Zibspuldzes - Canon Macro Twin Lite MT-26EX-RT - ātri pasūtīt no ražotāja

Uzņemiet detalizētus makroattēlus un tuvplānus, pateicoties jaudīgai, precīzai un ļoti elastīgai divu zibspuldžu sistēmai, kas ātri un klusi pārstrādājas, lai radoši izgaismotu nelielus objektus, kad ir svarīgi maksimāli kontrolēt gaismas jaudu un virzienu.

Canon Macro Twin Lite MT-26EX-RT zibspuldze makrofotografēšanai

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

115545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

34638
2398C006
8714574654652
Canon

Jauns

iespējams pēc 14.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 14.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 14.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 14.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1155.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
Dubultā zibspuldze ar ātru pārstrādi
Abas zibspuldzes var individuāli novietot uz gredzena un mainīt atbilstoši objektam. Katra zibspuldze ir noņemama ar ligzdām, kas paredzētas piestiprināšanai pie ārējiem balstiem, piemēram, statīviem vai apgaismojuma statīviem.

Augsta spilgtuma baltas gaismas diodes
Ar regulējamu spilgtumu, lai atvieglotu fokusēšanu un modelēšanu pirms zibspuldzes iedarbināšanas, fokusēšanas lampas var ieslēgt, divreiz nospiežot kameras aizvara pogu.

Optiskā un radio bezvadu vadība
Izmantojiet zibspuldzi kā sūtītāja bloku un pārvaldiet citus Speedlite zibspuldzes aparātus attālināti, izmantojot optisko vai radio bezvadu vadību.


Radošs apgaismojums un pielāgotas funkcijas
Kontrolējiet ēnu skarbumu ar speciālo zibspuldzes izkliedētāju un piešķiriet pielāgotas preferences, lai kontrolētu dažādus zibspuldzes darbības aspektus, piemēram, fokusēšanas lampas spilgtumu vai zibspuldzes intensitāti.


Intuitīva vadība un optimizēta lietojamība
Tādu pašu vadības ierīču izmantošana kā citām jaunākajām Speedlite zibspuldzēm nodrošina šai zibspuldzei augstu lietojamības koeficientu. Izturīga metāla montāžas kājiņa ar vienu pieskārienu bloķējamu sviru droši nostiprina ierīci pie kameras.

Macro Twin Lite MT-26EX-RT ir īpaši piemērota makrofotografēšanai, lai fotografētu dažādus objektus - no ziediem līdz kukaiņiem un ēdienam, kā arī visu, kam nepieciešama kontrolēta tuvplāna gaisma, un ir saderīga ar visām EOS digitālajām spoguļkamerām, un ir izstrādāta darbam kopā ar Canon EF un EF-S makroobjektīviem*. Tā apvieno divas grozāmas, noņemamas zibspuldzes galvas, kuras var vadīt neatkarīgi, lai nodrošinātu pārsteidzošu trīsdimensiju gaismas sajūtu. Pateicoties Macro Twin Lite MT-26EX-RT radio pārraides bezvadu zibspuldzes funkcijai**, ir viegli izveidot plašu apgaismojuma iestatījumu ar vairākiem gaismas avotiem. Lietošanas ērtības ir uzlabotas, pateicoties dažādiem uzlabojumiem, tostarp diviem noņemamiem difuzoriem, jaunam LCD ekrānam un pārdomātām, pārveidotām vadības ierīcēm. Macro Twin Lite MT-26EX-RT ir pārnēsājams, neaizstājams apgaismojuma rīks ikvienam, kas nopietni vēlas uzlabot tuvplāna fotogrāfijas.

Katra Macro Twin Lite MT-26EX-RT zibspuldzes galviņa ir universāla un pielāgojama dažādiem lietojumiem, un to var pagriezt līdz 60° horizontāli un 45° vertikāli. Tās ir arī pilnībā noņemamas, tādējādi ļaujot viegli pielāgot to atrašanās vietai. Macro Twin Lite MT-26EX-RT "priekšējo gredzenu arī var neatkarīgi pagriezt, tādējādi nodrošinot elastīgu kontroli un brīvību, lai radītu apgaismojumu, kas pielāgots konkrētajam objektam.


Macro Twin Lite MT-26EX-RT maksimālais orientējošais numurs ir 85,3 pēdas /26 m* pie ISO 100, kad tiek izgaismotas abas puses. Tas nodrošina spēcīgu apgaismojumu uz galvas, un, pateicoties neatkarīgai katras zibspuldzes galviņas izvadei, var viegli panākt dabiska izskata, trīsdimensiju un virziena apgaismojuma efektus.

Lai nodrošinātu lielu elastību un pielietojumu vairāku zibspuldžu uzņemšanas iestatījumos, Macro Twin Lite MT-26EX-RT var vadīt bezvadu režīmā, izmantojot optisko vai radio pārraidi**. Macro Twin Lite MT-26EX-RT kā sūtītāja vienību līdz 5 grupām vai līdz 15 zibspuldzēm var viegli iekļaut daudzās sarežģītās bezvadu iestatījumos gan studijā, gan uz lauka.

Macro Twin Lite MT-26EX-RT ir paplašināta manuālā vadība, kas ļauj viegli sasniegt iespaidīgus, smalkus rezultātus un ir viegli regulējama LCD panelī. Katru zibspuldzes galviņu var regulēt neatkarīgi ar 1/3 soļa soli. Zibspuldzes izstarojumu var iestatīt pat līdz pat 1/512***, lai tuvplāna fotogrāfijā apspiestu izplūdušos izgaismojumus, kas ir noderīgi, fotografējot tādus ātrus objektus kā kolibri vai tauriņi, un lai panāktu optimālu apgaismojuma regulējumu dažādās situācijās.

Lai radītu maigu, plašu gaismas avotu, Macro Twin Lite MT-26EX-RT ir aprīkota ar diviem noņemamiem difuzoriem, kas izkliedē zibspuldzes apgaismojumu plašāk un ar mazāku intensitāti. Macro Twin Lite MT-26EX-RT atpazīst, kad difuzori ir piestiprināti, un var automātiski noteikt atbilstošu apgaismojuma intensitāti, lai kompensētu gaismas zudumu. Izlīdzinot gaismas avotu, izkliedētāji ir īpaši efektīvi, lai mazinātu ēnas, vienlaikus izceļot un saglabājot detaļas izgaismotajās zonās.

Macro Twin Lite MT-26EX-RT" punktu matricas tipa LCD panelis nodrošina labāku redzamību ar jaunu lietotāja saskarni, kas var tikt rādīta 5 dažādos spilgtuma līmeņos un zaļā vai oranžā apgaismojumā. Šī pielāgojamā konstrukcija ļauj elastīgi pielāgot gaismas intensitāti un LCD displeja krāsu atbilstoši fotografēšanas videi.


Papildus jaunajam LCD panelim Macro Twin Lite MT-26EX-RT ir vairāki uzlabojumi, kas ne tikai paātrina darbību, bet arī palīdz nodrošināt uzticamību. Jauns izvēles ciparrats, iestatīšanas un funkciju pogas, kā arī atpakaļgaismotas darbības pogas nodrošina intuitīvāku lietošanu, savukārt jauni bloķēšanas mehānismi palīdz nodrošināt nepārtrauktu, bezkļūdu lietošanu. Macro Twin Lite MT-26EX-RT "metāla montāžas kājai ir arī jauna fiksācijas tapa un viena pieskāriena svira drošai piestiprināšanai un ātrai atvienošanai, kas palīdz novērst putekļu ietekmi uz elektriskajiem kontaktiem. Visbeidzot, akumulatora vāciņam ir pievienota jauna bloķēšanas atbrīvošanas svira, kas palīdz nodrošināt, ka strāva paliek ieslēgta.

Macro Twin Lite MT-26EX-RT ir aprīkots ar pāris jaunām augstas spilgtuma pakāpes baltām LED fokusēšanas lampām, kas nosaka redzes lauku un padara fokusēšanu vienkāršu. Fokusēšanas palīglampu var viegli ieslēgt un izslēgt, nospiežot vai nu slēdža pogu, vai īpašu lampas pogu zibspuldzes bloka augšpusē, vai slēdža pogu, un to var viegli darbināt, turot kameru rokās. Spilgtumu var regulēt 5 soļos, un lukturi var iestatīt tā, lai tā degtu aptuveni 20 līdz 60 sekundes.

Macro Twin Lite MT-26EX-RT var reciklēt līdz pilnai jaudai aptuveni 5 sekundēs. Šis būtiskais uzlabojums nozīmē ātrāku reakcijas laiku, īsāku dīkstāves laiku un mazāk neizmantotu iespēju.

Macro Twin Lite MT-26EX-RT ir izstrādāts tā, lai perfekti darbotos ar visiem Canon EF un EF-S makroobjektīviem^. To var viegli piestiprināt objektīva priekšpusē, un to var ātri integrēt tuvplāna fotografēšanas darbplūsmā.


Lai nodrošinātu drošu darbību pat mainot ekspozīcijas parametrus, Macro Twin Lite MT-26EX-RT spēj atkārtoti iedarbināt ar aptuveni 50 KHz intervālu, atbalstot zibspuldzes sinhronizāciju pie visiem slēdža ātrumiem. Tās ātrgaitas sinhronizācija palīdz nodrošināt vienmērīgu apgaismojumu visā kompozīcijas laikā.
SaderībaCanon
Zibspuldzes darbībaTTL
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock