10 grādu spilgtuma vadība sniedz vēl lielāku brīvību, lai pielāgotu apgaismojuma režīmu pašreizējai situācijai. Jums ir jāizlemj, kādai jābūt gaismas intensitātei. Spilgts apgaismojums ļaus izcelt vairāk ieraksta detaļu, savukārt tumšais palīdzēs atpūsties un ieviest unikālu, noslēpumainu atmosfēru.

Izstrādāts īpaši jums

Ierīce izceļas ar īpaši pārdomātu dizainu. 26 cm diametra apaļā lampa sastāv no 48 LED lodītēm, kas nodrošina vienmērīgu apgaismojumu. Telefona turētājs ir pagriežams par 360°, kas ļauj to novietot tieši vajadzīgajā pozīcijā. Klipša platums regulējams no 6 cm līdz pat 8,5 cm, lai tajā ērti varētu ievietot viedtālruni. Ierīci ir viegli uzstādīt, un tā tiek darbināta ar standarta USB kabeli, tāpēc tās priekšrocību izmantošana nav pat izaicinājums.

Svars

580 g

Barošanas avots

USB

Garums

52 cm

Krāsu temperatūra

3200–5600 000

Jauda

5–12 W

Gaismas režīmi

silti balts, neitrāls balts, auksti balts

Izmērs

4 collas

48

Sertifikāts

FCC, RoHS, CE

Lampas izmērs10 cm
Krāsas temperatūraBi-color
Apgaismojuma intensitātes maiņamaināma
Viedtālruņu aksesuāriGaismas

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.