PULUZ VK-01 Live Broadcast Smartphone Video Vlogger Kits

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

3545 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

42535
5907489607124
Puluz

Jauns

iespējams pēc 29.03.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 30.03.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 30.03.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 29.03.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Puluz zīmola statīvs noderēs ikvienam, kurš vēlas iemūžināt kādu sportisku mirkli. Ierīces gumijas pēdas nodrošinās kadra stabilitāti un fiksētu leņķi ierakstīšanai vai fotografēšanai. Vienkāršs dizains un ērti lietojams skava ļauj ātri mainīt pozīciju.

Daudzfunkcionalitāte un uzticamība
Statīva komplektācijā ietilpst mikrofons, audio kabelis, mobilā tālruņa kabelis, dubultā tālruņa ievades pieslēgvieta, galda statīvs un uzglabāšanas soma, kas kopā ar tālruni vai kameru izveido lietošanai gatavu komplektu.

Specifikācija :

  • Zīmols Puluz
  • Modelis PKT3130B
  • Saspiešanas diapazons 5,6–8,5 cm
  • Saderība: Canon, Nikon, Sony, Pentax, GoPro, iPhone, Galaxy, Huawei, Haweel un citi viedtālruņi.

4,6 collu gredzenveida gaismas diode ar galda statīvu

  • LED gredzenveida gaismu var uzstādīt uz turētāja un paņemt līdzi jebkur, to var arī noņemt no statīva jebkurā laikā, statīva lodgalva var griezties par 360 grādiem, var brīvi pielāgoties jebkuram leņķim (Turētājs nav iekļauts).
  • Gredzena gaisma ir izgatavota no 20 vienībām enerģiju taupošām LED lodītēm, lieliska siltuma izkliede, pastāvīga strāvas piedziņa un augsta krāsu atveide, mīkstina gaismas avotu un uzlabo ādas toni portretu fotogrāfijās.
  • 4. 3 krāsu apgaismojuma režīms regulējams spilgtums pēc jūsu izvēles, jūs varat ļoti viegli pielāgot krāsu un spilgtumu, perfektu spilgtumu var sasniegt, neuzstādot papildu krāsainus filtrus. Trīs maigas dabiskās gaismas krāsas izgaismo jūsu skaistumu dažādos gadījumos.
  • USB pieslēgvietas var izmantot ar vairākām ierīcēm, piemēram, datora resursdatora, klēpjdatora, mobilā strāvas padeves un USB lādētāja pievienošanu. Jūs varēsiet baudīt LED gredzenu gaismu jebkurā laikā bez maksas.
  • Viegls un pārnēsājams dizains: ērti lietot un nēsāt līdzi, ceļojot vai strādājot ārā utt.
  • Plašs pielietojums: to plaši izmanto āra foto apgaismojumam, apgaismojumam telpās, portretu, modes, reklāmas fotogrāfijām, video uzņemšanai utt.
Preces ar atlaidi (%)Liela atlaide (30-50%)
Atlaides apjoms (€)5 - 20 €

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība