Plecu turētāji RIG - SHAPE DSLR KIRK NEFF OFF-SET RIG DSLRKN2 - ātri pasūtīt no ražotāja
  • 15 mm stieņa stiprinājuma uz pleca risinājums
  • DSLR Kirk Neff bāzes plate 2.0
  • V-Lock ātrās noņemšanas kameras plate
  • Divi rokturi
  • Roktura regulēšana ar pogas pogu
  • Mini kompozītmateriāla plecu spilventiņš & muguras spilventiņš
  • 10" & 12" 15 mm stieņi
  • Nobīdes kronšteins

SHAPE DSLR KIRK NEFF OFF-SET RIG DSLRKN2

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

70545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

40339
DSLRKN2
0629266003244
Shape

Jauns

iespējams pēc 15.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 15.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 15.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 15.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
705.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

SHAPE DSLR Kirk Neff Offset Rig ir 15 mm stieņa, plecu stiprinājuma risinājums, kas paredzēts DSLR vai citām kompaktām kamerām. Ofseta konstrukcija novieto kameras LCD ekrānu acu priekšā, lai fotografēšanas laikā to būtu vieglāk apskatīt. Uz DSLR Kirk Neff 2.0 bāzes plāksnes centrā ir novietots stieņa nobīdes kronšteins un pāris 10" un 12" garu 15 mm stieņu, kas atbalsta iekļauto plecu paliktni un rokturus. Plecu spilvenu un rokturus var noņemt, lai tos varētu uzstādīt uz statīva.

Kameru piestiprina pie pamatplāksnes, izmantojot V-lock kameras ātrās noņemšanas plāksni. Plāksne ir saderīga arī ar trešo pušu atbalsta sistēmām, kas izmanto V-lock saskarni. Pamatplāksne nodrošina skavas, lai atbalstītu vienu no 15 mm stieņu pāriem, ļaujot izmantot dubulto rokturi pamatplāksnes priekšpusē, kā arī stieņa nobīdes kronšteinu aiz tās.

Quick Handle Rod Bloc nodrošina dubulto rokturu atbalstu un ir aprīkots ar SHAPE spiedpogas rozetes atbrīvošanu, kas ļauj regulēt rokturu leņķi, nenoņemot rokas no platformas. Aprīkojuma aizmugurē atrodas Mini Composite plecu spilventiņš, kas nodrošina polsterētu plecu atbalstu. Tas tiek piestiprināts pie 15 mm stieņu pāra, kas stieņa nobīdes kronšteina aizmugurē. Komplektā ir iekļauts muguras spilventiņš, kas piestiprināms plecu spilventiņam, lai uzlabotu kameras atbalstu un komfortu. 1/4"-20 caurums ļauj pievienot papildu piederumus.

Lai iegūtu plašāku informāciju par dažādajām šī komplekta sastāvdaļām, skatiet tālāk dotās saites.

SHAPE DSLR Kirk Neff pamatplāksne 2.0

SHAPE DSLR Kirk Neff pamatplate 2.0 ir 15 mm stieņa pamatplate, kas paredzēta DSLR kamerām, kurās izmanto standarta V-lock ātrās fiksācijas sistēmu. Ātrās atbrīvošanas plāksne nodrošina 1/4"-20 kameras vītni un aizmugurē ir aprīkota ar gumijas aizbāžņiem, kas novērš kameras savērpšanos darbības laikā. Gumijas aizbāžņus var regulēt un noņemt, izmantojot komplektā iekļauto sešstūra atslēgu. Izlīdzināšanas un līdzsvara regulēšanai V-lock delta adapteri ātrās atbrīvošanas plates apakšdaļā var regulēt arī uz priekšu/atpakaļ, un kameras skrūvi var novietot priekšējā vai aizmugurējā pozīcijā - izmantojot atbilstošus sešstūra atslēgas.

Pamatplatei ir divas 15 mm stieņa atveres ar īkšķu skrūvēm. Tās konstrukcija novieto kameras optisko centru starp abiem stieņiem un novieto objektīvu tādā augstumā, kas ir piemērots lietošanai ar matēšanas kārbu. Komplektā ir iekļauts 8 alumīnija stieņu pāris".

Galvenās funkcijas

  • 15 mm stieņu pamatplāksne DSLR kamerām
  • V-lock ātrās atbrīvošanas sistēma
  • Regulējami un noņemami gumijas aizbāžņi uz ātrās atbrīvošanas plāksnītes novērš kameras savērpšanos
  • 1/4"-20 kameras skrūve
  • Pamatplāksne atbilst DSLR optiskajam centram
  • Komplektā ietilpst 8" alumīnija 15 mm stieņi

SHAPE ātrās roktura stieņu bloks

Shape Quick Handle Rod Block ir profesionāls video stabilizācijas piederums ar 2 kameras rokturiem, no kuriem katrs nodrošina individuālu rotācijas leņķi 360°. Rokturi var piestiprināt pie kameras platformas, izmantojot vienkāršu skrūvējamu kloķi. Vienkārša spiedpoga, kas atrodas pie šarnīra, ļauj to viegli piestiprināt un noņemt.

Kombinācijā ar anodēta alumīnija stieņa bloku Quick Handle piedāvā saliktu kameras atbalstu visiem 15 mm stieņiem. Precīzu pozicionēšanu var panākt, bīdot Quick Handle gar stieņiem un pievelkot mazo sarkano pogu, kas atrodas uz stieņu bloka. Stieņu blokā ir 2 caurumi ar vītnēm, kas ļauj piestiprināt tādus komponentus kā Quick Handle.

Ātrais rokturis

  • Nodrošina profesionālu video stabilizāciju ar 2 rokturiem.
  • Katrs rokturis nodrošina 360° individuālu rotāciju
  • Nodrošina vieglu piestiprināšanu/noņemšanu

Stieņa bloks

  • Izgatavots no anodēta alumīnija
  • Piedāvā kompozītmateriālu kameras atbalstu visiem 15 mm stieņiem
  • Nodrošina precīzu ātrā roktura novietojumu gar stieņiem, pievelkot mazo sarkano kloķi.
  • Stieņu blokā ir 2 caurumi ar vītnēm, kas ļauj piestiprināt sastāvdaļas.

SHAPE Mini kompozītmateriāla plecu paliktnis

SHAPE Mini kompozītmateriāla plecu spilvens ir ērti polsterēts un ērti veidots plecu spilvens jūsu kameras iekārtas aizmugurējai daļai. Aprīkots ar SHAPE 15 mm stieņu bloku, paliktnis tiek piestiprināts tieši pie 15 mm stieņu pāra, ieslīd uz tiem vislabākajā pozīcijā un savelk vietā ar kvalitatīvu sviru. Tam ir arī melns skrūvējams kloķis, zem kura var pievienot SHAPE pretsvaru vai SHAPE muguras spilventiņu - abi ir pēc izvēles un abi ir muguras balsta piederumi, kas darbojas kā plecu paliktņa pagarinājumi. Skrūves roktura skrūve ir 1/4"-20 skrūve. Ja noņemat skrūvju kloķi, jūs iegūsiet 1/4"-20 skrūvju atveri, kurā pievienot dažādus 1/4"-20 stiprināmus piederumus.

SHAPE aizmugurējais spilventiņš

SHAPE muguras paliktnis ir standarta platformas sastāvdaļa, kas ir iekļauta lielākajā daļā SHAPE kameru platformu. Tā konstrukcija ietver pulverkrāsotu anodēta alumīnija plāksni un roku, kas ir piestiprināti pie bieza polsterējuma no lietotājam pretī vērstās puses. Spilvenu ir viegli gan piestiprināt, gan noņemt no platformas, un tas atbalsta SHAPE BOX stiprinājumu. Turklāt spilventiņa pozīciju var regulēt atbilstoši lietotāja vēlmēm - līdz 2" vertikāli un 360° horizontāli.

Saderīgās atbalsta sērijas

  • Kompozīts
  • Cameleon
  • Sumo
  • Spider

SHAPE atdalītais kronšteins Blackmagic Cage

SHAPE Off-Set kronšteins ir piemērots SHAPE Blackmagic Cage un plecu stiprinājumam.

SHAPE 15 mm alumīnija stieņi (pāris, 10")

Šo Shape 15 mm alumīnija stieņu pāri (10") savieno ar jūsu kameras platformu, pagarina to un ļauj pievienot dažādus Shape un citu ražotāju piederumus, kas saderīgi ar 15 mm stieņiem. Izmantojot šos divus stieņus un dažus pamataprīkojumus, jūs pavisam noteikti varat pat sākt veidot savu platformu no nulles.

Stieņi katrs ir 15 mm diametrā, 10 collas gari, dobi, bez vītnes un izgatavoti no uzticama alumīnija ar caurspīdīgu pārklājumu.

SHAPE 15 mm alumīnija stieņi (pāris, 12")

Šo Shape 15 mm alumīnija stieņu pāri (12") savieno ar jūsu kameras platformu, pagarina to un ļauj pievienot dažādus ar 15 mm stieņiem saderīgus Shape un citu ražotāju piederumus. Izmantojot šos divus stieņus un dažus pamataprīkojumus, jūs pavisam noteikti varat pat sākt veidot savu platformu no nulles.

Stieņi katrs ir 15 mm diametrā, 12 collas gari, dobi, bez vītnes un izgatavoti no uzticama alumīnija, kas pārklāts ar caurspīdīgu pārklājumu.

Produkta veidsShoulder RIG
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock