BlitzWolf BW-STB1 Stable Tripod Selfie Stick

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
42410
5907489606509
BlitzWolf

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Selfie stick no ir profesionāls piederums ierakstīšanai un fotoattēlu uzņemšanai. Tas ir savietojams gan ar viedtālruni, gan kameru. Regulējamība ietekmē lietošanas komfortu, un salokāmais dizains padara to viegli pārnēsājamu.

Regulējams
BW-STB1 ir regulējams no 42 - 160 cm, atkarībā no jūsu vajadzībām. Tas padara lietošanu vēl ērtāku, kā arī varat ierakstīt un fotografēt no dažādām perspektīvām.

Uzmanība detaļām
Statīvais ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, padarot to tas ir izturīgs un ilgstošs. Standarta ¼ vītne nodrošina BW-STB1 daudzpusību, un klipi ļauj iestatīt izvēlēto augstumu. Ar 180° grozāmo galviņu neviens brīdis nepaliks garām jūsu uzmanībai. Neslīdošā apdare novērš slīdēšanu, un alumīnija kājas nodrošina stabilitāti.

Tālvadības pults
Iekļauts tālvadības pults, lai ērti varētu uzņemt grupas fotoattēlu. Tālvadības pults ir saderīga ar operētājsistēmu iOS 5.0 vai jaunāku versiju un Android 6.0 vai jaunāku versiju.

Plaša saderība
statīva ir saderīga ar viedtālruņiem, kamerām un GoPro adapteriem. Produkts ir piemērots arī gredzenveida apgaismojumam.

Pārnēsājams
Saliekamais dizains ļauj ērti nēsāt statīvu un paplašina tā pielietojumu. Pašbildes nūja ir lieliski piemērota kalnu vai slēpošanas braucieniem, kā arī vlogu ierakstīšanai.

Specifikācija

  • Zīmols BlitzWolf
  • Modelis BW-STB1
  • Augums 42–160 cm
  • Savienojums ¼ universālā vītne
  • FCC, RoHS, CE sertifikāti
  • Saderības videokamera, viedtālrunis, GoPro adapteris, zvana gaisma
  • Melna krāsa

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.