Sortimenta jaunumi - Arenti Laxihub O2 3MP Outdoor Camera O2 - ātri pasūtīt no ražotāja
  • Unikāls un kompakts dizains
  • 3MP/2K ar 110° platleņķa objektīvu
  • Nakts redzamība līdz 10 m
  • Kustības noteikšana ar mākslīgā intelekta piedziņu
  • Kustības noteikšanas zona
  • Divvirzienu audio (pusduplekss)
  • Web-RTC atbalsts
  • IP65 izturība pret laikapstākļiem, piemērots visiem gadalaikiem
  • Atbalsta SD un mākoņglabāšanu

Arenti Laxihub O2 3MP āra kamera O2

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

4645 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

17845
O2
6972055687771

Jauns

iespējams pēc 16.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 16.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 16.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 16.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Laxihub O2 ir augstas veiktspējas drošības kamera, kas ir izstrādāta, lai nodrošinātu jūsu mājas aizsardzību 7/24. Pateicoties īpaši asam 2K video un skaidrai nakts redzamības funkcijai, tā var konstatēt cilvēku darbības un veikt aktīvus pasākumus, lai aizsargātu jūsu īpašumu. Kompakta un izturīga pret laikapstākļiem, šī āra lodes kamera ir lieliska izvēle mājokļa apsardzei ārpus telpām.

Skaidri iemūžiniet katru mirkli

Āra kamera ir savienojama ar 2,4G WiFi un ieraksta skaidrus tiešraides video 2K/3MP augstā izšķirtspējā. Ar skaidru nakts redzamību varat redzēt savu mīļo māju dienu un nakti, izmantojot Arenti lietotni vai datora tīmekļa portālu.

Mākslīgā intelekta algoritms svarīgiem brīdinājumiem

Laxihub O2 kamera ir aprīkota ar uzlabotu mākslīgā intelekta algoritmu, kas spēj atšķirt cilvēkus no citiem kustīgiem objektiem, piemēram, lapām un kukaiņiem, ļaujot tai sūtīt atbilstošākus paziņojumus un samazināt nevajadzīgu brīdinājumu skaitu. Šī funkcija ļauj jums saņemt jums svarīgus paziņojumus, vienlaikus filtrējot nebūtisko informāciju.

Kustības noteikšanas zona

Lietotāji lietotnē var iestatīt īpašas brīdinājuma zonas. Ja noteiktajā zonā tiek konstatēta kustība, kamera ierakstīs videoklipu un nosūtīs lietotājam brīdinājumu. Tas ļauj lietotājam koncentrēt kameras uzmanību uz konkrētām interesējošām zonām un līdz minimumam samazināt viltus brīdinājumus, ko izraisa fona kustība vai citi trokšņi.

Augstas kvalitātes divvirzienu audio

Iebūvēts īpaši atsaucīgs mikrofons un skaļrunis ar trokšņu slāpēšanu, kas ļauj redzēt, dzirdēt un runāt ar apmeklētāju un jūsu tuviniekiem jebkurā laikā un vietā.

IP65 ūdensnecaurlaidīgs, piemērots visiem gadalaikiem

Pateicoties labi veidotajam kameras korpusam, Laxihub O2 IP65 konstrukcijai, kamera var saglabāt ierakstus gadiem ilgi neatkarīgi no lietus, zibens, miglas vai snigšanas. Darba temperatūra no -20°C līdz 50°C (no -4°F līdz 122°F).

Atbalsta viedo mājas sistēmu

Laxihub O2 var integrēt jūsu esošajā viedās mājas sistēmā. Iespējams balss režīmā skatīties tiešraidi, izmantojot "Hey Google" vai "Alexa", lai pārbaudītu, kas notiek uz lielāka ekrāna.

Vietējās SD kartes un mākoņglabāšanas iespējas

Ierakstītos videoklipus varat saglabāt vietējā MicroSD kartē ar ietilpību līdz 128 GB vai abonēt Arenti Cloud pilnībā šifrētai mākoņglabāšanai. Mēs piedāvājam 3 mēnešu bezmaksas izmēģinājuma versiju mākoņglabāšanai bez papildu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock