BlitzWolf BW-BS0 Mini Selfie Stick (black)

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews
41002
5907489604024
BlitzWolf

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Statīvs viedtālruņiem, kamerām un sporta kamerām

Pārnēsājams, nenoņemams pašbildes nūja ar statīvu. Lieliski piemērots gan viedtālruņiem, gan sporta kamerām. 1/4 collas skrūve, izvelkamais statīvs un tālruņa turētājs padara to par universālu sīkrīku attēlu uzņemšanai un filmēšanai.

Kompakts

Statīvs ir mazs un viegls, tāpēc varam to ērti paņemt līdzi visa veida ceļojumos. Tā svars ir tikai 104 g, un mēs pat nejutīsim, ka tas mums ir līdzi, un tas noteikti atvieglos daudzu fotoattēlu vai ierakstu uzņemšanu.

Stabils

Īpašais dizains un neslīdošie spilventiņi neļauj jūsu aprīkojumam trīcēt, tādējādi atvieglojot fotoattēlu vai videoklipu uzņemšanu.

Daudzuzdevumu veikšana

To var izmantot kā statīvu un turētāju viedtālrunim, kamerai vai sporta kamerai. Tam ir daudz lietojumprogrammu, un to var izmantot dažādās situācijās.

Plaša saderība

Tas ir aprīkots ar 1/4 collu vītni, tāpēc tas ir saderīgs ar lielāko daļu 1/4 collu ierīču, ērti un stabili tveriet savas atmiņas ar tālruni, kameru vai sporta kameru.

Atbilstošās pieejas pielāgošana

Ierīci var novietot vertikāli, horizontāli vai izvēlētā leņķī.

Ātra un vienkārša konfigurēšana

Statīvais ir izturīgs, tomēr parocīgs un viegls. Iestatīšana un izkārtojums prasīs tikai īsu brīdi.

Viedtālruņu aksesuāriPašiņu monopods

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.